Mda, aveti dreptate! Imaturitate...iar eu i-am cerut lucruri ce tin de o maturitate dovedita (eu am 27 de ani). In fine...nu m-am suparat pe nimeni, nici macar pe prietenii mei care-mi spun ce-ati spus voi, in mod repetat! In orice caz, am sa-mi caut un RAC mai copt, sau o sa astept sa ajunga el la maturitate
dupa ce am citit tot ce ati scris m-am uitat si la data postarii
sa vad daca nu-s cumva mesaje de 1 aprilie.
concluzia?
caracterul lor depinde de ascendet, de nume,dar si de educatie ,nivel de cultura etc.
si asta pentru ca daca as pune-o pe sora mea sa citeasca lucrurile astea despre raci ar lesina cu siguranta
ea tocmai s-a despartit de un rac dupa o relatie de 3 ani care i-a provocat atata suferinta ca nu stiu cum mai poate zambi
adeca racul Cristinei e parfum pe langa racul surorii mele.
cici
Si sotiorul meu dulce este rac.
Din cat il cunosc eu pana acum, caci ehe mai e destul timp sa ajung sa mai cunosc despre el, este un om chibzuit, cu capul pe umeri, intelegator, cu suflet bun, saritor adica ii ajuta pe cei care au nevoie de ajutorul lui, este foarte meticulos spre deosebire de mine, este organizat, si ma cam pune la punct din cand in cand.
Si uite eu asa fac cand ma cearta.
Isi iubeste mult sotia si copilul si ne rasfata mult.
Eu sunt pesti, deci amandoi sunte zodii de apa. Si eu tare sensibiloasa mai sunt si mult.
Noi ne iubim mult de tot si eu zic ca ne potrivim.
Cami si bebeul David