Barbati "raci"
Raspunsuri - Pagina 2
adda spune:
Si noi doi suntem raci
Sotul meu este sensibil, tandru , foarte intelegator cu mine si cu toanele mele de racusor rasfatat, sociabil, amuzant, dar si dezordonat (tot timpul imi zice sa nu-i fac ordine in dulapasul lui de la birou, macar acolo sa aiba si el varza si sa se simta bine....cica la el in dulapas e o dezordine organizata...aiurea!), delasator cateodata, insa...ce mai conteaza? Ce rost are sa mai amintesc si de defecte? Il iubesc si..gata!
PITI spune:
Noi suntem Fecioara -Rac ,cuplu de cuplu !Ne intelegem bine,racusorul meu este cam incapatanat uneori,dar ne iubeste mult si face orice ca noua sa ne fie bine,este gelos -numai daca aude ca a batut un vecin la usa sa intrebe de ceva anume si incepe cu intrebarile.Este un tata nemaipomenit,cam fara rabdare in ceea ce il priveste pe cel mic,dar incerc sa-i repar aceasta "calitate",Fffffff curat,cochet-vrea sa fie mereu la dunga ,nu este ordonat ,ci cu capul in nori,viseaza la lucruri ce nu se pot realiza .
Nu stiu cum de exista raci care stiu sa gateasca caci pe al meu nici nu risc sa-l las in bucatarie ca face dezastru,iar la curatenie cheama fecioara .Mai bine il pun sa spele geamurile caci se pricepe bine ,ii ia cam 3 ore /3 geamuri !!!!!!! Il uita D-zeu la geam!
SA VA TRAIASCA RACUSORII CA TARE BUNI SUNT LA CASA UNEI FEMEI !
Ma gandesc uneori ca daca nu era racusorul meu cine ma rasfata pe mine ?
Mama ?Nuuuuuuuu.Ca ma pupa doar noaptea ! Acum sunt pupacita non stop !
dana_ene spune:
Si barbatelul meu e RAC.
Trasaturile lui: sensibil (foarte-foarte!), familist, ordonat, serios, calculat, meticulos,
dar si... pesimist, simte nevoia sa fie cineva mereu alaturi de el, gata sa-l ajute, altminteri e gata sa dea inapoi (e "racusor" doar !)
Eu una sunt fericita ca am un barbat ca el. Sa-mi traiasca !
Daniela si puiul Oana Maria
http://community.webshots.com/user/oana_maria100
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
alba spune:
Hmm,si eu una credeam ca "racii"sunt complet dezordonati ?!
Toti care i-am cunoscut pina acuma, sunt complet haotici,barbati si femei!!!
Ce vreau eu sa va spun:
Sa nu ii spuneti unui "Rac" niciodata nimic rau la adresa mamicei lui,adica despre socrela...
Va garantez eu,ca iese cu scintei
&
Corina & Darian,tot mai nazdravan...(4 ani si 6 luni)
peca spune:
hei-hei, si al meu e rac, si nu l-as schimba pe nimic in lume.
Are si "defecte" la fel de bine cum am si eu, deci sunt acceptabile , mi-l cam regasesc in ceea ce ati enumerat voi, doar ca e // cu bucataria, ceea ce adeseori consider o binecuvantare caci nu imi place sa isi bage cineva nasul cand intru in action, l-am cam rasfatat eu asa ca e destul de comod, isi pierde destul de repede interesul pt. lucruri, dupa ce a intrat in posesia lor. Nu ii place sa ma vada ca plang sau ca sunt suparata, este atunci de nerecunoscut , in rest e destul de pasnic, iar daca cumva m-a suparat cineva, chiar daca am si eu vina...eu sunt un inger, iar celalalt un ,
pt. mine jumatatea perfecta...cel mai important, poate trai cu defectele care le am, nu incerca sa ma schimbe, asa ca am un mare MULTUMESC! pt. el!
silvana75 spune:
Alba sa sti ca eu m-am luat de soacra-mea pt. ca m-a enervat rau de tot. Sotul meu rac nu a comentat nimic pt. ca stia ca ea este de vina. Chiar si acum cand mai zic cate ceva nu spune nimic. Eu de felul meu sunt o fire calma si rabdatoare (balanta) dar daca m-ai calcat odata pe coada cu mine nu mai ai zile bune. Sotul meu stie asta si nici nu incearca sa faca pace intre noi doua.
Sa va traiasca racusori
Silvana
maggda spune:
Buna doamnelor cu raci pe acasa! Sunt o berbeaca care a avut norocul sa aiba un sot super si rac bineinteles.Conform zodiilor nu ne potrivim ca soti ci doar ca amanti dar daca ne ajuta Dumnezeu in octombrie vom avea 10 ani de casnicie!Este un familist , ne iubeste foarte mult pe mine si fetita noastra de 5 ani, e un amant excelent.Nu pot sa zic ca ma ajuta la treburile casei dar se lupta foarte mult pentru a ne asigura tot ceea ce avem nevoie pentru un trai lipsit de orice griji.Va pup pe toate si hai sa recunoastem ca suntem norocoase!!!
petruta spune:
quote:Maggda, subscriu !
Originally posted by maggda
Buna doamnelor cu raci pe acasa! Sunt o berbeaca care a avut norocul sa aiba un sot super si rac bineinteles.Conform zodiilor nu ne potrivim ca soti ci doar ca amanti dar daca ne ajuta Dumnezeu in octombrie vom avea 10 ani de casnicie!Este un familist , ne iubeste foarte mult pe mine si fetita noastra de 5 ani, e un amant excelent.Nu pot sa zic ca ma ajuta la treburile casei dar se lupta foarte mult pentru a ne asigura tot ceea ce avem nevoie pentru un trai lipsit de orice griji.Va pup pe toate si hai sa recunoastem ca suntem norocoase!!!
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
maggda spune:
Petruta cati ani de casnicie ai?Dar bebe tau cat timp are?Mult noroc si sanatate!Cu barbatii raci le avem pe toate!