Barbati "raci"

Barbati "raci" | Autor: lai

Link direct la acest mesaj

Si eu, si eu, vreau si eu sa stiu de barbatii raci

Al meu e sensibilos, usor ranit in orgoliul personal, casnic, posesiv, organizat, meticulos, strans legat de familie (cea de origine, ca noi inca nu suntem o familie), cu picioarele pe pamant, are nevoie de putin pentru a fi multumit (adica de mine ), destul de conservator..

Eu mi-s varsatoare si mai intr-o ureche, la zodiac scrie ca nu ne prea potrivim, intr-adevar suntem destul de diferiti ca fire, da' pana acum ne-am inteles bine, a mai lasat si el de la el, si eu de la mine, si ne completam destul de bine.

Mai povestiti si voi!

Lai

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Subscriu si eu,

Tandru, iubaret, pasional, posesiv, superfamilist si visatori. In general racii sunt "oameni de casa" atasati de cei din familie si isi iubesc partenera si copii profund. Atentie insa, nu trebuie raniti.
Subscrie un alt racusor

ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

Sotiorul meu racusor e tare dulce, bun la suflet si isi iubeste familia si copiii. E orgolios cand trebuie si foarte intelegator(cel putin cu mine). Ma ajuta cand ii cer si chiar si cand nu-i cer vine si se baga in treaba mea si ma da la o parte sa termine el.
Pana acum nu prea i-am gasit defecte zic eu. Nu prea sufera sa faca un lucru atunci cand ii zic eu si ma refer in momentul si la clipa spusa de mine, ca dupa aia face. Dar nu cred ca este un defect.

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Eu am avut parte de un rac f incapatanat, posesiv,prea sensibil , cu capul in nori, gelos si fustangiu.
Sper ca la voi sa nu se intample asta.
Pupici.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Draga Lai, eu sunt Varsator si sotul Rac. Ne intelegem de minune, ne completam reciproc, e super-familist si foarte gospodar, e pedant, foarte curat si elegant, dar e un pic gelos si posesiv, asa cum s-a mai spus. Pentru mine, insa e barbatul ideal si ceea ce mi-am dorit intotdeauna-ma rasfata mai mult ca mama, e in stare sa mearga in maini ca sa fiu eu multumita, preia singur sarcini in gospodarie iar de cand sunt insarcinata e cu capul in nori de fericire! Mai uita de incompatibilitati prezise in horoscoape si fa casa cu el, daca vrei sa ai un barbat "de familie".

Roberta + BeBe scump din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julysday spune:

Si eu, si eu.

Racusorul meu este un barbat bland, cu un suflet frumos, isi doreste foarte mult o familie si copii ( ca nici noi nu suntem inca o familie)si este si el foarte atasat de parintii lui. Foarte bun amant, intr-adevar

Este extrem de ordonat (eu sunt o zapacita si jumatate, sagetator), e ingrijit si atent, politicos, educat si inteligent foc. Este pasionat de ceea ce face si este foarte bun in meseria lui, am auzit ca si asta e o trasatura a racilor, fiind legati afectiv de toate aspectele din viata lor.

In toate zodiacele scrie ca sagetoarele si racii nu au nici o treaba unii cu altii, ca focul stinge apa si nu mai stiu ce:) Noi intr-adevar avem diferente de atitudine, dar ne completam frumos unul pe celalalt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Sotul meu racusor: casnic, pasional, deloc gelos (eu un pic-balanta), cam incapatanat, in unele discutii el trebuie sa aibe ultimul cuvant si ma cam enerveaza, calculat, eu in schimb ma cam arunc, mai dau cu capul, dar spre norocul meu e langa mine si ma consoleaza, ordonat, darnic (cateodata prea darnic), intelegator, isi iubeste familia. Ca defect, la proiecte mai mari tot timpul trebuie impins de la spate, ca doar e rac.
Silvana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Si sotul meu tot racusor este: casnic, familist, ma ajuta in bucatarie si cu treburile casei si ii place tare mult sa stea cu copii. Este f darnic - cu toata lumea- si tandru - cu mine -. Eu sunt fecioara si cred ca ne potrivim bine.

La noi in familie suntem 4 cupluri cu combinatia aceasta de zodii si ne merge tare bine.

Andra mamica lui bb Matei si Andrei 4,5 luni

Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Sunteti niste dragute, fetelor, cu povestile voastre! Draga Roberta, acum nu sunt nici eu chiar asa habauca sa las bunatate de barbat numai pentru ca nu ne declara zodiacul compatibili da' ziceam si eu asa, eram curioasa ce experiente mai are lumea cu racusorii
Si al meu e tandru si iubaret, ma rasfata si face treaba, cel putin la capitolul gatit ma ia de departe - noi nu stam inca impreuna, dar eu petrec destul de mult timp la el acasa si m-a impresionat foarte placut la capitolul asta . Si el isi doreste familie si copii, ceea ce pe mine ma incanta . Ce ma deranjeaza mai mult la el ar fi ca uneori e prea sensibil si prea posesiv, dar de, nici un barbat nu e perfect si nici noi nu suntem. Cred ca e mai bine totusi prea sensibil decat sa fie vreun nepasator.. atata timp cat nu ajungem la extreme.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Hop si eu cu trupa de raci dupa mine: si mama, si tatal meu si sotzul meu sunt raci. In ceea ce ii priveste pe parintzii mei vad ca relatzia lor a rezistat si la bine si la greu timp de vreo 30 de ani.Asa cum v-am spus amandoi sunt raci. Acum ramane de vazut ce se intampla mai departe cu mine (leoaica leoaicelor) si barbate-meu (racu'dracu) Pana acum in mare numai de bine: e foarte educat, politicos, ma iubeste "pana la Dumnezeu si inapoi"(asa ii place sa zica), ii plac mult de tot copii, e foarte responsabil si daca a promis ceva rastoarna cerul ca sa nu isi calce cuvantul. Ii vine foarte greu sa refuze o persoana. De multe ori e in stare sa se puna intr-o lumina proasta, sau sa isi creeze un discomfort doar pt a nu refuza pe cineva. E foarte prietenos, sociabil dar nu suporta tradarea. In cazul in care cineva l-a mintzit sau l-a dezamagit devine un dusman de temut. Barbatzii raci sunt sotzi minunatzi, care nu te fac nici o clipa sa regretzi ca i-ai ales.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi spune:

Si sotul meu este rac. E atent, tandru; ma rasfata foatre mult; ii place sa gateasca si face niste mancaruri... miamm, miamm.
Isi iubeste tare mult familia. Este si un tata minunat!
Ma ajuta ori de cate ori poate; la bucatarie, cumparaturi, cu fetitele.
Se pricepe la o gramada de lucruri.
Este meticulos, chibzuit, sociabil, are simtul umorului.
Am o comoara de barbat!
Doar ca uneori este incapatanat; Dar si eu mi-s rac si, uneori, (eu sunt cu ciocanul). Dar ajungem repede la o intelegere, si din nou suntem cuplul minunat.

Cosmina, Diana-Maria & Amalia-Ioana

Mergi la inceput