La France :)))

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Lista noastra:

01. andiaroro (Ana) - IDF 92
02. Aurelia – Bretagne (35 Ille-et-Vilaine) Copil : Luca (2 ani, nascut pe 16 februarie 2002)
03. bb_alinus (Alina) - Provence-Alpes-Côte d’Azur (06 Alpes-Maritimes : Antibes)
04. blue77 (Cristina) - IDF (?) ( in 8 saptamini)
05. Corina - Picardie (60 Oise : Beauvais) Copil : Anna, 18 luni
06. delphin (Adriana) – Languedoc-Roussillon (11 Aude : Castelnaudary) Copil: Sébastien (8 luni, nascut pe 7 iunie 2003)
07. emoison (Elena) – Centre (28 Eure-et-Loir : Chartres)
08. fabi (Fabiola) – IDF (?) Copii : Octavia (4 ani) si Carola (o luna)
09. georgianab (Georgiana) - IDF (?) Copil: Irina, aproape 2 ani
10. liliprejbeanu (Liliana) – Rhône-Alpes (38 Isère :Grenoble)
11. lu.more (Lulu) - Provence-Alpes-Côte d’Azur (06 Alpes-Maritimes :Cannes) Copil : Anca, 10 ani
12. Marox – Centre (45 Loiret) Copil : Alex Victor (8 luni)
13. Master Draciel (Carmen) - IDF (92 Hauts-de-Seine : Neuilly Sur Seine) Copil : Justin 6 ani
14. nadine2004 – Pays-de-la-Loire (53 Mayenne : Laval)
15. oana cretu (Oana) – Provence-Alpes-Côte d’Azur (06 Alpes-Maritimes :Cannes)
16. Otilia – Bretagne (56 Morbihan) Copil: Adélie (19 luni, nascuta pe 9 iulie 2002)
17. ralu (Raluca) - Provence-Alpes-Côte d’Azur (13 Bouches-du-Rhône : Marseille) Copii: Ioana (4 ani) si in 5 luni

Lista pe regiuni :

1. Bretagne :

• Aurelia (35)
  • Otilia (56)

2. Centre :
  • emoison (28)
  • Marox (45)

3. IDF :
  • andiaroro (92)
  • blue77 (???)
  • fabi (???)
  • georgianab (???)
  • Master Draciel (92)

4. Languedoc-Roussillon : delphin (11)
5. Pays-de-la-Loire : nadine2004 (53)
6. Picardie : Corina (60)
7. Provence-Alpes-Côte d’Azur :
  • bb_alinus (06)
  • lu.more (06)
  • oana_cretu (06)
  • ralu (13)

8. Rhône-Alpes : liliprejbeanu (38)

Daca am omis sau am gresit ceva, spuneti!
Cine mai are de completat ceva, va asteptam...

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Noapte buna !!!!!

Aura&Luca,2 ani!
http://yamafoto.com/?ref=6538

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Hop si eu!

Am chiulit pana acum de pe forum... deh, mutarea, masina noua samd... N-am vazut subectu'! Noroc ca m-a tras de urechi Oana (Cretu) si m-a adus pana aici. Voi ma stitzi nu-i asa??? Otilia!!! Vezi ca te trag su eu de urechiuse acush... cum adica eratzi numai 3 din frantza pe forum... pe mine m-ai uitat ai???

O scurta prezentare: 30 de ani (aoleu cand s-a intamplat???), copii (de care-s tare mandra: Emma 2 ani si o luna si Anaïs 9 luni - povestile lor le-atzi citit, nu-i asa???). Originara din orasul de la portile Deltei Dunarii - Tulcea. Butonatoare de meserie. Actualmente locuiesc in Orly (94). Si sa nu uit... sunt blonda

Sa dea domnu sa se incalzeasca vremea... Ca punem dès suite de-o intalnire.

Pupici,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Salut fetelor

Otilia am vazut ca in dreptul meu , pe lista e un semn al intrebarii :) in ceea ce priveste localitatea unde stau. Asa ca sa completez : locuiesc la Chavile- Hauts de Seine-92.

Pentru mine week end-ul a fost destul de obositor,am mers sa vizoitam 2 maternitati in Versailles ca trebuie sa ma inscriu in curand si apoi am tot fost pe drumuri dar a dat si rezultate cautarea noastra asa ca macar oboseala s-a dus :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Blue77: iti recomand situl www.topdesmaternites.com, ca sa vezi cum e apreciata maternitatea aleasa de tine. Eu am nascul la Les Lilas in 93 si tare multumita am fost acolo. Am recomandat-o cu caldura si unei alte amice de aici, de pe forum, care sper ca nu va intarzia sa-si faca aparitzia... ANA-MARIA!!! spune prezent!!!

Pupici,
Mihaela

Mergi la inceput

Mersi Olo , de acolo mi-am si ales maternitatea dupa indelungi oscilari si sunt f multumita- notele de apreciere sunt mari iar parerile fetelor ce au nascut acolo sunt bune si mi-a placut si clinica asa mai am doar sa ma inscriu.

Cristina 11 sapt.UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Bonjour,
Otilia completeaza si la mine:92, Rueil Malmaison. Iar Irina e nascuta pe 15 aprilie.
Ati vazut prognoza pe saptamana asta? Vine iarna cu zapada.
Cristina, eu am nascut la o clinica particulara din Rueil.Cand am venit in Franta aveam deja 7 luni si nu mai aveam nici o sansa la stat.Dar daca sarcin merge bine nu sunt motive de ingrijorare. Am fost foarte multumita. Am nascut doar cu moasa si am inteles ca e o practica foarte obisnuita aici la sarcinile fara probleme. Asa ca sa nu te mire daca ai sa vezi doctorul abia la sfarsit ca sa-ti spuna "Felicitari!"
Alta chestie care mie mi se pare utila. Ai posibilitatea la inceput sa ceri sa fii singura in camera dar costa ceva in plus si mi se pare ca nu e rambursat. Eu am fost in camera cu o frantuzoaica doua zile in rest am avut noroc ca clinica nu era aglomerata si am stat singura. E destul de incomod sa stai cu cineva in camera. E si bine e si rau depinde de unde privesti. Eu am crezut ca-mi va fi mai usor cu cineva, ca mai vorbim, etc, Tipa insa avea o familie mare care venea zilnic in vizita si ca in legile lui Murphy exact cand fiica-mea adormea. Avea obiceiul sa vorbeasca mult la telefon cu toti prietenii si colegii iar la plecare a fost nevoie sa ma justific ca n-am dat nici un telefon. Simtea tot timpul nevoia de geam deschis iar eu aveam patul chiar langa geam. In fine sunt si parti bune, ramane la alegerea ta.
Inca ceva, nu uita sa faceti poza bebe-ului. Sigur o sa vina cineva din afara sa va propuna asta dar la preturi foarte mari. Noi in emotia momentului am uitat asa ca am dat apoi snapanilor 16 euro de poza. Frumoase nimic de zis, dar m-a usturaaaat!
Cam atat pe azi, pe curand. Georgiana.

Mergi la inceput

Buna Georgiana, clinica e privata si imi ofera servicii ca la hotel , camera privata, televizor si tot asa .Sigur o sa-mi iau camera privata caci e rambursata daca nu de Cpam sigur de complementara noastra si e pacat altfel, nu nastem in fiecare zi . Mie mi-au zis ca din a 4 a luna pot veni la ei asa ca mai astept vreo 2 saptamani si ...pe ei :).

Cristina 11 sapt.UM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Bonjour bonjour..
am si eu o rugaminte mare mare.Incerc sa dau de un prieten..si nu mai stiu nr de tl..si nici daca s-a mutat sau nu din Verdun.Noi in Austria avem un site cu nr de tl..gen pagini albe sau aurii in ro.La voi exista asa ceva ca sa-l pot gasi???
Merci beaucoup a tous( e corect sau am uitat tot?????)

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi si Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Babee:
www.pagesblanches.fr
Numele si localitatea sunt suficiente. Daca exista mai multe localitati cu acelasi nume, trebuia sa pui si departamentul (in cifre sau in litere)
Succes!

Mergi la inceput