La France :)))
Raspunsuri - Pagina 8
Doina spune:
merge infiorator de greu calculatorul meu!!!! atit de greu ca era sa ma las balta de scris mesaje.... dar pt Otilia, ce nu fac eu?
Bonjurica la toata lumea !
(aici o copii pe Corina, ca tare-mi place cum a romanizat ea frantuzescul bonjour )
Raspund si eu "Prezent" am 35, locuiesc in 78 - Yvelines si am o fetita Carla de 18 luni, sunt in Franta de 2.5 ani
Daca o sa va intilniti, poate o sa vin si eu alaturi de Corina, nu de alta dar ea e "mamica" mea (uite Corina cum te-ai mai facut cu o "fetita" de vreo 35 ani )!
pupici la toata lumea
Doina&Carlita-iubita
Marox spune:
Babee, poti sa cauti pe www.pagesblanches.fr (pagini albe pt persoane particulare) sau www.pagesjaunes.fr (pt intreprinderi).
Eu voi lucra in ultimul WE din februarie si primele 2 din martie. Dupa aceea nu mai stiu ca inca nu am facut planningul.
Otilia, cred ca ai muncit ceva sa faci lista aia pe regiuni si departamente !
Otilia spune:
... si actualizarea:
Lista noastra:
01. andiaroro (Ana) - IDF ( 92 Hauts-de-Seine)
02. Aurelia – Bretagne (35 Ille-et-Vilaine) Copil : Luca (2 ani, nascut pe 16 februarie 2002)
03. bb_alinus (Alina) - Provence-Alpes-Côte d’Azur (06 Alpes-Maritimes : Antibes)
04. blue77 (Cristina) - IDF (92 Hauts-de-Seine : Chavile) ( in 11 saptamini)
05. Corina - Picardie (60 Oise : Beauvais) Copil : Anna (18 luni)
06. delphin (Adriana) – Languedoc-Roussillon (11 Aude : Castelnaudary) Copil: Sébastien (8 luni, nascut pe 7 iunie 2003)
07. Doina – IDF (78 Yvelines) Copil : Carla (18 luni)
08. emoison (Elena) – Centre (28 Eure-et-Loir : Chartres)
09. fabi (Fabiola) – IDF (?) Copii : Octavia (4 ani) si Carola (o luna)
10. georgianab (Georgiana) - IDF (92 Hauts-de-Seine : Rueil Malmaison) Copil: Irina (aproape 2 ani)
11. liliprejbeanu (Liliana) – Rhône-Alpes (38 Isère :Grenoble)
12. lu.more (Lulu) - Provence-Alpes-Côte d’Azur (06 Alpes-Maritimes :Cannes) Copil : Anca (10 ani)
13. Marox – Centre (45 Loiret) Copil : Alex Victor (8 luni)
14. Master Draciel (Carmen) - IDF (92 Hauts-de-Seine : Neuilly Sur Seine) Copil : Justin (6 ani)
15. mihiasiro - IDF (94 Val de Marne : Vitry sur Seine)
16. nadine2004 – Pays-de-la-Loire (53 Mayenne : Laval)
17. oana cretu (Oana) – Provence-Alpes-Côte d’Azur (06 Alpes-Maritimes :Cannes)
18. oLo (Mihaela) – IDF (94 Val-de-Marne : Orly) Copii : Emma (2 ani) si Anaïs (9 luni)
19. Otilia – Bretagne (56 Morbihan) Copil: Adélie (19 luni, nascuta pe 9 iulie 2002)
20. ralu (Raluca) - Provence-Alpes-Côte d’Azur (13 Bouches-du-Rhône : Marseille) Copii: Ioana (4 ani) si in 5 luni
Lista pe regiuni :
1. Bretagne :
- Aurelia (35)
- Otilia (56)
2. Centre :
- emoison (28)
- Marox (45)
3. IDF :
- andiaroro (92)
- blue77 (92)
- Doina (78)
- fabi (???)
- georgianab (92)
- Master Draciel (92)
- mihiasiro (94)
- oLo (94)
4. Languedoc-Roussillon :
- delphin (11)
5. Pays-de-la-Loire :
- nadine2004 (53)
6. Picardie :
- Corina (60)
7. Provence-Alpes-Côte d’Azur :
- bb_alinus (06)
- lu.more (06)
- oana_cretu (06)
- ralu (13)
8. Rhône-Alpes :
- liliprejbeanu (38)
Otilia&LaAdelita
delphin spune:
PT. blue77 Intr-o clinica particulara moasa nu are voie sa nasca singura, doctorul va aduce copilul pe lume. Moasa acompaniaza, iar cand momentul se apropie cheama doctorul. In clinici se practica si nasterea provocata ca sa fii sigura ca nasti cu doctorul tau.
oLo spune:
quote:
Originally posted by delphin
PT. blue77 Intr-o clinica particulara moasa nu are voie sa nasca singura, doctorul va aduce copilul pe lume. Moasa acompaniaza, iar cand momentul se apropie cheama doctorul. In clinici se practica si nasterea provocata ca sa fii sigura ca nasti cu doctorul tau.
Scuza-ma dar nu pricep de unde si pana unde???
Eu am nascut intr-o clinica particulara, numai cu sage-femme. Cred ca depinde de regulementul clinicii. La clinica unde am nascut eu, era clar ca daca sarcina este fara probleme, participa numai sage-femme.
Eu pe doctor l-am vazut o singura data, in toata perioada sarcinii. La primul control. Pe urma n-am fost la control decat la sage-femme. Ah, si echografiile le facea numai doctorul.
Si faza cu declansarea nasterii, iarasi e ciudata. Mie nu mi-a pomenit nimeni despre asa ceva. A!!! Daca vrei musai... se poate.
Mihaela
blue77 spune:
Feteleor intrebarea e unde si cand ne intalnim????
In martie ca e mai cald dar unde ?eu propun intai sa facem lista cu cine vine si in functie de numar ne hotaram unde mergem , vreti asa?Daca nu haideti cu propuneri.:)
Cristina 11 sapt.UM
georgianab spune:
am si eu o idee. Ce-ar fi sa ne intalnim mai intai virtual pe chat? Asta pana hotaram ce si cum si nici nu tinem cont de vreme?
Dar poate nu in sufragerie ca acolo e mereu multa lume.
blue77 spune:
ok Georgiana buna idee , putem sa intram pe yahoo nu? E mai simplu si putem sa facem si acolo conferinta- id-ul meu e cristina_luca- asa ca va astept
Cristina 11 sapt.UM
Babee spune:
Multam fetele de linkuri, dar tot nu l-am gasit pe amicul respectiv.Presupun ca s-a muta din verdun si nu cauta site-ul respectiv dupa nume..vrea specificare si cu localitate..poate vreodata in viata om mai auzi unul de celalalt cine stie???
Multam mult de ajutorul dat
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi si Bubu
georgianab spune:
Cristina habar nu am cum sa intru pe yahoo!
Nu ar fi mai simplu aici pe site? La chat?