La France :)))
Raspunsuri - Pagina 6
Master Draciel spune:
Daca sinteti de acord sa ne intilnim intr-un Mc Do ( sau Quick), sint de evitat zilele de miercuri si simbata , cind se organizeaza aniversari.Poate intr-o duminica, desi e destul de multa lume si duminica......( ma gindesc ca in cursul saptaminii, fetele lucreaza si nu au posibilitatea de a ajunge la intilnire).Ce ziceti?O duminica din luna martie?
ralu spune:
Buna fetelor!!!!!
Imi pare rau ca nu am raspuns mai repede prezent la strigarea catalogului, dar nu prea am avut timp sa intru pe site.
Sunt in Franta de mai bine de un an jumate, casatorita cu un roman de 5 ani jumate si am o fetita de 4 ani si alta pe drum (sunt insarcinata in 5 luni). Stau in sudul Frantei, Marseille!!!
Va pup mult si o sa incerc sa va mai scriu!!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
lu.more spune:
Bine ai venit, Raluca! Si speram sa revii cat mai des!
Acum cateva zile spuneam, cu Alina si cu Oana, ca nu suntem prea multe in sud! Uite ca suntem, si-ncet - incet scotem si capul de sub zapada!!
Aurelia spune:
Ce mai e nou? ce mai fac fetele?cum v-ati petrecut duminica ?va doresc sa fi fost mai placuta ca a mea ,eu am picioarele umflate ca butucii si capul cit banita tohmai mi-au plecat cei 25 de membri ai familiei ce mi-au venit la aniversarea Strumfului,acum ma pregatesc sa "bag in priza" sotul ca sa ma ajute si el la cutatenie trebuie insa sa mobilizez mijloace foarte convingatoare caci domnul pare tare "obosit"Uffffffff! bine ca s-a terminat si ca nu se repeta decit odata pe an ,bine-i sa ai familie mare cind ai nevoie de ajutor dar si cind e vorba sa -i inviti la o petrecere........te vede dumnezeu!hai ca va las ,ma duc la curatenie .......
Aura&Luca,2 ani!
http://yamafoto.com/?ref=6538
nadine2004 spune:
Mi-ar placea si mie sa vin la intalnire, dar nu stiu daca o sa avem drum in Paris. Poate dupa 10 martie cand o sa plecam in Ro!
Dar cred ca la vara am sa le cunosc pe fetele din sud!
Ce voiam sa va spun: eu merg in Ro si ma gandeam daca are cineva nevoie de ceva, sa-i duc sau sa-i aduc, sau sa transmit ceva cuiva, o fac cu mare placere( ma gandesc in cazul in care e in drumul nostru). Noi mergem cu masina, iar destinatia este aproape de Bucuresti! ( dar sa mai umblam si prin tara, nu stiu acum exact pe unde.
Va pup!
Otilia spune:
quote:
Originally posted by Aurelia
...tohmai mi-au plecat cei 25 de membri ai familiei ce mi-au venit la aniversarea Strumfului...
Bravo, Aurelia, aniversarea lui Luca si tu tii secret!!!
Of, si stiam ca-i pe 16, dar... uituca!
Vezi ca te felicitam la "Felicitari"
Otilia&LaAdelita
Otilia spune:
Bun venit, delphin, la
Bun-venit, aussi, Marox, ralu, fabi la subiect!
Va pupam si va asteptam la taclale in fiecare zi!
Felicitari, ralu, pentru ! Sarcina usoara!
Felicitari, fabi, pentru 2! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoase si frumoase si norocoase amindoua!!!
Gramada de de la...
Otilia&LaAdelita
emoison spune:
Carmen, subscriu pentru duminica, ar fi ok si pentru fetele care folosesc sotul pe post de sofer. Ce-ar fi sa ne zica Marox in care duminici din martie nu lucreaza, ca sa putem stabili o data?
Si sa facem un inceput de lista cu cine e dispus si poate veni?
Cu bine,
Elena