FIV 8

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Monica, uite link-ul la calculatorul sarcinii: http://ivf.ca/calcu.htm
Pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Monica, toate sunt pe bune, nu te teme! Nici eu nu am avut simptome, am trecut prin aceleasi indoieli ca si tine. La mine greturile au aparut prin saptamana a 7-a, iar pana atunci ma tot intrebam daca bebe mai e acolo si daca mai sunt gravida.
Poti calcula EDD incepand cu 14 zile inainte de punctie (data teoretica a LMP), apoi aduni exact 40 saptamani. Sau altfel, 38 saptamani de la punctie. Iar varsta sarcini, incepand cu 14 zile inainte de punctie (de la LMP). Cred ca acum ai 4 saptamani si cateva zile, nu?
La mine asta a fost confirmat de fiecare ecografie si de toate calculatoarele de EDD. Iar Cloe mi-a spus ca si ea calculeaza in acelasi mod.
Astazi e ziua cea mare pentru Raluca. Ralu, suntem aici si te sustinem cu toate fortele! Bafta!!!
Cloe, sa ne dai de veste indata ce nasti, iti doresc nastere usoara si o intalnire cu bebelusii asa cum ai visat!
Gabi, ai grija de laptop de acum incolo, nu ne mai da emotii!

Tuturor un weekend minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Ralu D-zeu sa fie cu tine acum, bafta multa.
Gabito bine ai revenit, nu stiam ce s-a intamplat cu tine.
Cloe nastere usoara.
Anemona sanatate.
Monica felicitari inca odata, ma bucur f.mult pt.tine.
Elena cand vii la Bucursti?
Pupici la toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

raluca, ma rog pentru tine; astept vesti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Raluca,sa dea Dumnezeu sa fie bine!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Cine urmeaza la FIV?Eu am ramas in urma cu programarile!

Anemona,daca se calculeaza cum spui tu inseamna ca eu am nascut la 35 de saptamani si nu 33.Doctorita din Bacau mi-a spus ca a citit pe disc in timpul nasterii si veam 35 de saptamani.Eu stiam ca am 33 sapt decand i-a pus pe micuti acolo.

Ralu,acum 3 ani pe 3 martie la mine se intampla minunea.De ce sa nu se intample si la tine cu cateva zile mai devreme?

Gabi.

Mergi la inceput

Gabi, produsul de conceptie este cu 2 saptamani mai mic decat varsta sarcinii. Si sarcinile naturale se calculeaza de la UM, nu de la data conceptiei care este in medie cu 2 sapt mai tarziu.
Stiu ca la fiv, stiind data exacta, gandesti altfel, dar si sarcinile fiv au nevoie de aceeasi perioada de timp.
Mie dr Pop mi-a zis la ultima eco 18 saptamani si 3 zile, iar DPN 18 iulie, deci corespunde exact cu ce calculasem si eu prin aceasta metoda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

gabi, eu am facut toate analizele pt fiv, acum astept rezultatele; daca toate vor iesi ok, voi intra in lotul de martie-aprilie; am fost si la arad si am cumparat menogon, marti trebuiesa-mi ajunga si dipherelinul; cam astea ar fi noutatile la mine...
weekend placut tuturor fetelor, oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Fetelor, dragelor, sunteti de milioane! S-a simtit ca ati fost alaturi de mine, caci totul a decurs atat de usor si de bine, incat sperantele mele au prins aripi maaaaari. In primul rand mi-au decongelat 7 embrioni (un pachet de 4 si unul de trei) si au transferat 5 embrioni perfecti. Am vazut pe monitor cum mi i-a transferat in uter, caci faceau concomitent eco abdominala. Dr. grec a facut procedura, Ancar eco. Si erau tare incantati caci au nimerit o pozitie ideala, chiar pe fundul uterului. Nici o durere, nimic. Emotionant in schimb... Ma simt excelent si n-o sa abuzez de statul la orizontala. Si trat. s-a modificat fata de ultimul ET. Doar 9 Utrogestan pe zi si doar vaginal. 6 Cyclo, in plus o aspirina pt. copii si un Prednison.
Pe 15 fac beta. Am o stare de milioane si clar trebuie sa va multumesc din suflet pt. gandurile voastre.
Oana si Tia revin cu amanunte. Cand am plecat de la Medsana stabileau cu grecii data urmatorului FIV, dar inca nu cazusera de acord.
Va imbratisez pe toate!

Mergi la inceput

Bravo, Ralu, bravo!!! Sa fie intr-un ceas bun, iar 15 martie sa fie ziua aia norocoasa pe care o astepti de atata vreme!
Sa-ti pastrezi starea asta buna de acum incolo, ca asta le place cel mai mult mititeilor, da?
Doamne ajuta!

Pupici!
Anemona

Mergi la inceput