FIV 8
Raspunsuri - Pagina 8
gabid spune:
Monica,si eu am avut Bhcg 100 cu Moni a mea si a fost totul perfect!Stai linistita ca va fi bine!
Gabi.
gabid spune:
Anemona,sa-ti traiasca printesa!Fetitele sunt asa de bune si de dragalase!Eu si al doilea bb mi-as dori sa fie tot fetita!
Sunt asa de fericita cand acum la 2 ani si 4 luni o vad cat de mult il iubeste pe tati...iar tati este terminat!
Gabi.
denisa73 spune:
Hai Monica ca, totul o sa fie bine!
Raluca iti tin pumnii si ma gandesc la tine.Sper sa reziste toti embrionii si sa se cuibareasca acolo unde e cald si bine sa ramana cu tine 9 luni.
Ellena spune:
Raluca mult noroc si Doamne ajuta!
Monica te asteptam cu vesti cat mai curand!
Gabi bine ai revenit !
monbb1 spune:
Abea acum am reusit sa ma conectez.
Am avut 201 HCG azi. Deci s-a dublat ceea ce teoretic e bine. Tot nu-mi vine sa cred, parca nu stiu excat daca e real sau nu. Oare cand o sa ma conving ca am bebe?!
Gabi, bine ai revenit. Ne faceam griji pt tine.
Dodo, la noi a fost problema la sotul - oligoastenospermie. La voi ce au spus doctorii?
RALUCA: Maine ma gandesc la tine si in urmatoarele 2 saptamani. Tu sa fii linistita si nu te gandi la nici un semn...uita-te la mine , nu am nici cel mai mic simptom (poate d-aia nici nu reusesc sa ma conving ca chiar e bebe).
monbb1 spune:
Care stie cum calculez sarcina din FIV? In cate saptamani sunt? Se calculeaza de la punctie sau cum?
Cred ca Cloe naste! Ma gandesc la tine sa iti fie usor si bebiti sanatosi.
Merci.
Corina G spune:
Bravo Monica, Doamne ce bine!!! Nici nu stii ce ma bucur pt. tine...
Nu mai gasesc acum, dar am acasa in "favorites" o adresa de site unde poti calcula sarcina dupa IVF. O sa ti-o trimit de acasa.
Raluca, iti tin pumnii. Doamne ajuta sa fie bine!!
Un weekend fericit!!