FIV 8

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Raluca... Doamne, ma voi gandi la tine!!! Iti tin pumnii, sa fie bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Bravo tizo!!! Ai vazut ca cineva acolo sus ne iubeste si pe noi?
Karula tu urmezi sti doar ca primavara se numara bobocii. Dimitrie parca retin eu ca il va chema nu?

pentru toate fetele si pe burtici pentru

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo24 spune:

Felicitari, Monica! Iti tinem pumnii stransi maine. As vrea sa te intreb, tu unde ai facut FIV-ul, mai precis in ce oras? Cred ca si pe mine ma va paste asta dar deocamdata nu sunt pregatita sufleteste.
Dodo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Merci mult tuturor fetelor care mi-au scris si s-au gandit la mine. E extraordinar sa citesti randurile astea.
Abea astept sa vina ziua de maine si sa obtin al 2lea rezultat!

Raluca, 10 jumate inseamna 3 jumate noaptea la mine. Nu mai pot sa ma culc asa tarziu noaptea, dar promit sa adorm cu gandul la tine si sa ma scol la fel. Te rog eu mult tineti emotile, eu sunt convinsa ca batalia e pe jumatate castigata daca nu te gandesti la asta si integrezi totul in programul zilnic.

Dodo: Eu am facut Fiv-ul in Montreal, primul la Procrea, al 2lea la McGill (cel reusit!). Nu stiu in ce oras esti tu dar scrie-mi daca ai intrebari. Iti recomand si site-ul www.ivfconnections.com (forum 'IVF in Canada' unde gasesti clinici di toate orasele mari canadiene).

AncaWish: Fetele ti-au cam raspuns. Vreau doar sa-ti spun ca cel mai repede decid doctorii ca e nevoie de FIV in cazul infertilitatii masculine (mobilitate nr scazut)- nu mai incearca nimic altceva inainte. In cazul infertilitatii feminine sunt multe intrebari si solutii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo24 spune:

Multumesc mult pt. informatii. Si eu stau tot in Montreal. Am facut trei inseminari la un medic de care nu sunt prea multumita. Nici nu stiu cum se cheama clinica la care am fost, este undeva pe Avenue du Parc. Am gasit si eu un site cu clinici din Canada si aveam de gand sa merg la Montreal Fertility Center, cu toate ca nu stiu mare lucru despre ei. Dar probabil ca ma voi orienta si eu spre Mc Gill.
Care a fost problema ta, cum ai ajuns la FIV?
Mult succes maine!
Dodo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Ralu, maine la 10:30 voi fi pe baricade alaturi de tine, fii sigura! Si o sa-i convingem pe bebeii tai ca, daca vor sta cuminti, ii asteapta o viata tare frumoasa.
Dar cea mai importanta in ecuatia asta esti tu, care trebuie sa fii optimista si convinsa ca vei reusi.
Doamne ajuta! Iti doresc din toata inima martisorul pe care ti-l doresti cel mai mult, un bebe mic si frumos.

Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Ralu maine ma voi gandi la tine. si-ti tin pumnii stransi stransi ca sa reusesti, sigur ai sa reusesti ACUM, lasa emotiile de-o parte si stai relaxata.

va pupic pe toate si wk. super va doresc, si ca martisor va doresc unpt.fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

SALUT!

AM INVIAT!!!

Nu am mai avut cum sa intru pe internet pt ca am avut leptopul stricat.2 saptamani a stat leptopul meu la Bucuresti ca sa-i dea de cap.Hard bulit.Am pierdut toate pozele lui pisi de pe calculator si tare suntem suparati.

MONICA FELICITARI!SARCINA USOARA!Ma bucur din tot sufletul pt tine!

RALUCA,trebuie sa fii tare!Iti tin pumnii pt ca bb-ii sa ramana acolo unde ii pune !!!!BAFTA!

Am citit pe sarite ce ati scris in 2 saptamani...

Vali ,o sa-ti scriu un email curand!

Ileana,si tu??!!??Mult succes!
Cloe,nu ai nascut inca?Nastere usoara!Pupici tie si la bb-i!!!!

Deacum sunt aici cu voi!

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

bine ai revenit gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Cand se poate spune ca FIV este ultima solutie?

1.cand sotul are probleme grave!(oligospermie,azoospermie)
2.Cand tu ai trompe infundate si ai epuizat toate metodele de desfundare a lor!

Gabi.

Mergi la inceput