FIV 8
Raspunsuri - Pagina 6
Pia spune:
Doamne Monicuta ce ma bucur pt.tine, felicitari si sarcina usoara, nu te mai gandi la prostioare, totul o sa fie bine, nici nu-ti imaginezi cat de mult ma bucur, mi-au dat lacrimnile de emotie, asteptam vestea asta, trebuie sa reusim toate pana la urma. Ai grija de tine si de bebita, poate-s doi..
Ralu tu urmezi draga mea acum, in 2 saptamani bem sampania.
va pupic pe toate
denisa73 spune:
Anca este destul de mult de spus cand se poate spune ca, Fiv este ultima solutie.Depinde de ce probleme ai tu sau sotul tau.
Raluca inca o data bafta multa!
Monica o sa vezi ca totul o sa iasa bine,asa ca te rog nu te mai stresa.
Despre mine, va pot spune ca aman deocamdata ETul, mai intai fac o operatie de recontructie a unei trompe pe care am avut extrauterina, apoi incerc natural si merg la Sovata prin iunie.Apoi daca in august nu reusesc inca sa raman mai pot face inca o lalarascopie(dar asta ma mai gandesc).Daca nu reusesc prin toamna incerc ET.Asa ca am multe incercari de trecut, iar rezultatul numai Dumnezeu il stie.La mine se puteau face operatiile astea inainte de FIV,dar fiindca a fost gratuit am incercat mai intai FIV.
Tia spune:
quote:
Originally posted by Anca Wish
Cand se poate spune ca FIV este ultima solutie?
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=156
vali02 spune:
Felicitari Monica, sa fiti sanatosi! Fii linistita, beta HCG-ul e f. bun. Ma bucur enorm pentru tine. Te astept la "mamici de sept.-oct.".
Luna asta e cu noroc. Raluca, vezi ca urmezi tu!
Vali
oanamagda spune:
BRAVOOO pentru MONICA!!!! multi, multi pupici din partea mea si felicitari!! esti graviduta, ma bucur atit de mult pt tine, mi-au dat lacrimile cind am citit vestea cea mare..
rezultatul e f bun, nu ai motive de stres, pe cuvint; sunt 100% sigura ca vineri vei veni cu o alta veste buna; e f important ca zilele astea sa stai linistita, fara efort prea mare, stres cit mai putin;
te pup,
oana
karula spune:
Am aflat si ora: 10,30 sambata, 28 februarie. Monica, Anemona, Cloe si Vali, vorbiti voi cu minunile voastre dragi sa puna o vorba buna si la mugurasii mei de primavara, va rog...
Va multumesc tuturor ca va ganditi la mine si o sa fac tot ce pot sa dau si eu sperante fetelor care urmeaza asa cum mi-a dat mie Monica. De ieri nu ma mai simt atat de stapana pe emotii, dar trec eu si peste asta.