FIV 8

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karula spune:

MON BB!!!! E BEBE!!!! sunt sigura, nici eu nu mai respir, nu mai pot sa scriu, crede-ma, revin dupa ce-mi ...revin. Imi vine sa dau o fuga pana la tine sa te iau in brate! Ce mi-ai facut.... Acu abia incep emotiile si la mine, din "cauza" ta!
TREBUIE sa fie, nu nimeresc mutrele alea cu flori cu dinti cu toate cele....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Da fetelor, dar ce ma fac cu cifra aia? Trebuie sa stau linistita si sa astept sa creasca pana vineri!!!!!!!!!!!

Raluca!!! Te poftesc la transfer pe 28 si apoi stai linistita dar nu mult in pat si vii cu o veste buna!! Ah! si te astept si in vizita la mine, ca o strangere in brate face bine oricand!

Denisa, la tine pe cand FET?

Of! si acum trebuie s aplec la servici, tare as fii ramas acasa cu visele mele! Dar mai caut pe internet cum ajung la servici, sper sa ma lase in pace colegii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Nu stiu cum e cu cifrele, dar eu stiu ca daca primul test iese peste 50 e de bine, de cel mai bine!!! Sa nu-mi faci figuri acum cu stresuri inutile, ca si aia e doar o masina si doua unitati pana la 100 le rateaza si masinariile de la NASA...

P.S.: a trebuit sa editez mesajul, dar tot nu suna romaneste; nu mai conteaza, intelegi tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

MONICAAAAAA!!!!! FELICITARI!!!!!!!!!!!
Ai vazut ca a fost bine? Ce ti-am zis eu?
Sa nu-ti faci nici cea mai mica problema pt betaHCG, e foarte bun si va creste, natura nu e batuta in cuie si in tabele, ESTI GRAVIDA!!!
Doamne, ce veste minunata!
Te pup tare tare si ai grija de tine, sa nu faci eforturi mari si sa te odihnesti cat poti de mult!
Ma bucur enorm, sa fie intr-un ceas bun si sa ai cel putin un bebe, daca nu doi-trei, frumosi si sanatosi si veseli!

un pupic de la Anemona si micutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Monica, ia de te linisteste, citeste si te linisteste!
http://www.inciid.org/betas.html
E foarte bun rezultatul! Tu esti ca si cum ai fi in sapt 4-5 de la UM, asa ca peste 19 e foarte bine. Ia vezi sa nu fie chiar gemeni!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Bravo Monica!!!!! Ce bine!! D-abia acum am reusit sa intru pe forum (de sapt. trecuta). Am fost f.f. prinsa la servici si seara cind ajung acasa pic ca o musca.
Vai ce ma bucur pt. tine. HCG e bun, ce e important este sa se dubleze la fiecare 48-72 ore. Mai ai un picut rabdare pina vineri!!!
Doamne ajuta, iti tin pumnii!

Deasemenea, Raluca, mult,mult succes!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Bravo Monica !!!!!!
Sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat, sa ai o sarcina usoara !

Doamne Dumnezeule, cu fiecare reusita ne cresc si noua sansele. Avem mai multa incredere ca se poate.
Multa sanatate tie si bebicului !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Monica,
FELICITARI!!!!
E bun beta!! Asa e cum zice Corina, important e sa creasca in mod corespunzator. Sa ne tii la curent dupa al doilea beta. Ma bucur enorm de mult pt. tine! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si bebe/i sanatos/i!!!

Raluca,
Mult succes si tie la ET. Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun!

Gabi?? Stie cineva de ea?
Denisa, tu ce faci?

Va pup pe toate.
Cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Merci mult!!!!

Asta aveam nevoie sa aud ca nu conteaza chiar asa mult cifra si normal ca abea astept si eu vineri sa vad ca se dubleaza, chiar tripleaza. Si griji stiu ca vor tot fii de acum incolo dar sa le luam pe rand.

Cloe, tu nu trebuie sa nasti acum-acum? Sa fie o nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Oh ! Monica, si eu sunt cu ochii pe tine ... nu prea stiu eu ce inseamna beta si ce cifre exact urmaresti acolo, dar stiu, asa cum a mai spus cineva, ca daca testul iese pozitiv peste 50% organismul functioneaza in directia asta - adica a primit "implantul" si raspunde in consecinta producand hormoni de sarcina ... cred ca sansele de a se resoarbe sunt mici...
Nu te cunosc, dar ma bucur enorm pentru tine ...

Mergi la inceput