FIV 8

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Neatza, fetelor!
Chiar ca si eu ma intreb in fiecare zi ce o fi facand Gabi, ca lipseste de vreo doua saptamani. Gabi, da-ne un semn de viata!
Monica, eu zic sa astepti pana la test, pentru ca sangerari pot aparea, din cate am citit, si la implantarea oului, sau ca o falsa menstruatie, asa ca incearca sa ignori asta si sa iei tratamentul in continuare.
Ralu, Doamne ajuta la ET! Frumos din partea lui Ancar ca te suna sa se intereseze personal de tine. Eu zic ca primavara asta iti va aduce un bebe-doi, nu se poate altfel!
Oana, ai vesti noi?
Un gand bun pentru toata lumea de aici si tinem pumnii pentru fetele care zilele astea trec prin emotii!

Anemona, cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna dimineata fetelor
Monica nu-ti pierde speranta, sunt alaturi de tine si-ti tin pumnii.
Ralu iti pumnii si ma gandesc cu drag la tine, trebuie sa reusesti, pt.Dl.dr.Ancar toata stima, un adevarat doctor.
Anemona pupici pe burtici, sanatate si ai grija de tine.
Tia o aptamana super si tie.
Elena ce faci cand vi la Bucuresti, ce hotarare ai luat?
Pupici si o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepsica spune:

Karula, mult succes! Si tuturor fetelor! Va citesc mereu si ma gindesc la voi sa aveti bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Monica mai asteapta,testul de sange conteaza.
Raluca iti doresc succes si sa iasa cu bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Buna seara,

Monica sa speram ca e o alarma falsa si Doamne ajuta sa vii cu vesti bune!

Pia, am vorbit cu Dr Cocei si cred ca voi veni luni la Bucuresti (sau marti), in functie de ciclu. Cred ca voi incepe tratamentul pe ciclul urmator. Acu voi face o ecografie si imi voi reface dozarile din ziua a treia. In functie de rezultate - tratament. Puteam sa-l incep de vineri dar, cica ar fi mai bine sa-mi repet analizele. Deci luni sau marti prima mea vizita la Niculescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

quote:
Originally posted by karula

Ce credeti c-am facut eu acum? Am scormonit prin arhiva si am recitit o mare parte din subiectele FIV (1,2,3..., "de toamna", "urmatorul") si cand ma pocnise mai tare emotia citind cum descriam eu rateul din mai-iunie, si cum mi-a zis Ancar ca "o scoatem la capat", suna mobilul si citesc pe ecran "Ancar". A fost ca-ntr-un SF de mana a cincea, pe bune! Ma uitam pe monitor, ma uitam pe ecranul tel., pana m-am indurat si-am raspuns (pe la ora 23 se intampla asta...). Voia sa se asigure ca tratamentul merge bine si sa-mi reaminteasca de Utrogestan ca il incep de miercuri. A ramas pe sambata ET. Ufff, ce ti-e si cu tehnologia asta, cate emotii iti da...

Oh Karula, nu-mi vine sa cred ca te-a sunat personal ... il cunosti sau asa face cu toti pacientii ?
Sa mai spuneti ca in Romania toti doctorii sunt niste jigodii ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Da, mai fetelor, m-a sunat "personal" asa cum le-a sunat si pe toate celelalte paciente din lot, DAR eu nu asta scoteam acolo in evidenta, ci ca forumul asta incepe sa-mi creeze scenarii SF (nu cu ET, ca ala e superfilm!)

Azi Monica, azi e ziua ta cea mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Monica iti tin pumnii si te asteptam cu vesti bune.
Elena ma bucur pt.tine si multa bafta.
Ralu multa bafta sambata.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Fetelor!!!!!!!!!!!!!!!!

Abea mai respiram! Avem un raspuns pozitiv! dar inca cu teama caci cifra nu e f. mare, de fapt e un pic sub limita.
HCG: 98.9
Limita normala se pare ca e 100.

Care stiti, sariti-mi in ajutor. Cloe, Anemona, cat ati avut primul HCG.
Eu sunt la 16 zile dupa punctie (test Feb25, punctie Feb.9).

Am obtinut un alt test vineri cand ar trbeui sa se tripleze cifra.

Si pentru sufletul meu am facut un test acasa si am vazut cele 2 liniute!!

Sunt cu ochii pe forum, va multumesc si va tin pumnii la toate. dar continuati si voi sa-i tineti (nu mai rade Karula ca ai vazut ca "prinde" bine!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

BRAVO! Esti prima pe anul asta cu o veste mare! Abia asteptam vestea cea mare! Asa ca intr-adevar testul de sange conteaza. Sa ai grija de bb(i).
Urmeaza Raluca... cu vestea cea mare!

Mergi la inceput