FIV 8

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Sa dau si eu raportul: Azi aveam endo 9mm, iar ET s-a stabilit pt 28 februarie. In urma ET-ului nereusit din octombrie, mai am la congelator 2 pachete a cate 4 embrioni si inca 2 pachete a cate 3 embrioni. Deci cu transferul de saptamana viitoare cu tot mai am rezerve de patru incercari, ceea ce imi da mari sperante si chiar ma consider o norocoasa... Tot azi am platit: 45.000.000 lei
Sa speram ca la decongelare nu vor fi surprize neplacute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Ralu, tinem pumnii sa fie cu bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

28 februarie sa fie ziua cea norocoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Ralu, sa fie intr-un ceas bun pe 28. Iti tin pumnii. Doamne ajuta.

Monica, merci mult de intrebare. Eu ma simt bine si se pare ca totul evolueaza normal. Nu am "auzit" inimioara, dar am vazut pe eco cum pulsa. Ei bine... era acolo o pata mica alba care pulsa, nu se vedea nimic calr, ca era prea mic pe atunci (am fost pe 9 feb, cind aveam doar 7 sapt de la UM). Mai mergem pe 4 martie. Atunci poate vedem si auzim mai mult! :o)

Tu cum te simti, Monica, stai cuminte? Banuiesc ca ai niste emotii... Iti tin pumnii mult de tot si ma gindesc la tine.

Defapt ma gindesc tot timpul la voi toate, si va citesc zilnic. Chiar daca nu scriu, ca nu prea am noutati, sa stiti ca ma gindesc la voi si va tin pumnii la toate sa vi se implineasca visul.

Cu drag,

Mergi la inceput

Merci Corina. Eu nu ma simt in nici un fel. Mai am crampe la stomac care probabil sunt date de progesteron.
Incerc sa am rabdare desi miercuri mi se pare din ce in ce mai departe.

Dar sa ne bucuram cu totii de weekend. Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

buna dimineata frumoaselor sa aveti o saptamana minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Buna seara, Tia
Multumim, sper din tot sufletul sa fie asa !

Avem o saptamana "mare" . Asteptam cu emotii vesti bune!

Monica, Raluca Dumnezeu sa fie alaturi de voi! Mult noroc !

Gabi, daca ne citesti, da si tu un semnulet ca esti bine!

Mergi la inceput

Ce credeti c-am facut eu acum? Am scormonit prin arhiva si am recitit o mare parte din subiectele FIV (1,2,3..., "de toamna", "urmatorul") si cand ma pocnise mai tare emotia citind cum descriam eu rateul din mai-iunie, si cum mi-a zis Ancar ca "o scoatem la capat", suna mobilul si citesc pe ecran "Ancar". A fost ca-ntr-un SF de mana a cincea, pe bune! Ma uitam pe monitor, ma uitam pe ecranul tel., pana m-am indurat si-am raspuns (pe la ora 23 se intampla asta...). Voia sa se asigure ca tratamentul merge bine si sa-mi reaminteasca de Utrogestan ca il incep de miercuri. A ramas pe sambata ET. Ufff, ce ti-e si cu tehnologia asta, cate emotii iti da...

Mai Gaboanto, ca tot am retrait acu niste momente mai "vechi" asa ca tine, ia da un semn ca incep sa-mi fac tot soiu de ganduri!

Monica, miercuri adica poimaine??? Acum???
Multumim Ellena!

Noapte buna! (Tia)

Mergi la inceput

Raluca bafta multa sambata si ai incredere in sansa ta!

Eu am testul miercuri dar din pacate de ieri am niste scurgeri maronii. La vederea lor n-am mai rezistat si am facut testul acasa care a iesit negativ clar. O sa merg miercuri la test dar voi ce ziceti , mai exista vreo sansa sa iasa beta pozitiv?

Mergi la inceput

Monica, e greu de zis, dar mie si dupa ce mi-a iesit beta negativ clar mi-a zis sa nu intrerup tratamentul inca o saptamana pana nu vine ciclul si sa repet testul. Deci sanse sunt. Ulterior am citit mai mult de "late implantation" si m-am convins ca exista sanse, chiar daca minime... Nu stiu ce sa zic. Doar ca testele de urina nu sunt o dovada inca. Ma rog sa fie bine!

Mergi la inceput