FIV 8
Raspunsuri - Pagina 10
Cloe spune:
Raluca, sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun!!! Astept vestea buna de la tine.
Monica, este bun beta! Stiu ca e e greu de crezut, asa am fost si noi, sincera sa fiu nici acum uneori nu imi vine sa cred, cand imi vad ditamai burta...
Va multumesc la toate pt. gandurile bune. Eu sunt bine, mai am teoretic 3 saptamani si nu intentionez sa-i las afara mai repede!!! Deci mai dau eu de veste pana atunci.
Va pup pe toate.
Cloe
Ellena spune:
Raluca noroc in continuare ! Sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine in continuare si peste doua saptamani sa auzim vestea cea mare!
Pia masina e pregatita, bagajul facut, noi suntem pregatiti pentru plimbare, numai nenorocitii sa vina ... Trebuie sa ajung in ziua a treia pentru analize. Daca vin duminica rushiii la mine, vom veni luni la Bucuresti sa fiu marti dimineata la dr. Asa ca ... am ajuns sa astept rushii ...
anemona spune:
Copiat din <Libertatea> de ieri:
Nastere la foc automat
O americanca din Ohio a nascut sase copii intr-un singur minut, stirnind uimirea personalului medical care o asista la nastere. Jennifer Hanselman, de 29 de ani, este fericita mamica a trei fetite si a trei baietei, veniti pe lume gratie unei fertilizari in vitro. Doctorii au comparat-o pe tinara cu un aparat de floricele, facind aluzie la viteza cu care micutii au iesit la lumina. Toti cei sase bebelusi, nascuti prematur, cintaresc intre 0,7 si 1,2 kilograme si vor mai sta in spital cel putin noua saptamini pentru ca plaminii lor nu sint total dezvoltati. Medicii sint foarte entuziasmati de aceasta sarcina multipla si spera ca toti bebelusii sa se dezvolte repede pentru a nu ramine cu deficiente.
Asta da fertilizare!
karula spune:
Ei, Anemona, stirea asta am citit-o in sala de asteptare de la Medsana inainte de ET... Eu am doar 5 embrioni
dodo24 spune:
Monica, Raluca, mult noroc in continuare. Acum ca suntem si in postul Pastilor, rugati-va mai mult ca oricand.
Ce analize se fac inainte de FIV?
Cat timp dureaza "pregatirea"?
Dodo.
gabid spune:
Dodo,in Canada s-ar putea sa-ti ceara un set complet de analize.Aici se cer dozari de ziua 3 si 21.Pe ciclul cand incepe FIV in ziua 3 se face estradiol .Aceasta este prima analiza cuprinsa in protocolul FIV(adica care intra in cei 1900 euro).Dupa aceasta analiza incepe tratamentul care dureaza intre 3 si 5 saptamani.
Mult succes!
Gabi.
gabid spune:
Raluca,intre cei 5 embrionasi trebuie sa fie si unul care sa reziste si sa se aseze unde trebuie!
Cum a fost la acest ET?Chiar a fost deosebit fata de celalalt?Si eu am avut tot 9 utrogestan pe zi dupa ET.3 pe gura si 6 vaginal.Intre timp au considerat ca trebuie mai mult dar pana la urma au revenit la vechea doza.
Gabi.