FIV 8
Raspunsuri - Pagina 11
anemona spune:
Dodo, analizele nu sunt batute in cuie, fiecare medic decide ce investigatii recomanda.
In principiu trebuie un profil hormonal, examen de secretie vaginala, o HSG si eventual analize de genul toxoplasma, CMV, mycoplasma, ureaplasma, chlamidia. Pt sot spermograma +/- spermocultura. De la caz la caz mai pot aparea alte analize, pentru a vedea daca si de ce e nevoie de FIV.
Mai sunt niste analize obligatorii care sa arate ca starea de sanatate a ambilor parteneri este buna: analize uzuale de sange si urina, HIV, hepatita B si C si o adeverinta de la medicul de familie ca nu exista boli cronice sau infecto-contagioase.
Tratamentul dureaza diferit in functie de protocolul fiecarei clinici. Poate dura si 2-3 saptamani.
monbb1 spune:
Acum am reusit sa aflu vestile si tare ma bucur pt tine, Raluca. Din ce imi spui totul a fost super bien si e important sa fie asa si in continuare, nu lasa nimic sa te enerveze, sa te sperie...
Iti tin pumnii!
Merci mult pt explicatii, reusisem sa deduc cele 2 sapt dinainte si data nasterii de 1 noiembrie. Dar site-ul de la Corina da detalii impresionante, acum stiu data la care bebe incepe sa-si suga degetul!Aruncati un ochi pe site, merita. Merci Corina.
Cloe, deci mai ai 3 sapt, e bina, nu te grabi, noi suntem cu gandul la tine.
OanaMagda, bafta cu analizele si FIV bun.
Pia, care-i planul tau?
Raluca, tot la tine mi se intorc gandurile, sa fie 15 martie ziua cea buna. Trebuie!
monbb1 spune:
Denisa, am tot vrut si nu stiu daca am apucat sa-ti spun ca iti tin pumnii. F bine ca ai inceput sa te ocupi de ce poti rezolva la tine, sa dea Dumnezeu sa iasa natural.
dodo24 spune:
In general, cat de veche poate fi HCG? Eu am facut-o acum trei ani. Sper sa nu trebuiasca s-o refac. Oricum pt. FIV nu stiu cat de mult conteaza.
Dodo.
oanamagda spune:
raluca, azi am citit ce ai scris tu; am fost atit de bucuroasa, am topait toata ziua prin casa, am ris, am avut o stare suuuper si asta dtorita tie; imi place starea ta, acum vreau vesti fff bune de la tine, ok?
monica, merci mult pt gindurile bune; si eu sper ca analizele sa fie in regula, am emotii pina marti...
cine mai incearca fiv in primavara?
Ellena spune:
OanaMagda eu voi incerca un FIV + ICSI in primavara asta, probabil in aprilie. Deocamdata vreau sa fac o eco si sa-mi refac dozarile din ziua a treia, inca o spermograma ... alt doctor, etc.
Tu cand incepi tratamentul? Unde vei face FIV-ul? La Medsana?
Pia azi, luni, vin la Bucuresti. Sunt asa de stresata, emotionata, ca nu am somn. Stau pe net.
Fetelor, tuturor va doresc o primavara plina numai de bucurii si impliniri !
gabid spune:
Neata!
Cine urmeaza la FIV?
Ellena
OanaMagda
Tia
Am facut bine lista?
Anemona,ce poti sa-mi spui de Dr Ranetti?Stiu ca tu ai mers la el.Vreau sa ajung cu Dan la un Dr endocrinolog si nu stu pe cine sa aleg...pe Ranetti sau Coculescu?
EU CRED SI SPER SA FIU IN LOTUL DE SEPT_OCT.
Gabi.
gabid spune:
M-am luat cu vorba si am uitat sa va spun ce era mai important!
Cu ocazia zilei de ! Martie va doresc la toate o primavara plina de bucurii si la toate!
Gabi.
gabid spune:
Nu stiu daca voi ati citit Povesti de succes??!!??
Vali02 care a reusit la FIV din prima la Giulesti cu fetita Alexandra este insarcinata.Are aproape 8 saptamani.Nici nu-i venise ciclul pt ca alapta inca si Dumnezeu a facut posibila minunea.Ea se pregatea de ET in toamna si acum este deja Problema este ca se simte f.rau ca si la sarcina FIV.Astazi se interneaza la Iasi.Sa ne rugam pt ea si din burtica.
Cand a sunat la Giulesti i-a spus ca e posibil sa fie insarcinata ,ca sansele sunt 1 la 100.Ea a fost in acel "1"...
Dumnezeu sa o ajute!
Gabi.
Monica-Elena spune:
Cele mai frumosa martisoare materializate in cei mai frumosi bebei pentru voi toate fetelor!
Monica