Euthanasie pentru Cristi - pe calea cea buna
Raspunsuri - Pagina 36
andra spune:
Simt ca traiesc! Am si eu poate aceleasi emotii ca si voi, ma gandesc in fiecare zi ca Dumnezeu ne sta aproape si Cristi va fi sanatos in curand, iar Adelina ii va da tot ce are mai bun acestui copil minunat.
Va iubesc, dragii mei si va tin pumnii!
any spune:
draga Adelina, ce esti tu pentru acest copil e mai mult decat se poate descrie in cuvantul "mama" am o stima si un reaspect aparte pentru astfel de femei care au grija sau adopta un copil practic necunoscut, este ceva supraomenesc si te rog continua si nu te descuraja, acest copil are sperante datorita faptului ca te are aproape, ca inima ta pulseaza pentru a lui, el simte si asta-l face sa traiasca de la o luna la sase, de la un an la doi, conteaza foarte mult, atata timp cat psihicul lui nu este mort, el traieste si va trai, solutia va veni de unde nici nu gandesti, eu una simt ca va fi acest copil un om sanatos si apt sa-si croiasca drum lung in viata.
dar tu, tu esti deosebita, multumesc lui Dumnezeu ca existi acolo aproape de el, important este sa fii tare si sa rezisti, el este pe de o parte copilul tau, odata ce te ocupi atat de mult de soarta lui, si in final va doresc amandurora sanatate, reusite in asteptarile tale si fericire.
Doamne ajuta!
si inca ceva,si eu sunt de parere ca acest caz trebuie neaparat mediatizat, sunt sanse mai mari de o posibila finantare
yashy spune:
Draga Adelina, Cristi,
Am citit povestea voastra acum vreo 2-3 saptamani si de atunci m-am rugat sa va dea Bunul Dumnezeu putere, curaj...
Ma bucur foarte mult ca au inceput sa se mai lumineze zilele voastre!!
Sanatate multa!
Sa ne mai aduci vesti!!
Adina & Luka
http://www.babiesonline.com/babies/l/lukayashy
nanatigru spune:
Draga ADELINA SI CRISTI va doresc SARBATORI FERICITE si sa va ajute Dumnezeu !Maine merge mama mea la banca si va depune niste bani in contul de lei pt. Cristi.Osa va scriu maine mai exact.
oana cretu spune:
Nu ne mai zice nimeni nimic de Cristi? Au plecat in Germania sau urmeaza sa plece zilele astea, ca era vorba ca dupa Pasti pleaca? Asteptam vesti cu sufletul la gura! Va pup!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
enik spune:
Ne rugam pt. Cristi sa il ajute D-zeu sa depaseasca momentul acesta si sa traiasca in continuare langa cine il iubeste cu adevarat. Mult succes in Germania. Suntem alaturi de voi!
Cornelia Horoiu spune:
Ce se intimpla ?
In ce etapa (mai)sunt demersurile pentru eventuala operatie a lui Cristi ?
In cele din urma se va realiza sau nu in Germania ??
Nu mai avem nici o stire !
Eu am vorbit iarasi la Mecenat. Atit pentru Simona cit si pentru Cristi.
In cazul lui Cristi se poate reveni pentru continuarea dosarului:
-daca mama ar fi de acord pentru operatie;
-daca in tara ar exista o persoana binevoitoare care sa se ocupe cu strinsul,tradusul si trimisul actelor.
Atentie 3 acte sint foarte importante pentru decizia chirurgului:
1. Radiografia din fata a toracelui
2. Ecocardiografie
3. Electrocardiograma
Asistenta spune ca inevitabil aceste analize au fost facute.
Varianta Mecenat prezinta avantajul ca formalitile sint mai usoare dar si simplificate intentionat:
-Mecenat este organizatie non-guvernamentala, nu cere stampile de la Min Sanatatii, Dir de Sanatate;
-Mecenat cunoaste dificultatile din Romania si renunta la o parte din formalitati.
Aurelia spune:
Nu stiu care este ultima decizie a Adelinei ,a trecut ceva timp de cind nu mai am nici eu nici o veste de la ea !
Mi-as dori sa vina sa ne spuna macar in termeni mari in ce stadiu sint demaesurile ei !mai are s-au nu nevoie de ajutorul nostru? In felul acesta am stii si noi daca mai continuam s-au nu campania inceputa pentreu Cristi......
Te asteptam Adelina sa ne dai un semn de viata!
Aura&Luca,2 ani si 2 luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://yamafoto.com/?ref=6538
LindaG spune:
Buna tuturor,
Eu am inceput azi sa citesc povestea lui Cristi si a mamei lui cu lacrimi in ochi.As dori sa stiu si eu cum ii cu Cristi si daca il putem ajuta cu ceva.Va rog mult de tot,cei care stiti ceva scrie-ti un mesaj in forum sa stim ce se intimpla.
Dumnezeu sa aibe grija de tine minune blonda si de mamica ta, Adelina.
LindaG