Euthanasie pentru Cristi - pe calea cea buna

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

quote:
Originally posted by dorkserv

Aurelia,
Multumesc pentru ajutor. Am vorbit cu un prieten din US si am cazut de comun acord sa trimita el banii de acolo prin transfer bancar pentru ca pana la urma l'am convins si pe el sa puna o parte din bani. Totalul trimis va fi de $5.000 sau $6.000 . Nu am zis suma doar ca sa ma laud pentru ca stiu ca fiecare a facut tot ce a putut pana acum pentru micutzul Cristi ci doar am zis'o pentru a gasi una din banci care opereaza mai repede cu cele din US. Aici a trebuit sa astept 7 zile pentru a primi un transfer bancar din US cu toate ca banca din US mi'a zis ca dureaza intre 2 si 5. Acum as vrea sa stiu care din conturile in valuta sa il folosesc pentru ca am nevoie de urmatoarele date:

Bank Name
Bank Address
Account Number
Account Holder
Swift Code
Daca o sa am toate datele pana luni atunci transferul ar putea pleca luni dimineatza US Time. Sper din tot sufletul ca micutzul Cristi sa reziste pana se vor strange banii suficientzi pentru operatie, si tzin totodata sa multumesc si prietenului meu din US care a 'percutat' instant si sprijina o parte din donatie chiar daca el nu intelege romana si nu stie de acest forum. O sa incercam sa donam saptamanal cate un picutz dupa ce va ajunge primul transfer.
Doamne Ajuta si Sanatate Multa pentru Cristi si pentru toti utilizatoii acestui forum
Un gest foarte frumos din partea ta si a prietenului tau. Felicitari!
Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 6 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Agentia Măgurele -Platforma Măgurele, Str. Atomistilor nr.1, Bucuresti, RO
tel 493.0143 493.0145 021/493.01.43


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorkserv spune:

marina,
mersi pentru ajutor
transferul va pleca maine dimineatza. marius o sa iti dau un pm dupa ce va fi facut
toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ok astept.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

dorkserv si tuturor care sau implicat si mai mult in cazul lui Cristinel!
Dumnezeu sa va ajute si noi ne rugam in continuare pentru Cristinel sa fie un mare Luptator ca prietenul lui Alvaro-DAniel care dorim enorm de mult si asteptam cu nerabdare sa ne intilnim cu Cristinel intr-o buna zi!


Elena Alvaro Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

quote:
Initial creeata de adelina

[red]Stiu ca in ultimul timp vestile despre Cristi nu au fost prea multe si, multi dintre voi v-ati intrebat daca mai exista un Cristi pentru care sa lupte. Stiu ca ati avut dreptate sa ganditi asa pentru ca stiu cat v-ati implicat si cat ati crezut in vindecarea acestui copil. Am tacut mult pentru ca trebuia sa stiu pe ce cale voi merge si pentru ca vestile se schimbau de la o ora la alta, nici n-as fi stiut ce sa spun. Am avut in toata perioada asta si multe, multe dezamagiri, dar stiu ca suntem pe calea cea buna si lucrurile incet, foaaaaaarte incet au inceput TOTUSI sa se miste.
Concret, in urma aparitiilor de la cele doua televiziuni a cazului lui Cristi, o tanara din Germania, prietena a Cristinei Topescu m-a sunat si mi-a spus ca acolo se opereaza afectiunea pe care o are CRisti. Am primit vestea cu o oarecare suspiciune pentru ca nu era prima data cand auzeam asta. I-am trimis diagnosticul si dupa o saptamana m-a sunat din nou si mi-a spus ca unul dintre cei mai buni chirurgi cardiologi din Germania vrea sa il vada pe Cristi. Mi s-a parut imposibil sa ajung cu el acolo pentru ca stiam ca am din nou de luptat cu birocratia........ Dar lucrurile au inceput sa se miste. Impreuna cu cei de la Prima si cu Cristina Topescu s-a demarat intocmirea actelor pentru plecare. E un drum cum nu se poate mai incalcit si mai greu, dar am facut primii pasi. Iar daca lucrurile merg bine in continuare, dupa Pasti plecam. Sper si stiu ca o sa va am aproape in continuare, nu ma indoiesc de asta! Asa ca sa ne ajute Dumnezeu pe mai departe...
Ce veste minunata, Adelina ! Dumnezeu sa va ajute sa se termine cu bine totul !Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Suntem aproape de voi, Adelina si Cristi . Dumnezeu sa va ajute!Noi va tinem pumnii stransi si asteptam numai vesti bune!


Dana&bb Andy(1 an si o luna)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Este un pas important, Adelina. Multa bafta in continuare! Doamne ajuta!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia Horoiu spune:

Adelina,
ma bucur sa aflu ca ai gasit o solutie aplicabila.

Mult succes in rezolvarea formalitatilor
si sanatate lui Cristi,
Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Cristi, ne rugam in continuare pentru tine Sanatate multa de tot, sa te faci bine repede si sa ai parte de o viata linistita si frumoasa alaturi de cine te iubeste mai mult
Felicitari tuturor celor care l-au ajutat si il ajuta in continuare pe Cristi

Mergi la inceput