Topul de jos si de sus al restaurantelor Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LUCICA2006 spune:

HLLO rallu.ai perfecta dreptate,si nu mai sti ce sa faci in astfel de situatii.astia fac numai magarii.pai sa-mi fi facut mie unii asa pai mama lu ii lua.nu-i mai scapa nimeni din gura mea.plus ca le faceam apoi cea mai proasta reclama de nu se mai ducea nimeni..vezi e bine daca ti se iveste ocazia sa poti afla si sa poti sa vezi mai multe in restaurantul la care vrei sa faci nunta.vorba aceea incepi sa sufli si in iaurt.
PS:mersi pt sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Rallu, sper ca nu te superi ca intervin, dar si eu sunt interesata de rest. Vulturul; problema mea este ca cineva mi-a spus ca deja nu mai sunt locuri pentru anul viitor. Imi poti da, te rog, un nr de tel de la ei? Sunt destul de ocupata si nu as vrea sa ma duc pana acolo fara sa ma asigur ca se mai pot face rezervari. Multumesc

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by briza_marii

Rallu, sper ca nu te superi ca intervin, dar si eu sunt interesata de rest. Vulturul; problema mea este ca cineva mi-a spus ca deja nu mai sunt locuri pentru anul viitor. Imi poti da, te rog, un nr de tel de la ei? Sunt destul de ocupata si nu as vrea sa ma duc pana acolo fara sa ma asigur ca se mai pot face rezervari. Multumesc

briza_marii

La Vulturul, acum 2 saptamani, mai aveau doar primele 3 sapt din mai, duminicile si din sept incolo... Am fost si eu, dar cum voiam pe 3 iunie... am ales un alt restaurant...
Oricum, la Vulturul se fac cam 3-4 contracte pe zi, deci e posibil sa fie ocupat pt tot anul...
Cel mai bine dai un telefon, sa nu mergi degeaba...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Mersi raza de soare. Pana la urma tu ce rest ai ales? Noi am vrea pe 2 sau 9 iulie. O sa avem in jur de 100 de invitati.

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:

briza_marii

SC Restaurant Vulturul SRL

Intrarea Blejoi, nr.2, sect. 6
Bucuresti
Tel/Fax. (021_ 493.41.27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

PS: am fost si la restaurantul ARO(intre armeneasca si roseti,daca l-am botezat eu bine)nu are locuri de parcare,decat pe stradute,sala de nunta este ffff frumos amenajata dar e foarte mica.el ne-a spus ca pot incapea si 80 de persoane,hai sa zic cu indulgenta vre-o 50 de persoane,si o hora mica de 10 pers,ca altfel nu ai unde sa dansezi decat probabil pe scari.ar fi fost super daca ar fi fost mai spatios.deosupra tavanul e format din geamuri,si toti din camerele de la hotel se pot uita in voie la tine.

NUMAI BINE TUTUROR!!!!!!!
[/quote]

Eu am avut nunta la A.Ro . Am fost in total 87 persoane . Locul de dans a fost suficient si s-au facut hore si de 25 de persoane, nu de maxim 10, cum credeam si eu, ca si tine.
Camerele de hotel sunt de fapt 2 apartamente, in care stau de obicei oameni de afaceri (nici nu le poti rezerva decat cu 3 luni inainte), eu una n-am vazut pe nimeni la geam sa se uite la noi si sincer nici nu cred ca sta cineva de asa ceva...
servirea a fost super, mancarea la fel, n-am decat cuvinte de lauda pentru acest restaurant si il recomand .
Uita-te un pic si in pozele mele, sunt cateva cu sala.
Toate cele bune si succes in gasirea locatiei potrivite!

Pisu_Miau
Casatorita de 10 zile :)

http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Recomand din tot sufletul restaurantul Clubului Floreasca, fostul Polo Club. Mancarea a fost fff buna, toti invitatii mei au fost extrem de incantati. Iar pestele in foietaj cu sos de sampanie este divin! Toti au spus ca un peste mai bun ca asta nu au mancat. Este intr-adevar deosebit.
Cat despre chelneri, sunt super! Si sa nu va faceti probleme daca va ramane bautura...veti primi totul inapoi.

http://community.webshots.com/user/vmariejeane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

marea mea descoperire..
la restaurant este bine sa intrebati daca pot pregati mancarea si in alte moduri decat cele clasice. Asa am facut noi cu vestitul peste in foetaj, nu de alta dar eu una nu suport eternul salau menierre, prajit in acelasi ulei de 100 de ori.Am intrebat daca se poate si altceva si surpriza...am descoperit un fel de mancare senzational!

quote:
Originally posted by vmariejeane

Recomand din tot sufletul restaurantul Clubului Floreasca, fostul Polo Club. Mancarea a fost fff buna, toti invitatii mei au fost extrem de incantati. Iar pestele in foietaj cu sos de sampanie este divin! Toti au spus ca un peste mai bun ca asta nu au mancat. Este intr-adevar deosebit.
Cat despre chelneri, sunt super! Si sa nu va faceti probleme daca va ramane bautura...veti primi totul inapoi.

http://community.webshots.com/user/vmariejeane

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:

Mersi raza de soare. Pana la urma tu ce rest ai ales? Noi am vrea pe 2 sau 9 iulie. O sa avem in jur de 100 de invitati.

briza_marii

Cu placere !
Noi, dupa 35 de vizionari ( + reveniri ), am ales Rest. Crangasi...

www.restaurantcrangas.ro

Daca vrei, iti spun mai multe...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by LUCICA2006

ZIUA BUNA TUTUROR MIRESICILOR.FETELOR IMI CER SCUZE PT INTARZIERE,DA LA MINE E O NEBUNIE LA SERV DE NU POT RESPIRA.am tot umblat dupa restaurante saptamanile astea de nu ma mai tin picioarele.
-am fost la Casa Romaneasca,langa Otopeni,da cica tb sa mergem in ianuarie pt rezervare si ne cam impuneau formatia lor si eu nu vroiam
-am fost in drumul Taberii sa vad un rest Primavara(groaznic,nici nu am mai indraznit sa intru la ce duhnea,eu una sunt cu mirosurile in pioneze ,asa ca am renuntat sa intru si sa mai intreb ceva)
-am fost in floreasca,de nu m-am invartit pe acolo...,pe unde este restaurantul Floreasca 2.. cum se ajunge acolo?
-cum se ajunge la restaurantul Vulturul din Militari?ca deja imi vine sa ,tot umblu si nu gasesc nimic
-si mie imi place tare mult ideea de a face nunta la un restaurant cu terasa,undeva unde lumea sa poata iesi la aer,dar se pare ca pana acum nu am gasit ceva concret si tare mi-e ca o sa renunt.

PS: am fost si la restaurantul ARO(intre armeneasca si roseti,daca l-am botezat eu bine)nu are locuri de parcare,decat pe stradute,sala de nunta este ffff frumos amenajata dar e foarte mica.el ne-a spus ca pot incapea si 80 de persoane,hai sa zic cu indulgenta vre-o 50 de persoane,si o hora mica de 10 pers,ca altfel nu ai unde sa dansezi decat probabil pe scari.ar fi fost super daca ar fi fost mai spatios.deosupra tavanul e format din geamuri,si toti din camerele de la hotel se pot uita in voie la tine.

NUMAI BINE TUTUROR!!!!!!!

Draga, RALLU, rest. Floreasca 2 este aproape de statia de metrou Aurel Vlaicu!De la metrou, iei o statie masina 135 si cobori ...si mergi pe prima straduta in dreapta.vezi ca pe dreapta o sa ai niste casute.Mergi pana in capat, faci stanga, mergi inainte, dai de niste porti pe care scrie Apa Nova , treci de ele, mergi inainte si o sa vezi pe stanga o parcare mare!Iar de acolo te descurci.Au piscina, minihotel, sala de forta, terenuri de tenis.restaurantul este in incinta hotelului la parter !Au o terasa destul de mare la intrare in rest.Este super-practica!
Ce sa-ti mai zic....mancarea e super, multa, buna si te lasa sa aduci bautura , cafea si tortul!La noi a fost meniul 22 Euro si toata lumea ne-a zis ca a fost un meniu prea incarcat!Dar super-bun!
Dna Ema care se ocupa de nunti este super de treaba si te ajuta cu ce ai nevoie si e foarte atenta!
poti incerca si acolo ca nu vei regreta!Noi am fost multumiti si lumea la fel!
Pupici si bafta la pregatiri!
Uite in semnatura poze de la nunta noastra si ai si cateva poze cu restaurantul aranjat de o alta nunta dupa care ne-am inspirat noi!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput