Cum vi se pare viata in Japonia? (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

quote:
Originally posted by remy

Fetelor va invidiez ca aveti restaurant romanesc si puteti minca mincaruri de la noi

cami

Eu nu duc lipsa de mancare romaneasca. Imi fac singura tot ce doresc. Am si condimentele luate de acasa, iar cu ingredientele, ma descurc cu ce se gaseste aici. Sotul agreeaza si el ideea mancarurilor de origine nejaponeza. (romanesti sau de aiurea). As vrea sa stiu,daca e restaurant romanesc, clientii sunt tot "sorbacaitori si scot alte sunete de-astea ? Ca daca e asa, e clar ca nu voi pune piciorul in ele niciodata, cat ar fi de buna mancarea. Mi se intoarce stomacul pe dos zilnic, cat ii aud 4 ceasuri pe zi in trenuri si autobuze. Nu-mi mai trebuie si-n timpul liber ! Si desi la inceput credeam ca ma voi "obisnui" cu asa sunete, mi-e tot mai greu sa le suport. Mai impart servetele in stanga si-n dreapta, mai schimb locul, vagonul, trenul... e cumplit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Si eu am avut parte de multe intamplari interesante aici,in Japonia!
Unele sunt foarte haioase...imi amintesc ca eram in tren si eu stateam pe scaun,iar o doamna batrana vine langa mine!
Ma ridic politicoasa si ii spun:"Sawate kudasai(atinge-ma te rog)....eu de fapt am vrut sa spun va rog luati loc,dar cum eu eram nou venita in Japonia,nu prea vorbeam japoneza si cum cele doua fraze se aseamana,am dat-o in bara....ca doamna respectica mi-a tras o uitatura urata si s-a indepartat revoltata!

Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

lol Sorina ,hai ca mi-a placut

Eryka & sufletzelul de fetitza din burtica --->24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Hai mai Sorina ca ai fost haioasa rau!Ce sa-i faci daca japonezii astia nu stiu de gluma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Eli si eu l-am plimbat pe sotul meu in Ro...si el a fost impresionat de tara noasra,sa recunoastem ca este frumoasa intradevar,el a venit de 4 ori pe an ...echivalent la o saptamana de stat si de distrat,putin recunosc dar serviciul nu-i permitea o lunga sedere...Vreau sa spun ca acum ma pune sa-i fac mititei ,saramura ,ciorba de burta (poate sunt modesta nu contest..dar ma pricep ...sa gatesc mancare romaneasca)si sti care este culmea ca-i place musdei de usturoi pasta facuta,,japonezii nu prea mananca usturoi ,dar el da!sunt incantata caci mie-mi place foarte mult..mai ales cu iaurt sau smantana....Acum cand fac friptura (de orice natie de carne..)vrea si usturoiAi mei manaca usturoi si l-au invatat si pe el...chiar si-n misoshiru bag uneori usturoiCondimente primesc de acasa ..mai ales pt. mici si-i mai fac cate o surpriza cu micii ca stiu ca-i plac , mai ales cu carne de oaie,pacat ca nu aveti restaurante internationale,mare pacat ...au inebunit ..dar aveti poate altele(glumesc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Si eu imi mai fac uneori mincaruri rom.dar numai eu maninc.Al meu sot singura mincare de la noi care ii place sint micii iar la socrii e salata boeuf si ardeii umpluti.Daca ar fi fost restaurant Rom sau Turc era bine ca as fii putut minca ce mi-ar fii poftit inima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Mai fetelor,am citit la multe din voi si la Julie,ca voi faceti mici!
Va intreb si eu cum preparati voi carnea pentru mici?!
Invatati-ma si pe mine,ca tare as manca ...
Astept reteta..
V-am pupat

Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Sorina vezi si tu in forumul "La bucatarie" ca acolo ar trebui sa gasesti retzete care de care mai gustoase despre prepararea micilor. Eu te-as ajuta dar habar nu am si de felul meu mananc doar semipreparate sau chestii care le termin de pregatit in maxim 5 minute Fetili we asta ma duc sa ma tund Hihihi! Vad eu ce freza mi-or face de data asta. Pana acum am mai fost de cateva ori sa ma tund si sa ma coafez in Jp si pana acum nu prea au dat gres ca am stat cu okii de vultur pe el. Si de data asta ma duc inarmata pana in dintzi cu poze

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Eu una primesc de acasa condimente pentru mici,dar cumpar carne tocata de pork si de oaie ,amestesc si pun condimentele cu putina apa,ii las in frigider o ora apoi ii formez si-i prajesc (sare ,pui numai daca nu-ti par sarati)
Tot eu am intrebat deMedeea,am aflat ca este in tara ,merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milia spune:

Chiar azi a intrebat cineva reteta de mici. Uite link-ul:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=20645

Mergi la inceput