Imposibil sa nu existe si cupluri fericite!!!
Raspunsuri - Pagina 5
Anina_n spune:
quote:
Originally posted by amuleta
Femeile fericite cu adevarat in relatia lor cu un barbat (as spune satisfacute daca n-ar suna a altceva...) au un calm in privire si o bunavointa fata de cei din jur care sint usor de identificat si de obicei nu bat toba pe forumuri despre cit de perfecta este existenta lor , pur si simplu pentru ca nu au de ce sa se laude cu ceva care pentru ele este firesc.
Tink, fericirea adevarata este discreta, ca un parfum bun.
Asa este !
Nina & Nina-Cristina (2 ani in ianuarie)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina
Tink spune:
DOAMNELOR, AVETI PERFECTA DREPTATE!!!
DATI-MI VOI SA MA JUSTIFIC....
SI EU AM AVUT PARTE SI DE MOMENTE MAI DIFICILE IN CUPLU. NU VREAU SA CREDETI CA MA LAUD CU MARIAJUL MEU PERFECT. M-AM REFERIT IN PRIMUL RAND LA RASPUNSURI DE GENUL "RAZBUNA-TE". NU AM SPUS NICIODATA UNEI ALTE FEMEI (CARE IMI POVESTEA DESPRE NECAZURI IN CUPLU) SA IL PARASEASCA, AM INCERCAT SA O AJUT SA AFLE CEEA CE VREA EA DE LA VIATA SI DE LA PARTENER!
SUNT DE ACORD CA PE FORUM SE DISCUTA DESPRE PROBLEME SI SE CER SFATURI IN MOMENTE DIFICILE. SI EU CER SI APLIC SFATURI. DAR, AM VRUT SA DAU MESAJUL CA EXISTA SI CUPLURI ARMONIOASE.
AM AUZIT PREA MULTE POVESTI DE GENUL "MA INSALA,MA BATE, PLEACA CU BAIETII SI UITA DE MINE...". MULTE FETE IMI SPUN CA NU EXISTA BARBATI BLANZI SI INTELEGATORI, CA BARBATII SUNT NISTE PORCI, ETC..LA ASTFEL DE CAZURI M-AM REFERIT.
SUNT DE ACORD CA FERICIREA E CA UN PARFUM BUN. DAR ASA CUM, IN MOMENTELE DE DISPERARE, CEREM AJUTOR, CRED CA E BINE SA AFLAM CA IN JURUL NOSTRU MAI EXISTA SI FERICIRE.
EU NU CRED IN VORBA AIA CA MERGEM LA BISERICA NUMAI CAND DAM DE NECAZ!!!
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI SI VA ASIGUR CA O SA RAMAN PRINTRE VOI. IMI CER SCUZE CA IERI NU AM PUTUT RASPUNDE, DAR AM STAT LA SPITAL LANGA SOTUL MEU CARE A FOST OPERAT. ACUM TREC PRINTR-UN MOMENT MAI DIFICIL, DAR DIN FERICIRE OPERATIA A DECURS BINE.
UITE, IN MOMENTE DIN ACESTEA IMI FACE BINE SA AFLU CA SUNT FAMILII UNITE SI MULTUMITE...
INCA O DATA VA MULTUMESC SI VA DORESC DIN TOT SUFLETUL SA AVETI PARTE DE TOATA FERICIREA PE CARE V-O DORITI!
CU DRAG,
TINK
Violeta spune:
Tink, Dumnezeu sa-i dea sanatate sotului tau si recuperarea dupa operatie sa fie grabnica!
Fericire va doresc!
Tink spune:
Va multumesc din suflet pentru incurajari. Astazi este a doua zi dupa operatie si durerile sunt un pic mai mari. dar vor trece.
inca o data va multumesc din tot sufletul!!
cu drag,
Tink
ruxi spune:
Sanatate multa sotului, insanatosire grabnica si multe bucurii!
Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 5 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
lili spune:
Si eu sunt extrem de fericita cu sotul meu.. ne cunoastem de "un car de ani"dar ne-am casatorit in 2000 ( si de atunci ne intelegem foarte bine).. desi horoscopul nu ne prea dadea sanse.. eu fiind varsator iar el taur( doi caposi )...Singura noastra durere este ca nu putem avea un copilas al nostru... dar el a ramas alaturi de mine..ne incurajam reciproc, si cum speranta moare ultima... credem ca vom fi in viitor o familie cu multi copilasi...Desigur , o casnicie implica si o serie de compromisuri ( mai mari sau mai mici in functie de personalitatea fiecaruia ) dar.. atata timp cat nu se depasesc anumite limite.. eu cred ca o relatie are mari sanse de reusita..
Eu cred ca sotul meu este exact "jumatatea harazita mie " si sunt extrem de fericita ca il am alaturi...
Lili
Tink spune:
Doamnelor, va multumesc foarte mult pentru incurajari, pentru mine au contat foarte mult. sotul meu este deja mult mai bine.
pentru lili as vrea sa fac o precizare. nici un horoscop nu a dat nici o sansa relatiei mele cu sotul meu si de sapte ani ne intelegem de minune. cat despre copil nu va faceti probleme, va veni!
Clopotzel spune:
Si noi suntem si fericiti! Dar.....exista un dar care ne umbreste fericirea...vrem un bb iar unde stam...nici vorba de asa ceva. Iara anii trec...noi imbatranim... si daca vom avea vreun ghinion...nici nu vreau sa ma gandesc Asta este tristetea noastra cea mai mare!
Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.