Imposibil sa nu existe si cupluri fericite!!!
Raspunsuri - Pagina 6
Tink spune:
draga CLOPOTZEL,
nu abdicati de la visul vostru de a avea un bb. nu stiu de ce natura este problema voastra, dar cred ca veti gasi o rezolvare.
daca e o problema de sanatate, va recomand sa mergeti la (si pentru LILI special) la spitalul panait sarbu (maternitatea giulesti) condus de doctor Bogdan Marinescu. acolo se fac inseminari in vitro, iar directoarea clinicii de fertilizare (am sa caut numele ei si nr. ei de tel daca aveti nevoie) este o scumpa si pune multi suflet in ceea ce face. in functie de problemele de sanatate s-ar putea sa coste mai mult (dar preturile nu se ridica la nivelul celor practicate la clinica similara din timisoara).
Doamnelor, daca mai vreti detalii privitoare la fertilizarea in vitro scrieti!
Cu drag,
Tink
Clopotzel spune:
Draga Tink, esti dragutza. Insa problema noastra este de ordin financiar. In sensul ca suntem datori pana in gat, iar unde locuim nu avem loc nici de un carucior, chiar daca nici pe ala nu ni l-am permite! Asa ca ... sper sa nu fie cazul sa apelez la tine sa imi dai contactul ptr fertilizarea in vitro. Atunci cand vom ajunge si la acest capitol, daca vom mai ajunge!!Cu speranta moare omul!
Before judging somebody, walk a mile in his moccasins.
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by Tink
Doamnelor, daca mai vreti detalii privitoare la fertilizarea in vitro scrieti!
Cu drag,
Tink
Eu personal nu sunt interesata, dar stiu ca la sectiunea "Asteptand un ingeras in viata noastra" s-a discutat mult si inca se mai discuta pe tema asta (vezi FIV).
val77 spune:
parerea mea ca oricine se mai cearta, dar asta nu inseamna ca nu este fericit in felul lui
pana una alta parerea mea este ca> fericirea este ceva relativ
maryam spune:
si noi suntem , Al hamdu ALLAH , fffffffffffffff. fericiti...chiar daca uneori viata te incearca cu greutati si ai senzatia ca nu poti trece peste bariere, important e sa fii increzator , rabdator si puternic!
"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam
adriatica spune:
pai cum sa nu existe? eu cu sotul meu suntem foarte fericiti, uite de exemplu acum eu sunt in romania si el in olanda, mai trebuie sa stau putin sa-mi dau 2 examene sa-mi termin faculta(de-aia m-am intors) si tot suntem fericiti chiar daca ne despart mii de km.
.pt ca ne iubim de-aia suntem fericiti :).
oana cretu spune:
Si eu sunt de 7 ani cu prietenul meu si ne iubim la fel de mult! Aveam 16 ani cand ne-am cunoscut si de atunci nu mai privim decat "amandoi in aceeasi directie". A venit in Franta acum 3 ani si jumate, dupa 6 luni m-a chemat si pe mine...Deci, ne-am urmat unul pe celalalt. Adevarul e ca este trist sa auziti de cupluri nefericite. Iubiti-va, oameni buni, ca doar o viata avem!
oana-cannes
anapharm spune:
Buna Tink!
Felicitari pt. conduita relatiei voastre! Multi ani fericiti sa fiti impreuna!
Cred in fericirea dintre doi parteneri, sunt absolut convinsa ca exista. Dar tu care te simti fericita, de ce mai intrebi? Sac sac sac, na ca si eu sunt fericita!
Fericirea depinde de noi, doar de noi. Daca stim sa o pastram, sa o hranim mereu cu ce-i mai bun si frumos, atunci va dainui pana la moarte!
Fericire si intelegere tuturor cuplurilor!
Pupici
Ana
Ana Burtch