Imposibil sa nu existe si cupluri fericite!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Si noi!Suntem impreuna de 11 ani.Avem o fetita de 2 ani si 3 luni care este cea mai mare realizare a noastra.Noi ne iubim ca in prima zi.

Gabi,Dan si Moni mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

wow, amuleta, ce frumos ai scris! mare adevar graiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Amuleta

danat

http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

quote:
Originally posted by amuleta

Femeile fericite cu adevarat in relatia lor cu un barbat (as spune satisfacute daca n-ar suna a altceva...) au un calm in privire si o bunavointa fata de cei din jur care sint usor de identificat si de obicei nu bat toba pe forumuri despre cit de perfecta este existenta lor , pur si simplu pentru ca nu au de ce sa se laude cu ceva care pentru ele este firesc.
Tink, fericirea adevarata este discreta, ca un parfum bun.

Foarte adevarat

Acina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Si noi ne numaram printre cuplurile fericite. Suntem casatoriti de aproape 7 luni, iar anul acesta, in iulie implinim 5 ani de cand suntem impreuna. Bineinteles ca am avut suisuri si coborasuri de-a lungul acestei perioade si sunt convinsa ca vor mai fi si de aici inainte, dar nu am avut nici o problema grava, ci mai degraba diferente de opinie pe care le-am rezolvat prin comunicare. Parerea mea este ca atata timp cat pot sa vorbesti cu cel de langa tine, sa nu ii ascunzi sau sa-ti fie rusine sau teama sa-i spui ceea ce simti si viceversa toate problemele au o rezolvare. Ne iubim tare mult si cred ca asa ne vom iubi pana la sfarsit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:

... fericirea adevarata este discreta, ca un parfum bun.

,
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Amuleta adevarat graiesti!

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 5 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emari spune:

Si eu ma numar printre cuplurile fericite! Ne cunoastem de 13 ani, oficial suntem de 10 ani, si avem o minune mica de 6 ani jumatate!
Am avut urcusuri si coborasuri, dar am stiut sa fim uniti in cele din urma, si daca ar fi s-o iau de la inceput tot la fel as face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------

... fericirea adevarata este discreta, ca un parfum bun.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkido spune:

iar atunci cand dam pe-afara de fericire,ce inseamna?ca i-am imbatat pe toti din jur cu cel mai dulce si rafinat parfum din lume,pe nume fericirea...

si eu sunt intr-o relatie de 10 ani,nematerializata inca in casatorie.si simt ca plutesc de fericire.

Mergi la inceput