Cate kg. la 1 an si 3 luni.
Raspunsuri - Pagina 3
ADITEO spune:
BUNA TUTUROR,
EU SUNT RELATIV NOUA PE FORUM,DAR AM CITIT LISTA DE DISCUTI PE ACEST SUBIECT SI AM FOST FOARTE MIRATA.....
EU AM UN BAIETEL DE 1 AN SI 2 LUNI 82CM SI 11,600KG.
TEO AL MEU MERGE LA CRESA DE TREI LUNI SI ARE RITMUL MESELOR FOARTE DIVERS DE CEL AL COPIILOR VOSTRI.
MANANCA DE 4ORI PE ZI:DIMINEATA LAPTE DE SOIA(E INTOLERANT LA PROTEINELE LAPTELUI DE VACA)350ML,LA 10 O GUSTARE(DA GUSTARE..CATEVA FELIUTE DE MAR SAU 1/2 BANANA)LA 12 ARE PRANZUL CU FELUL INTAI(PASTE SAU OREZ)SI FELUL DOI CARNE,PESTE SAU OU CU ZARZAVATURI(GARNITURA)
LA 4 MANANCA FRUCTE SAU PAINE CU GEM IAR SEARA CINA E LA 8 CAND II PREPAR UN SINGUR FEL (DE OBICEI PASTA CU BRANZA)
AICI NU SE DAU MANCARURI PRAJITE,CEREALE SAU DULCIURI COMERCIALE PANA LA TREI ANI
TEO ARATA FOARTE BINE SI MANANCA TOT!
she_wolf spune:
quote:
Originally posted by ADITEO
AICI NU SE DAU MANCARURI PRAJITE,CEREALE SAU DULCIURI COMERCIALE PANA LA TREI ANI
Buna, bine ai venit pe forum si sa-ti traiasca baietelul!

Nici eu nu-i dau nimic prajit, dupa cum am spus deja, iar cerealele, biscuitii, iaurturile sau deserturile la borcanel pe care i le dau sunt special facute pentru BB-i, de regula se pot da de la 4 luni (biscutii de la 6). Eu nu i-am dat nimic dulce, nici macar biscuiti pana la 8 luni, doar cereale fara zahar de la Milupa (i-am dat dupa 5 luni, la noi sunt recomandate). In plus, tot ce-i cumpar de-a gata, adica la borcanele speciale pt. BB sunt produse organice. Sper sa-l tin cat mai mult timp departe de ciocolata, bomboane si altele la fel! Poate asa nu mai mananc nici eu!
Oricum, vad ca Teo mananca paste, paine si orez asa ca probabil ca nu mai are nevoie de alte cereale.
Claudia si
Cristi
khristin spune:
Si noi am fost acum doua zile la doctor si Yasmine cantareste la un an si aproape 2 luni 11,5 si 83 cm....nu pare grasuta pt. ca este foarte inalta...din pacate acum ne-a lovit o varicela de toata frumusetea si asteptam sa ne treaca.
Cristina
khristin spune:
Si a propos, voi de la un an ati trecut pe lapte de vaca in loc de formula asa cum se recomanda la carte?
Cristina
she_wolf spune:
quote:
Originally posted by khristin
Si a propos, voi de la un an ati trecut pe lapte de vaca in loc de formula asa cum se recomanda la carte?
Acum ii dau lui Cristi Aptamil Forward cu prebiotics de la Milupa. Pe cutie scrie ca este recomandat pana la 24 luni, dar n-o sa-i dau chiar pana atunci. Insa o vreme il mai tin pe asta, pentru ca deocamdata am altele de dat, de ex. albus.
Claudia si
Cristi
ochinegri spune:
quote:
Initial creeata de dacia
Fetelor,cate kilograme au bebeii vostri la un an si 2 luni jumate? Al meu are 11 Kg si mi se pare cam putin.Ce le mai dati de mancare?
irinaP
La 1 an si 4 luni avem 12 kg. Dupa parerea mea suntem fffff bine. Mancam mancare de oameni mari, dar gatita cu f. putin ulei si sare, carnea mixata (numai vaca si pui). Am papat chiar si Salata Boeuf si sarmale, da' ocazional. Ideea e ca gatesc in 2 oale aceeasi mancare, dar una mai dietetica (in fiecare zi altceva, alternat).
L
crisia spune:
Azi am fost la control cu Iulia, care pe 2 face 1 an si 2 luni si are 12 kg si 84 cm. A luat in 2 luni 1,300 kg, desi nu s-a prea dat in vant dupa mancare.![]()
http://community.webshots.com/user/littleelda