Fete din Austria (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

da draga monica eu ma refeream la aia 3 ani (aici)in care trebuie musai sa inveti .stai linistita ca inveti si ai noroc ca sotul tau e roman si te poate ajuta-presupun ca el stie bine germana.

o seara buna la toate ,

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Tu pari cam pesimista, Corolada... Ti s-au înecat corabiile ? Ai idee ce faci daca te provoc la o plimbare de 3 km (pe jos, desigur), ca tot nu ma mai duc (deocamdata) la Toria ?
Aud ? Iesi din scorbura sau nu ?

Nelke

Mergi la inceput

fetelor desteptarea e dimineata ,

nu sunt pesimista draga nelke,doar realista.
hai provoaca ma

o zi cu soare,

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Buna fetelor, va scriu scurt ca o iau la picior.
N-am ajuns ieri sa ma tund, caci am ajuns la spital. Fetelor, nu stiu ce-am avut ieri noapte si pana azi-noapte m-am zvarcolit de-a dreptul de durere in piept, apoi cuprinsese si umarul in fata si o parte din mana dr. Mai dar gemeam de durere, n-am inchis un ochi. Am plecat cu Heli la spital si au avut 2 variante...embolie pulmonara sau de la coloana cervicala. Mi-au facut analize de sange pe loc si din vene si din artere, mi-au iesit gazele si probabil trombocite cam mari, am facut EKG, nici ala n-a iesit perfect (dar nu s-a pus problema de ceva rau) si mi-au zis ca femeile insarcinate au acest risc de embolie si tb tinut sub observare. M-au tinut vreo 3 ore, i-am zis lui Heli ca daca nu-mi dau ceva sa-mi treaca ii omor pe toti dr. din spital. A venit si ginecologul si s-au decis sa-mi dea numai un amarat de paracetamol , ca bebe e prea mic. Offf, cred ca o sa-mi fac, ca Babee, abonament la spital . M-am chinuit cu durerea pana azi-noapte pe la 3-4, cand in sfarsit am putut sa ADORM. Acum zburd de fericire, nu ma mai doare nimic! Nici o presiune pe piept, nimic.
Eu sunt cu vestile proaste...tot ieri am primit fax de la sefii din Ro, ca azi sunt in Graz si ne roaga sa venim acolo sa vb de viitor. Iete, cu-cu. Probabil o sa mergem maine, sau numai Heli. Sper sa nu iesim la fel de sifonati ca randul trecut

Babee, te tin astia in sah...apuca-te de sari coarda prin casa, muta mobila, poate, poate te vezi mai repede cu bubu Offf, inca 10 zile...

Fug, poate ma tund totusi astazi, ca arat ca o vulpe plouata si cat nu mai am alte dureri.
Aici a nins marunt si este cam frig....vreau la tropic!!!

Numai bine la toata gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Salutare si de la mine, gasca !
Abia acum plec acasa de la serviciu.Va urez un weekend placut si vesel. Poate ca totusi o voi vizita (si în numele vostru) pe draga de Toria.

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

of Alina...m-am tot gandit la tine.Ai grija mare ce faci si daca-ti spun sa ramai in spital pentru investigatii sau mai stiu eu ce sa nu pleci...!!!!!Stai acolo sa fie bine ca isi fac meseria bine.
Si mie mi-a fost putin rau ieri, nici acum nu-mi e foarte bine.Am o durere in capul pieptului si ma sufoc.Am reusit asta noapte sa adorm dupa ce am deschis geamul.Ca bebeii:am dat de aer rece si curat pac somn.Astazi am tot fost cu treburi:banca, politie, medic de familie, sa rezolv ultimele treburi, sa nu stau dupa ce nasc sa fug de colo colo.Si am venit tare obosita, daca de duminica n-am iesit din casa va dati seama.Noi nu prea avem zapada, e asa o ciudatenie de vreme, dar n-am mai iesit cu masina, m-am suit in metrouri, tramvaie etc.Aceeasi lume nesimtita care te impinge si te ignora daca ai chef sa stai jos...si asta e.Mai ies putin maine daca e si saptamana viitoare daca mi-e bine.daca nu, in casa la caldurica si liniste.
Alina..nu pot sa m-apcu de nebunii oricat de mult as vrea eu s-apara Bubu..i astept, inca 10 zile n-or fi foc..(zic eu.....dar nu mai pot...).
Nelke, hai pupici, m-am gandit la tine azi...Si salutari Victoriei de la gasca...
Anto..si voua pupici si sper ca esti bine, da??

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Buhuhu..ce-i linistea asta?????????????Trezirea feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.se-aude????
Mai veniti la povestit..ce, a dat zapada peste voi si v-ati baricadat in patucuri???
Noi avem o activitate in burtica de zici ca-i revolutie..,V-astept la povesti deci.

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Mergi la inceput

babee draga noroc de tine ca mai tii forumul in viata,tare s curioasa ce o sa fie pe aici cand ai sa te duci sa nasti(cred ca de grija asta nu nasti tu:)
eu as scrie dar nu prea am ce,adica as avea dar nu va intereseaza (de ex.ce toale mi am luat,ce am facut la scoala etc.)
azi a fost superb afara am fost si eu val vartej prin oras am cascat gura peste tot
tare mai imi place orasul asta,doamne.toata ziua descopar ceva frumos.si apropo de ce ai patit tu mai demult babee in bus(tramvai ce era),cred ca aici sunt oamenii mai politicosi chiar azi am vazut pe cineva c a oferit locul unei batrane si m am gandit la tine.
sora mea rade de mine ca m am prostitca s foarte amabila prin magazine cand ma duc acasa,eu m am invatat ca aici si mi place sa fiu amabila si aici toata lumea zambeste si eu le zambesc nu i normal?
babee draga mai bine te ai muta aici :)

toate din lume pentru voi

carolada

Mergi la inceput

Ei..politete politete.De cand cu burtocul crede-ma ca nu mi-a oferit nimeni locul.Ieri chiar in tramvai ma duc mot si m-asez pe scaunul de burticoase si imi scot apa sa beau cand ma intreaba una ca de ce m-am asezat, ca e locul ei(persoana fiind mai in varsta).Tacticoasa desfac hainuta si dau geanta din fata burtii , ii zmabesc si-i spun ca e locul meu.Urmarea:ca-s prost crescuta..., ca-s tanara si ce, ea cand era insarcinata....probabil oferea locul in caruta sau cine stie unde.....Vorbeam cu Vio alta data si-mi spunea ca e diferit in orasele mici sau la tara.Normal, lumea are mai mult bun simt, aici chiar daca ai il pierzi.Cu cati tineri tampiti sunt(scuze ca nu intra chiar toti in categorie) sau mai bine zis scapati din mana ce sa te mai mire??
Cum aseara mi-a fost cam rau astazi nu m-am incumetat sa ies din casa, si cred ca pana pe 10 doar asa, cu Vio cu masina.Astazi mi s-a terminat abonamentul anual pe mijloacele de transport, si sincera sa fiu nu am mai dat banii pe altul ca nu ii mai vad rostul.Daca va fi nevoie, iau abonament lunar, dar asa...
carolada draga noi povestim si bune si rele(din cate observ), ca asta-i firea lucrurilor.Mai picam in melancolie, ne ridicam, ne incurajam, mai sarim un hop si tot asa.Maine de exemplu eu iar stau acasa.iti dai seama ce povestesc eu dupa ce se naste Bubu:am alaptat, am spalat funduletul ca a facut ...x , y.., aoileu nu dorm ca oracaie si tot asa.Glumesc, ca doar n-oi fi nici prima nici ultima femeie ce trece prin asa ceva.
deci, cum ramane cu intalnirea voastra de martisor???Eu astept la vara sa va provoc la o intalnire..sa mai creasca Bubu(pe drum o iau si pe Alina ca sa nu vin cu mana goala )
Nu-i nimic la tv astazi..cred ca iar il iau pe Vio la obisnuita:hai sa stam de vorba
Week-end fain si sanatate!!!!!

Mergi la inceput

pai cu intalnirea noastra de martisor a ramas tot asa ,o sa ne intalnim de ziua "ia o pauzarilor"(8 martie),abia astept.
cred ca era putin sclerozata madam aia din bus,oare noi cum o sa fim la batranete?
ieri eram in bus si 2 fetite de vreo 10 ani vorbeau tare si radeau .la un moment dat m am uitat la ele si am zambit.eu nu inteleg prea bine germana dar una din ele s a rusinat cand m am uitat la ea.eu zambeam ca aia ca nu intelegeam ce o fi zis ea saraca credea c am intelesce a spus.cred ca daca eram in alta dispozitie ma enervam ca ce vorbesc asa tare,dar mi am adus aminte ca pe la varsta lor(sau si mai mare)tot asa eram,chicoteam si vorbeam tare cu fetele nici nu ma gandeam ca i deranjez pe altii.ce frumos era!:)

o seara buna,

carolada

Mergi la inceput