Fete din Austria (3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

hei..nu-ti imagina ca eu inteleg tot sau vorbesc...:n-am murit de foame saus ete inca, dar faza e ca ce imi e adresat ma chinui sa inteleg.Partea buna a neintelegerii limbii este ca nu stai plictisita sa ascuti bazaconiile persoanelor de langa tine daca nu ai chef.Eu asa mi-am facut urechile ca trec povestile pe langa mine.Daca mai esti si preocupat de ceva si te 'bate' una la cap...nasol...
Carolada..ti-am dat mesaj pe YM..astept raspunsul

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

neata fetele,

tare ocupate mai sunteti!
azi e soare si asa frumos la salzburg!am iesit afara si am respirat adanc aerul de munte!ce liniste e !

o zi cu soare,

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Salut, gasca !
Īntīlnirea de 8 martie - care 8 martie fiind o zi de luni se va transforma īn 6 martie, o zi de sīmbata, este o chestie serioasa
Cine vine ??? Aud ???

Nelke

Mergi la inceput

Nelke, zice Bubu ca se isncrie el pentru intalnirea de pe 6 martie..ca daca maica-sa nu poate el poate.
Is varza de nedormita, dureri etc.
Spuneti voi de bine

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

Salutare fetele.
Astazi am vazut o lene mare cat carul si n-am avut chef de nimic. Nici macar sa postez la DC.

Ce faci babbe? mai poti? Io credeam ca doar in Ro sunt nesimtiti in mijloacele de transport in comun...

Ce stiti despre regimul ala de slabire Montignac , ca vad ca se posteaza la greu pe DC da io tot nu m-am prins cum trebuie tinut.

Va pup.

P.S. In Romania se anunta februarie calduros ( pana la 10 grade C, ziua).

Mergi la inceput

Monica, mai pot, nu mai pot asta e.Sper numai sa reusesc in seara asta sa dorm..atata-mi doresc!
Anto nu se mai poate loga, are ceva probleme cu pc-ul si m-a rugat sa transmit.O asteptam cat de curand, dupa ce se rezolva defectiunea.
Alina..esti bine????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Fetelor, ce urat e afara, de dimineata am vazut zapada inca asternuta iar cand m-am trezit ploua si totul gri inchis.
In weekend am fost la parintii lui Helmut, n-am mai ajuns in Graz. A mers numai Helmut azi in Viena si se pare ca scapam de pe capul nostru de firma romanului! YEEEAAAAHHHHHH. Pe mine nici nu m-a mai interesat sa-i vad, pentru ce? Speram sa-si gaseasca pe altcineva si au apelat la un prieten din Graz Acum sa-si omoare ala creierii si sa faca plati din apa seaca pt firma.
Noi am fost fericiti, drept urmare am celebrat momentul. Cum a venit sufeltel acasa, cum am sarit in masina direct la un restaurant mistocut mexican. Am venit amandoi umflati si acum ne vaitam ca doua babe

Burtica mea e bine, nici alte probleme n-au mai aparut, Slava Domnului. In continuare ma simt f bine, fara varasturi, ameteli si alte neplaceri. Tot somnul a ramas singurul simptom al graviditatii mele

Gabitaaaaa, mai ai 8 zile!!!!! si scapi de problemele actuale, dar te pricopsesti cu altele, pampersi, regurcitari, masina de spalat va functiona 24 de ore din 24

Carolada, ai simit un pic de linsite si te-ai si dat la Gabita....tttt...ttttt...ttttt

Si eu ma anunt de 6 martie, cu ghiocei de dupa urechi . Gabi, incerci sa vii cu gaza???? Vrem sa-ti vedem gaza!!!

Anto, cheama doftoru' de pc...pai nu se poate asa chiul de pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Dragele mele,

Mi-am inscris puiul la gradinita, gata! Am avut mare noroc saptamana trecuta, ca ne-am dus sa vizitam si cateva gradinite de stat si la una dintre ele directoarea, foarte amabila, ne-a spus ca tocmai are un loc liber si sa ne ducem repede la Amt sa-l solicitam. Bineinteles ca ne-am dus urgent acolo si ni l-au dat, ne-am facut formele de inscriere. Asa ca gaza mea de saptamana viitoare va merge la gradinita ! Sa ne tineti pumnii! Abia astept sa vad cum o sa fie, daca o sa-i placa acolo, dar banuiesc ca da, ca e foarte prietenoasa, lipicioasa si ii plac mult copiii.
Va pupicim cu drag!

Amelia si Ana Maria.

www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria

Dincolo de nori este intotdeauna soare!

Mergi la inceput

Halli hallo si de la noi
Am dormit toata noaptea..ce bine e....sa mai fie cateva nopti de-astea..he he he.Am vazut aseara 'Sweet November'(love love) si am adormit plangand, ca de fiecare data ce vad filmul asta plang, cu toate ca-l stiu cred pe de rost.Ei....sensibiloasa, ce sa-i faci?
Alexandra, ma gandeam si la tine cum iti e cu burtica???La Alina se pare ca merge bine treaba, sa fie tot asa pana la capat!!!
Ah..aseara m-am conversat privat pe YM cu Carolada si sa vedeti chestie..amandoua sagetatoare..casatorite cu lei.Am ras amandoua de numa, ca nici sa fi vrut si nu se potrivea asa.Am uitat sa-ti spun caro draga:cica-s casnicii reusite .
Astazi facem supica sa papam si avem o meditatie si gata...trece si ziua de azi..si mai raman 7.
Pupici la fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Asa e-un soare pe aici... de nu-ti vine sa crezi ca-i februarie !
Vedeti ca acusi vine 6 martie si pe lista de īntīlniri s-a īnscris pīna acum doar Alinah...
Toria ? Carolada ? Cat ?

Babee, la tine īncepe numaratoarea inversa, asa ca īti tin pumnii !

Nelke

Mergi la inceput