Masina de paine
Raspunsuri - Pagina 5
simonaM spune:
quote:calina,spune-mi si mie cita sare sa pun,si ulei...si tu pui sarea ,nu ultima data cind o framinti...ca am inteles ca daca o pui mai repede nu prea creste aluatul.astept mai multe detali...ca eu sunt in urma cu framintatu painei,desi as vrea sa fac si eu sa vad cu imi iase.mona78
Originally posted by calina73
eu fac paine cu mana dar ma-ti convins sa cumpar o masina de paine vad ca este o comoara la casa omului.eu fac painea asa: 1 lingura de drojdie pulbere,1/2 de lingura de zahar si apa calda asta pentru maia.1 kg de faina ,sare , apa calda si ulei .dupa ce o farmant o las la crescut dupa care o asez in tavi o mai las iarasi la crescut si dupa aceea o bag la cuptor.toata operatiunea dureaza cam 2 1/2.DAR ACUM AM SA CUMPAR O MASINA DACA FACE SI COZONACI....
Caroline spune:
quote:
Originally posted by Christina
Caroline, cat de mare iese painea a carei reteta ne-ai dat-o 1,5 lb - 2lb? Si cand vorbesti de paine integrala, te referi la whole wheat? ca vreau si eu sa-ti incerc reteta.
Da Christina, este whole wheat, este la Food Basic intr-o punga albastra "Equality", deci cea mai ieftina, painea iese foarte mare, creste pana aproape de geamul masinii iar setarea aceia pentru dimensiune - nu mai stiu, acum sunt la servici dar cand ajung acasa iti spun, cred ca este 2lb, dar confirm maine
irina2000 spune:
Cum se numesc masinile voastre de paine si cam cat v-au costat si ce alte facilitati au? AAAAAa si de unde le-ati cumparat? As vrea si eu sa imi cumpar dar abia acum aud de asa ceva!
Caroline spune:
Masina mea este Black & Decker si amanunte despre ea gasesti aici
http://www.canadiantire.ca/assortments/product_detail.jsp?PRODUCT%3C%3Eprd_id=845524441893403&FOLDER%3C%3EbrowsePath=2534374302195355&FOLDER%3C%3EbrowsePath=2534374303514288&FOLDER%3C%3EbrowsePath=2534374303514290&FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374303514290&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395348027&bmUID=1079635359073
simonaM spune:
Carolina nu mi-ai raspuns la ce te-am intrebat.ai gresit ..i-ai scris la christina.eu te intrebam de ulei si sare?mona78
Caroline spune:
Da Simona, ai dreptate si scuzele mele.
Tu ai intrebat-o pe Calina si eu i-am raspuns Cristinei.
Mi-am dat seama de greseala dupa ce am postat, dar n-am mai revenit ca mi-am zis ca intelege ea (Cristine).
Un weekend placut la toata lumea!
anda141 spune:
Vad ca au postat mai mult fetele din alte tari, cred ca pe la noi nu se prea foloseste.Eu am una, am cumparat-o anul trecut , am dat
1 000 000 parca, si sunt super multumita de ea.Stiu ce mananc, nu trebuie sa mai cumpar tot felul de paine de proasta calitate din magazine, pot sa-i pun si nuci, seminte , tot ce vreau eu si pot sa o am calda la orice ora ,pot s-o programez de seara pentru dimineata.Toata munca mea de facut paine nu dureaza mai mult de 5 min. Eu cred ca merita, daca vrei sa mananci sanatos, si iese mult mai gustoasa decat cea din comert.
Monica si Albert scumpelul 2 luni
http://community.webshots.com/user/monica1816
mariaangeli_que spune:
si eu am cumparat una si santem foarte multumiti de ea.am laudat-o la toti prieteni si dupa noi au mai cumparat inca 7 prieteni (care sant toti multumiti).dupa ce am folosit-o 3 luni am trimis-o in romania la parinti iar noi am cumparat alta,este o investitie f. buna
mariana_flo spune:
Va rog sa-mi spuneti daca masina de paine coace si cozonac?.As mai avea cateva intrebari, va rog sa-mi spuneti daca pot face o paine mai mica decat cantitatea din reteta ,si daca da cum se procedeaza ?.Stiti care este cea mai mare masina de facut paine ce se comercializeaza in Romania,ma refer la masina de paine pentru uz casnic,si de unde as putea sa o procur ?.