Masina de paine

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alibaba spune:

am si eu o intrebare pentru fetele care au masina de paine si o folosesc.... se poate seta temperatura de coacere si forma painii? De exemplu pe mine m-ar interesa sa pot sa fac paine din grau incoltit sau din tarate dar la o temeperatura mai mica de 40 grade si fara drojdie .... ca un fel de turtita subtire si coapta lent ...

a incercat cineva o reteta de genul asta sau ati vazut-o prin retetele care vin cu masinile de paine ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

fetelor!...am si eu o intrebare... a facut cineva cozonac cu masina de paine?...imi cer scuze daca s-a mai vorbit despre asta ,si eu nu am fost pe faza!...si pt fetele din America,ce fel de drojdie folositi,ca eu nu am gasit decat din aia uscata si ma baga in ceata ca nu stiu cum sa o folosesc,e din aia pliculete,eu altfel nu am gasit?....
Va multumesc si inca o data imi cer scuze daca s-a mai vorbit despre toate astea!
Va si numai bine la toata lumea!Mirela

Mergi la inceput

A,hai ca m-am lamurit ca se poate face si cozonac..dar cu drojdia tot nu stiu de care sa cumpar?
Va multumesc!Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Pentru Crismir: eu am facut o piine dulce, nu stiu daca ii pot spune chiar cozonac, am pus apa, faina alba + completa, lapte praf degresat, oua, putina miere, multe stafide, scortisoara, putin rom, indulcitor, putin unt, drojdie in plic etc... E un fel de piine jumatate dieta pentru dimineata.
Pentru alibaba: cel putin la mine nu se pot seta temperatura si nici forma piinii. Forma e una singura... Poate doar sa-ti prepari coca la masina si apoi sa o coci tu in forma pe care o vrei si la temperatura pe care o vrei in cuptor.

~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Multumesc mult OTILIA!...Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Courage spune:

Vine ziua de nastere a mamei si i-am promis o jucaria ca asta.

Am citit pe forumul despre copii niste idei delicioase, dar toate fetele se impiedica la o problema: nu vor sa spuna ce marca de masina de paine au !

Am umblat si am gasit urmatoarele modele in Bucuresti, dar ma intereseaza sa faca si cozonac.
Doar la Moulinex spune clar de cozonac.

Sevrin - 1.2 kg ~ 2.6 mil (Selgros)
Alaska - 1.2 kg ~ 2.6 mil (Metro)
Moulinex - 0.5 kg ~ 3.5 mil (Metro)
HI-TECH KB - 1 kg ~ 2.9 mil
http://www.domo.ro/unprod_p.php?cond=codProdus%3D%27EST_APAR_002%27
Panasonic - 1 kg ~ 9 mil !!!!

Eu tind catre Alaska cu doua framantatoare, dar nu sunt sigur ca poate sa faca si cozonac !
Orice masina poate face si cozonac ? Totul este sa ai reteta sau e nevoie si de program special ?

Bogdan GHEORGHE
http://www.softpedia.com

Mergi la inceput

I really need some help here girls...

Bogdan GHEORGHE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Draga Bogdan,
Eu una am o masina marca Privileg (am cumparat-o prin corespondenta din catalogul Quelle), dar din lista ta eu as alege fara ezitatie Moulinex, e o marca recunoscuta ca fiind de foarte buna calitate care pina acum nu m-a dezamagit (am robotul de bucatarie, masina de calcat si alte alea marca asta). Daca mai si scrie clar ca face cozonac... Panasonic e prea scumpa. Dar nu-i capacitatea cam mica, doar 0,5 kg?

Si pentru cozonac trebuie nu numai reteta, dar si un program special (nu se face la fel ca piinea sau ca dulceata). Eu am programe pentru piine, coca, dulceata, prajitura (cozonac) etc. plus o optiune de programare proprie.

~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

Eu folosesc pentru cozonac programul de paine cel mai lung 4h10min si iese foarte bun. Am incercat in repetate randuri diferite retzete, le-am adaptat si am ajuns la una foarte buna de cozonac panettone, adica fara umplutura (numai cu stafide, optional). Retzeta am postat-o la subiectul asta mai devreme. Cozonacul umplut cu nuca (sau altele) nu se coace in masina de paine, ci doar se framanta in ea, la cald. Apoi se umple si se coace in cuptorul normal. Am postat si pentru asta o retzeta superbuna mai devreme. Asa ca, dupa mine, la o masina de paine conteaza in primul rand capacitatea si forma in care se face painea sa fie amplasata orizontal (forma asemanatoare cu cea normala de cozonaci), nu din aceea mai mult adanca (ca o galetusha).

Mergi la inceput

Cred ca o sa iau Moulinex, dar am inteles de la vanzatori ca s-a vandut in draci un model Philips si nu mai este pe stoc.

Voi cerceta problema cu atentie, dar astept sa imi trimita si mie Renault odata masina :@

Bogdan GHEORGHE

Mergi la inceput