Masina de paine
Raspunsuri - Pagina 14
Alina spune:
quote:
Originally posted by Otilia
Draga Bogdan,
Eu una am o masina marca Privileg (am cumparat-o prin corespondenta din catalogul Quelle), dar din lista ta eu as alege fara ezitatie Moulinex, e o marca recunoscuta ca fiind de foarte buna calitate care pina acum nu m-a dezamagit (am robotul de bucatarie, masina de calcat si alte alea marca asta). Daca mai si scrie clar ca face cozonac... Panasonic e prea scumpa. Dar nu-i capacitatea cam mica, doar 0,5 kg?
Si pentru cozonac trebuie nu numai reteta, dar si un program special (nu se face la fel ca piinea sau ca dulceata). Eu am programe pentru piine, coca, dulceata, prajitura (cozonac) etc. plus o optiune de programare proprie.
~Otilia&LaAdelita~ www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
Draga Otilia,
Uite si eu credeam ca Moulinex sunt f seriosi si am cumparat un robot de bucatarie,in aprilie 2001.Peste vreo 2 luni am mai comandat niste accesorii care se cumparau separat si am tot asteptat...mult si bine!Tot sunam la firma si spuneau ca da,comanda e preluata dar ca mai dureaza,ca tre'sa am rabadare pina cind am citit in presa ca reprezentanta Moulinex din Germania a falimentat!Cam la 8 luni de la comanda mea(intre timp cumparasem storcator de citrice si alte maruntisuri),am primit tel de la ei ca daca vreau nu am de cit sa comand in Franta piesele.Chiar o sa ma uit pe site-ul lor daca acum mai au piese la modelul pe care eu il am,altfel nu pot folosi toate functiile robotului,doar 1/3.
Aici nu se mai gaseste urma de produs Moulinex eventual ceva din stocuri vechi si dat la reduceri,asa am vazut filtre de cafea de la ei saptaminile trecute.
Eu am cumparat recent o masina de piine facuta de o firma germana mai noua si is multumita.Pretul a fost jumatate din pretul uneia "Philips"dar aceleasi functiuni si vinzatorul m-a incurajat sa o iau pe cea mai ieftina ca are 2 ani garantie si in caz de ceva primesc una noua si tot asa .
Alina
Laura B spune:
Masina noastra de paine este mai vechiuta si nu are un nume cunoscut. Nu are ciclu specific de cozonac, nici de dulceata.
Am facut pana acum o singura data cozonac (si a iesit super) dupa o reteta postata la subiectul asta; asa cum a spus si Caroline, cu masina doar am framantat aluatul. Am scos coca, am pus umplutura si am copt intr-o forma normala, in cuptor.
Capacitatea masinii noastre e de 1 Kg, si e numai bine pentru ce avem noi nevoie.
Laura
Poze noi
Courage spune:
N-am gasit Philips si o sa iau un Moulinex maine ca deja e criza de cadouri :)
Multumesc.
P.S. O sa va fur toate retelete si un sa ii fac un resume mamei
Bogdan GHEORGHE
http://www.softpedia.com
adrianafedorca spune:
fetelor in Romania se gaseste masina asta minune si daca da unde si cat costa si care este mai buna?
multumesc
ADy
petra spune:
quote:
Originally posted by CRISMIR
A,hai ca m-am lamurit ca se poate face si cozonac..dar cu drojdia tot nu stiu de care sa cumpar?
Va multumesc!Mirela
Mirela,
Drojdia o gasesti la orice supermarket alimentar dar este in borcanele mici si scumpa. Nu stiu daca pe la tine prin zona este Sam's Club sau Costco. Acolo gasesti drojdie la pachete de cate 1 pound si la un pret modic.(si aceeasi marca ca ce-a din magazine)
Nu am mai verificat daca ti-am mai raspuns cineva, dar si asa sa fie 2 opinii nu stica!
Daiana30 spune:
quote:
Originally posted by Courage
Vine ziua de nastere a mamei si i-am promis o jucaria ca asta.
Am citit pe forumul despre copii niste idei delicioase, dar toate fetele se impiedica la o problema: nu vor sa spuna ce marca de masina de paine au !
Am umblat si am gasit urmatoarele modele in Bucuresti, dar ma intereseaza sa faca si cozonac.
Doar la Moulinex spune clar de cozonac.
Sevrin - 1.2 kg ~ 2.6 mil (Selgros)
Alaska - 1.2 kg ~ 2.6 mil (Metro)
Moulinex - 0.5 kg ~ 3.5 mil (Metro)
HI-TECH KB - 1 kg ~ 2.9 mil
http://www.domo.ro/unprod_p.php?cond=codProdus%3D%27EST_APAR_002%27
Panasonic - 1 kg ~ 9 mil !!!!
Eu tind catre Alaska cu doua framantatoare, dar nu sunt sigur ca poate sa faca si cozonac !
Orice masina poate face si cozonac ? Totul este sa ai reteta sau e nevoie si de program special ?
Bogdan GHEORGHE
http://www.softpedia.com
Eu sunt in Romania si i-am convins pe socrii sa isi cumpere si ei. Si-au cumparat Alaska, de la Metro - tot pe considerentul "doua framantatoare" si pt. ca toata aparatura electrocasnica o au de aceasta marca. Nu am vrut Moulinex pentru ca are capacitatea prea mica. Alegerea a fost fericita pentru ca iese o piine foarte gustoasa.
Sfatul meu este sa alegi masina asta de facut piine - valabil doar daca nu ti-ai luat pana acum.
Numai bine!
danyce spune:
Salut,
Tot pt. Courage : si eu am masina de paine Alaska si functioneaza minunat. Se poate face linistit cozonac si orice fel de paine: cu fructe, branza, in functie de imaginatia fiecaruia. Are program pt. aluaturi de prajituri sau paine dulce (cu fructe/ciocolata) - nr. 4 - si acesta poate fi folosit pt. cozonac. Cu masina se poate face si marmelada si se poate folosi si doar la framantat aluat pt. diverse chestii:pizza, prajituri, gogosi, etc. Are chiar program special de framantat taitei. Eu tocmai am primit o carte cu retete delicioase pt. masina de paine si abia astept sa le incerc.Promit sa raportez ce a iesit.
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem
Fabya spune:
Buna,cine are o mashina de paine ,,DOMO" ?????care am cumparat-o din Belgia in urma cu 5 ani.Eu am asa ceva dar am pierdut cartea de retete ai ei si acuma nu mai stiu cantitatile si mashina de paine e aproape noua,daca am facut de 30 max.ori in ea paine.Poate are cineva si i-mi poate scana si mie retetele ei.
Numai bine tuturor!
Fabya
" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/sella1be/my_photos