Masina de paine

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

terry, eu fac de regula paine de 750 gr si pot sa zic ca o papam ca pe ea. Fac doar neagra, din amestec de cereale si e f gustoasa. Cred ca asta Moulinex are capacitate cam mica. Plus ca despre Moulinex eu nu am auzit lucruri bune, de aia am evitat firma asta. Eu mi-am luat o masina de capacitate variabila, face de 750, 1000 si 1250 gr. E "no name" si am dat 30 euro pe ea, dar merge brici, cel putin pana acum. Oricum, bafta!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

m-am hotarat ce model cumpar. maine (sper!) o voi achizitiona. abia astept. va voi da si eu retete din carticica ei 9cica sunt 100 de retete). dar sa stiti ca va voi bate la cap daca nu stiu ceva. ca doar aveti experienta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

na, ca nici n-am cumparat-o si deja incep cu intrebarile.1. ce faina folositi. care e mai buna?
2. dar drojdie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Folosesc faina alba obisnuita TITAN sau faina integrala luata de la plafar. Cand am folosit faina de secara n-a crescut asa bine. Drojdie numai uscata! Am mai pus susan si seminte de floarea soarelui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

M-ati dat pe spate .
Fetelor imi voi cumpara masina de facut paine.
M-am hotarat.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

fetelor, revin incantata si mandra de mine ca am facut painica acasa.
este diferita fata de painea din comert, dar este mai buna si sper eu mai sanatoasa. daca va intereseaza va pot da retete din carticica masinii mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

Am facut gem de caise la masina de paine ... iese super.
Eu l-am facut cu indulcitor, ca sa fie si "diet".
Iese foarte bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea spune:

Cum ? Cum ? Cum, Caroline ?
Si pe mine ma intereseaza

Multumesc
Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caroline spune:

Am facut asa, am umplut vasul de la masina de paine cu caise fara samburi (jumatatzi), am adaugat 2 plicuri de pectina lichida(se gaseste in toate supermarketurile - la zona cu zahar si arome de prajituri. Eu am folosit lichida pentru ca din asta aveam in casa, dar cred ca cea praf e mai buna. Apoi am adaugat indulcitor (cyclamat) care merge la prelucrari termice. Aveam pliculetze mici si am pus vre-o 20. Am setat masina pe gem si gata... asta a fost tot. In timpul prepararii putetzi ridica capacul si gusta, daca nu vi se pare suficient de dulce mai adaugatzi cyclamat. Este minunata, si gustul de caise este foarte putenic, pentru ca dulceatza nu este fiarta peste masura.

Alta data am facut cu zahar, iar cu zaharul la fel, am pus dupa ochi si am gustat pe parcurs si am mai adaugat.

Este minunata... la mine a avut asa un succes ca ai mei ma pun sa le fac saptamanal.

O zi mununata va doresc,
Caroline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Caroline sigur te-a mai intrebat cineva, dar nu am retinut eu, ce marca de masina pt. piine ai?E pentru prima oara cind aud ca se poate face si gem.
Si inca o intrebare pentru toate fetele, o reteta pentru foi de placinta aveti?Chiar daca nu e pentru masina de piine, poate o adaptez cumva.
Mii de multumiri!

Mergi la inceput