Ardeleni nu mai sunt?
Raspunsuri - Pagina 10
Claudelu spune:
!
Am intrat sa urez tuturor ardelenilor un Paste fericit , cu multa sanatate si iubire!
HAI ARDEALUL!!!!!!!!!
Dana_ spune:
Ce mai faci Simona? Am vorbit cu sora mea (Oana Bagarean) si intr-adevar a-ti fost colege in generala , pana in clasa a-6-a cand s-a transferat in Pedagogic. Ce mai face Danny? Dar de Sabin mai stii ceva?(Am auzit ca si el e in state.)
Pupici
Dana&bb Andy(1 an si o luna)
simonaM spune:
quote:parinti mei se ocupau cu ingetata(bussines) si cu cafeaua la pliculet.noi am avut 3 masini de inghetata..una la gara pe horia..una in centrul unde mergeai la central chiar pe colt cu farmacia...si una era aproape pe coltul celalalt....spre mihai vitezul.chiar in statie .don't worry....be happy.mona78
Originally posted by Lya
Servus!Si eu sunt ardeleanca!Mai exact din Cluj,strada Calea Baciului,vi a vis de Constructorul si am terminat "Liceul Racovita" in 1993.Dana cred ca-ti cunosc familia.Parintii tai se ocupau cumva de inghetata?Acum stau in Bucuresti.Asa e dragostea asta ,te poartaaa.........Va
simonaM spune:
quote:wow uita de cine dau...da am fost colega cu oana.....acum stiu cine esti?ma tot gindeam ca cine o fi...si uita ca acum mi-am dat seama.fratele meu e bine...o sa vina in romania in 18 iunie.despre sabin pot sa iti spun ca a fost la noi de citeva ori..chiar de la noi din detroit a plecat a plecat in romania...eu l-am dus la aeroport.cu nico mai vorbesc din cind in cind la telefon.ok imi pare bine ca ne cunostem..uite de cine am dat eu aici de dimbu-rotund?tu acuma unde esti?don't worry....be happy.mona78
Originally posted by Dana_
Ce mai faci Simona? Am vorbit cu sora mea (Oana Bagarean) si intr-adevar a-ti fost colege in generala , pana in clasa a-6-a cand s-a transferat in Pedagogic. Ce mai face Danny? Dar de Sabin mai stii ceva?(Am auzit ca si el e in state.)Pupici Dana&bb Andy(1 an si o luna)
simonaM spune:
quote:familia pintican de care zici tu dana...ei sunt cuscri nostri....adica sora lui tati e casatorita cu samuel pintican...tatal lui alina,dana,si sami. ei aveau intr-o vreme de vindut flori...surorile mele corespondeaza foarte mult cu alina si dana pintican.dana tu te-ai casatorit?sau cu familia locuesti in marasti?sa sti ca am fost o data la voi in casa...cind statea-ti in dimb...am fost cu oana.salutari si la oana de la mine.ea ce face?s-a casatorit?don't worry....be happy.mona78
Buna Lya, parintii mei nu s-au ocupat de inghetata, poate ne confunzi cu o familie care statea pe strada principala si aveau o terasa cu inghetata si sucuri. Eu am stat pe str Sibiului colt cu Partizanilor, acum locuiesc in Marasti.Pupici Dana&bb Andy(1 an si o luna)
simonaM spune:
quote:si pe acolo am umblat mult de tot.....pe linga liceul crestin emanuel...daca ai auzit de el.don't worry....be happy.mona78
Originally posted by emoison
Si eu in ultima perioada am stat in Gruia !Cu bine,Elena
simonaM spune:
Dana...am uitat sa iti spun ca si nicoleta(sora lui sabin) e aici in state.don't worry....be happy.mona78
Dana_ spune:
Buna Simona,
Noi ne-am mutat in Manastur de vreo 4 ani cu familia. Eu m-am casatorit acum 2 ani si am un bebe de 1 an si o luna.(acum locuim in Marsti cu sotul si bebe). Sora mea se pregateste sa mearga si ea in State cat de curand(cu un program de baby sitter), nu e casatorita inca. Si noi avem ganduri sa mergem in state(acolo sunt socrii mei in Los Angeles), insa e cam greu.
Ieri au fost la noi niste prieteni, Mirela si prietenul ei Tudor Suson care ii transmite salutari la Dany.
Cred ca ii cunosti pe familia Danciu(stateau vis-a-vis de noi), majoritatea sunt in Portland acum.
Si zici ca Sabin a venit in Ro? Nu i-a placut in State?
Voi unde locuiti in State , chiar in Detroit?
Pupici din Romania de la toti cunoscutii pentru voi
simonaM spune:
quote:salut dana.despre sabin pot sa iti spun ca el a mers in romania in vizita numai...dar s-a intors tot prin detroit pe la noi.(si nico e in state sora lui)a fost si ea in ro anul trecut.despre tudor suson ii stiu ca doar stateau pe banul-udrea...si ne cunoastem bine cu ei.o sa ii transmit salutari(poate se intilneste cu dany ca o sa vina in ro in iulie)de fom danciu ii stiu pe toti....stiu ca ei toti sunt pe aici....da sunt putin departe de mine..ei sunt in portland oregon.tu ii sti pe familia vaida....avea 4 baieti mari?unul din ei ,e aici la detroit.despre mine ce sa iti spun:sunt la detroit(cu familia)in afara de cei 2 frati ai mei care sunt casatoriti).....imi place mult de tot..o sa merg si eu in romania poate de craciun cu sotul meu...pt ca eu inca nu imi cunosc socri..si tare as vrea sa ii cunosc.poate ne intilnim de craciun in ro!!!!!de la mine.don't worry....be happy.mona78
Buna Simona,Noi ne-am mutat in Manastur de vreo 4 ani cu familia. Eu m-am casatorit acum 2 ani si am un bebe de 1 an si o luna.(acum locuim in Marsti cu sotul si bebe). Sora mea se pregateste sa mearga si ea in State cat de curand(cu un program de baby sitter), nu e casatorita inca. Si noi avem ganduri sa mergem in state(acolo sunt socrii mei in Los Angeles), insa e cam greu.Ieri au fost la noi niste prieteni, Mirela si prietenul ei Tudor Suson care ii transmite salutari la Dany.Cred ca ii cunosti pe familia Danciu(stateau vis-a-vis de noi), majoritatea sunt in Portland acum.Si zici ca Sabin a venit in Ro? Nu i-a placut in State?Voi unde locuiti in State , chiar in Detroit?Pupici din Romania de la toti cunoscutii pentru voiDana&bb Andy(1 an si o luna)
Dana_ spune:
Salut Simona,
Da, ii cunosc pe fam Vaida, stateau putin mai jost de noi, dintre baieti cel mai bine ii stiu pe Alin si Flaviu care momentan sunt in Italia(dar vin des prin ro si ne mai vedem cand trec prin Damb la prietena mea).Tot in italia e si Mihai Danciu, impreuna cu baietii Vaida.
Valerica Danciu e plecata in Portland de vreo 11 ani, mai vb cu ea la tel si prin email. In luna mai se casatoreste . Din fam ei au mai ramas in ro doar Adriana(cu familia ) si Simona.
Ce coincidenta mai Simona, nici eu nu-mi cunosc socrii, ei fiind plecati in LA dinainte de a-mi cunoaste sotul. Si eu abia astept sa ajung acolo, sper asta cat mai curand.
Salutari lui Danut, Nico si Sabin.
Pupici pentru tine si sotiorul tau(by the way aveti poze super faine si aratati tare scumpilici impreuna)