Ardeleni nu mai sunt?

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

multumesc Dana!!!1si de la mineo sa le transmit salutari!!!!!ady vaida(fratele cel mai mare a lui alin,flaviu,vasile) care e casatorit cu luci...sunt vecini mei....aici la detroit...si suntem si neamuri...cuscri,mama lor..e sora cu samuel pintican..(tata lui alina,dana si sami..care au avut terasa aia cu inghetata si sucuri...cred ca ii sti!mai sus de noi linga statie aproape)iar sora lui tati e casatorita cu fratele lor...(mama lui alin si flaviu..etc)hai ca deja am ametit cu cuscri mei.....socri tai nu sunt cetateni americani!!!!!ar putea sa va faca actele pt intregirea familiei.hai ca te las..ca deja sunt ametita nu mai stiu ce scriu.....de obicei scriu repede si nu ma mai uit ce am scrisde la mine si astept sa imi trimit si tu poze......macar sa ne cunoastem mai bine prin poze.....trimite-mi si cu oana!!!sa va mai vad.don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Buna Simona,
din pacate socrii mei nici green card nu au. Ei au plecat in urma cu 4 ani jumate cu viza de turist(pe o luna era viza).Bineinteles nu s-au mai intors...au incercat cu avocati(si acum ii platesc) dar se pare ca e cam dificil. Noi am putea incerca sa mergem pe alta cale, ma refer la viza pt studenti(amanadoi suntem studenti), sunt o gramada de programe de genul asta, si cunosc multi altii care au mers.Dar...problema e ca pe noi ne-ar verifica si sunt sigura ca nu am putea pleca in felul asta. Tot ce putem face e sa asteptam si sa speram ca intr-o zi reusesc si ei cu cetatenia sau green card-ul, si vom putea si noi merge apoi(acolo am avea unde sta , loc de munca sigur ne gasesc). Am incercat si cu loteria vizelor...dar nimik
Eu stiu ca voi sunteti plecati de mult, dar cum a-ti reusit?
Chiar ma gandeam la fam Danciu, aproape toti sunt plecati, dar Adriana si Simona nu reusesc nicicum(nu le da viza), au incercat de multe ori. Si Mihai Danciu a incercat si nu a primit viza, dar se pare ca lui ii place si in Italia.
Da Simona, ii cunosc pe fam Pintican, insa cum nu mai locuim prin damb...nu am cum sa-i vad. Merg si eu acolo ocazional la prietena mea Mirela(prietena lui Tudor Suson), in vizita cu bebe.
Maine ne luam un scaner si voi pune pozele cu bebe, cu noi , sora mea, familia..Promit sa-ti trimit poze
Te pupam dulce

Dana&bb Andy(1 an si o luna)

Mergi la inceput

dar ardeleni nu mai sunt?se pare ca numai eu cu dana suntem ardelence?haide ardealu!!!!!!!!la barfa!!!!!don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

Buna ardelenilor!
Mai povestiti si voi pe-aici
Eu cu Simona vom vb de-acum pe PM, sa nu mai deranjam
Dar putem vb si cu voi aici

Mergi la inceput

nu mai vrea sa vina nimeni la ardelence?don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

de ceeeeeee?????? V-am suparat?

Mergi la inceput

Buna ardelenilor!
Eu inca astept sa scrieti...
Ce mai faceti?Pe unde a-ti disparut?
Va pup

Mergi la inceput

si eu mai astept ardeleni pe'aici dar?o dumineca placuta!!!!!don't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihaela_s
Fetele....abia acum am vazut raspunsurile.Simona, cu siguranta am sa ma uit dupa casa ta, si am sa te anunt. Trebuia sa mergem de Paste la Cluj dar din pacate nu vom mai putea, insa vremea se incalzeste si tare ne mai place sa mergem cu masina, vom ajunge si prin Cluj. Pe Victor Moraru nu-l cunosc, poate daca mi-ai spune ce firma are, as sti. De Chendrea am auzit, am umblat timp de 3 ani prin judet (interes de serviciu) si-l cunosc foarte bine. Sa-ti traiasca bunicii!Babirusa, pupicei si tie.Mihaela, Diana si Silviahttp://community.webshots.com/user/mihaela_s20www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
uita ca iti trimit si poza(era inca in constructi )http://www.imagestation.com/picture/sraid109/p51bd499f78005562280f2938b8ca5148/f9277729.jpg.orig.jpgdon't worry....be happy.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

SimonaM, nu am reusit sa vad poza. La tine se deschide? La mine pe ecran apare urmatorul mesaj: Sorry...you are trying to access an image from outside of ImageStation.com.

Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput