Ardeleni nu mai sunt?
Raspunsuri - Pagina 9
simonaM spune:
quote:mihaela_s...eu numai acuma am vazut mesajul tau.....eu stau pe strada aia principala care duce spre zalau......daca mergi de la autogara 2,vezi ca,casa mea e pe partea dreapta....la nr.128...e casa mare,mare de tot.....o sa pun poza cu casa mea si atunci o sa poti sa o recunosti mai bine.(in fata e cu 2 etaje ,iar in spate cu 3...o vezi pt ca prima casa din fata, unde este cu 2 etaje,e facuta cu lemn...ca o cabana deasupra.)despre zalau pot sa iti spun ca acolo am toate neamurile...nu stiu daca il cunosti pe victor morar...el e cel mai mare patron din zalau..e varul meu.(are multe depozituri pe acolo,poate il sti?),iar bunici mei sunt tot din judetul salaj...din localitate chendrea...daca ai auzit de ea.....e aproape de jibou.ok uitate dupa casa mea si spune-mi daca ai vazut-o si da-mi si mie de veste....ca tare dor imi este de romania.mona78
Originally posted by mihaela_s
Sa traiti Ardelence!Eu sunt din Zalau, dar locuiesc in Satu Mare de 2 ani jumate. Votez si cu Clujul pentru ca acolo mi-am petrecut studentia si multe vacante din copilarie. Merg si acum destul de des pentru ca am rude acolo si e un oras care mi-a ramas la suflet. Simona, am sa ma uit dupa casa ta, stiu foarte bine locul, am mers de zeci de ori cu autobusul din autogara 2 spre Zalau, stiu si unde e fabrica. Dar casa nu o tin minte, promit sa o localizez cu proxima ocazie.Cunosc si Manasturul si Gheorghieniul(bunicii mei au locuit acolo, chiarla capatul troleului 3, vis a vis de complexul comercial). Stiu si Dambul rotund, rudele mele care sunt in cluj, au locuit acolo o vreme, la casa, acum stau in Grigorescu.Babirusa, noi mergem la Apa foarte des, e cea mai buna plaja din zona, e super pentru zilele de vara. Abia asteptam sa se incalzeasca si sa o ducem si pe gagalicea mica, care asta vara a fost si ea, dar era in burtica si "asculta" doar apa.Mihaela, Diana si Silviahttp://community.webshots.com/user/mihaela_s20www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
simonaM spune:
babirusa......sa nu te superi pe mine ca nu ti-am raspuns la silvoita....dar promit ca o sa ti-o scriu.mona78
mihaela_s spune:
Fetele....abia acum am vazut raspunsurile.
Simona, cu siguranta am sa ma uit dupa casa ta, si am sa te anunt. Trebuia sa mergem de Paste la Cluj dar din pacate nu vom mai putea, insa vremea se incalzeste si tare ne mai place sa mergem cu masina, vom ajunge si prin Cluj. Pe Victor Moraru nu-l cunosc, poate daca mi-ai spune ce firma are, as sti. De Chendrea am auzit, am umblat timp de 3 ani prin judet (interes de serviciu) si-l cunosc foarte bine. Sa-ti traiasca bunicii!
Babirusa, pupicei si tie.
Mihaela, Diana si Silvia
http://community.webshots.com/user/mihaela_s20
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
bidiloi spune:
Dragilor am vrut doar sa salut Ardealul sa va urez la toti fericit, si sa va aduca multe cadouri frumoase!
Dana_ spune:
uite ce de clujence...imprastiate in toata lumea asta!!!!!!
eu am stat in dimbul-rotund.
mona78
[/quote]
Wow Simona, si eu am locuit in Dambul Rotund!
Da...si eu sunt din Cluj!
Dana&bb Andy(1 an si o luna)
Dana_ spune:
eu stau chiar pe strada corneliu coposu...am stat...de fapt si acuma parinti mei au casa acolo si locueste sora mea si fratele meu cei casatoriti.(pt ca parinti mei locuesc aici in usa cu frati mei)....noi avem casa chiar linga alimentara de sus....adica mai jos putin de metalul rosu...daca ai auzit de el.peste drum de alimentara putin mai in jos cu 50 de metri acolo parinti mei au casa mare de tot...toata lumea cind trece pe acolo se mira de numa(e casa mare vila cu 18 camere)acum parinti mei sunt in usa....si locueste frati mei cei 2 in casa aia mare.poate ati vazut-o trecind pe acolo.
stiu babirusa de olteniei pt ca cit drum am strabatut si eu la scoala de mi-au sarit capacele.....8 clase am terminat acolo.stiam ca parca pe olteniei mai state o femeie bolunda ca tot timpul cind eram mai mici ne era frica sa trecem pe acolo...dar cind eram mai mici.poate iti aduci tu aminte.
ce frumoase sunt copilariile....
va salut.pa
mona78
[/quote]
Draga Mona, pai noi am fost vecine...m-am tot uitat la pozele tale de pe site si nu stiam de unde te stiu. Da cum sa nu stiu casa aceea mare :) lol.
Eu sunt mai de-o varsta cu Danut fratele tau si cu el mai povesteam. Am fost colega cu Nicoleta(vecina ta de peste drum). Eu am locuit pe Sibiului, la 2 pasi. Cred ca ai fost in clasa cu sora mea Oana , nu sunt sigura...
Ma bucur sa vad cunoscuti prin zona
Apropos ce mai face Danut?
Pupici
Lya spune:
Servus!
Si eu sunt ardeleanca!
Mai exact din Cluj,strada Calea Baciului,vi a vis de Constructorul si am terminat "Liceul Racovita" in 1993.
Dana cred ca-ti cunosc familia.Parintii tai se ocupau cumva de inghetata?
Acum stau in Bucuresti.Asa e dragostea asta ,te poartaaa.........
Va
Dana_ spune:
Buna Lya,
parintii mei nu s-au ocupat de inghetata, poate ne confunzi cu o familie care statea pe strada principala si aveau o terasa cu inghetata si sucuri. Eu am stat pe str Sibiului colt cu Partizanilor, acum locuiesc in Marasti.
Pupici
babirusa spune:
Buna fetelor, chiar ca e plin de clujence .
Simona, o vreau deci astept cat e nevoie . Oare nu mai vine primavara?