Romani din Cannes
Raspunsuri - Pagina 5
nadine2004 spune:
Buna,dragi romance!
Ma bucur ca exista atatea romance aproape de mine, dar totusi ma intristez pt ca nu sunt mai aproape de ele;eu stau in Laval, cam spre nord vest;parca era cineva din nord, dar nu stiu exact din ce oras;
Ce frumos trebuie sa fie pe acolo pe la Cannes, Monaco, Antibes!Va cam invidiez , fetelor! Am fost si eu acum doua veri si tare mi-a mai placut!! Soare, mare, superb! Aici e mai tot timpul urat, ploaie! Dar aici sta si lucreaza prietenul meu si nu cred ca voi reusi sa-l conving sa se mute!
Dar, avem acolo prieteni si s-ar putea sa facem o calatorie la vara! Sincer mi-ar place sa ne intalnim!
Oana iti scrisesem mesaj pe privat dar ma gandesc ca nu l-ai primit!
Va pup pe toate!
lu.more spune:
Bina ai venit printre noi, Nadine!!!
Sunt fete care locuiesc mai aproape de tine, dar poti sa ne consideri si pe noi aproape, daca vrei (noroc cu internetul...)
Ai dreptate, e frumos aici, te asteptam la vara! Cat despre mine, eu incep sa ies cate putin pe plaja cam prin martie; nu intru in apa, ca e rece, in schimb la soare e foarte placut. In plus, nu e nici asa de aglomerat ca vara (cand vin cei din nord-vest, sic!!!!)
Pentru Oana si Alina: Se pare ca o sa ramanem fiecare cu cafeau de dimineata, de acasa ...
Eu lucrez dupa amiaza, dupa cum stiti, deci sunt libera doar dimineata. Dar nu miercurea, ca o am pe Anca si trebuie sa stau cu ochii pe ea, ca tare s-a lenevit de la o vreme...
Despre role, sa nu intelegeti gresit, nu ma pricep mai de loc! Cand am spus "am iesit cu rolele" insemna de fapt ca stateam pe o bordura, iar cand nu era prea multa lume mergeam vreo 10 metri si ma intorceam cu chiu cu vai, apoi iar pe bordura 5 minute (pana capatam din nou curaj sa ma ridic) si tot asa...
Spre deosebire de voi (leneselor!)eu sunt genul "sportiv" in sensul ca intre TV si mers pe jos prefer varianta a doua. Din pacate, nu se intampla decat (cateodata) in week-end.
Va pup.
Corina spune:
Bonjour Nadine, bine ai venit printre noi!! Eu sint mai nordica!!!daca pot spune asa,locuiesc linga Beauvais,70km nord de Paris.
Mi-ar fi placut si mie sa stau in sud cu fetele,dar lasa ca si in regiunea pariziana sintem destule.
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!
bb_alinus spune:
Salutare Nadine si fii bine venita aici la noi pe Coasta!
Lulu, asta e, bem cafeaua acasica si ne conversam pe net, asa, ca sa avem senzatia ca suntem face to face :)) Cat despre plaja, si eu sunt o mare amatoare, si de cum apare caldurica, eu ma infatisez pe plaja, ah, abia astept! Din pacate, al meu sot e la polul opus, nu ii place caldura- el e din nord de la Lille - asa ca il inteleg, si in plus nici nu poate bronza, deci, de cele mai multe ori sunt la plaja singurica.
Cat despre sport, cand am zis ca sunt cam lenesa cred ca am exagerat, imi place sa inot la piscina- dar e cam prost incalzita si deci astept sa se faca cald- si sa joc tenis, dar tot asa, astept sa se faca cald. Eu iarna hibernez iar vara sunt destul de activa!
Oana, tu ce mai faci, te vad activa pe forum, bravo! Sper sa ne mai vedem din cand in cand, poate la plaja! Te pup!
Salutari si Corinei!
Va pup pe toate!
alinus_bb
oana cretu spune:
Buna, fetelor!
In primul rand, ma voi alatura si eu sa-i zic si eu lui Nadine bine ai venit printre noi! Ne bucuram ca a mai crescut gasca cu inca un prieten! Sa sti ca mesajul personal nu l-am primit, poate l-ai trimis din greseala altcuiva! Dar l-am primit pe cel de pe mail...si m-am bucurat...
Corina, scuza-ma ca nu am mai intrat pe yahoo, dar am tot tras muzica si jocuri(pt george) de pe kazaa...Ce mai face Anna?
Lulu si Alina, am incercat sa fac tot posibilul sa imi schimb munca de martzi dimineatza pentru dupa-amiaza, acum ramane sa vretzi si voi sa o facem "renumita" intalnire in trei(din pacate pentru celelalte fete) martea care vine...Astept un raspuns!
Iar legat de sport, mie nu imi place deloc sa fac, de aia m-am si ingrasat atat, de prea mult sedentarism. Dar o sa incep, ca vreau sa dau jos...
Lulu, am lesinat de ras de cursa ta de role...Mi-ar fi placut sa fiu cu tine...
Alinus, sunt activa pe forum pentru ca nu muncesc si imi place sa tin conversatie, pacat ca sunt multe fete triste pe aici
Va pup pe toate!
oana-cannes
bb_alinus spune:
Draga Oana,
Din pacate eu marti lucrez, si dupa cum scrisesem, sunt libera miercuri si joi, dar miercuri nu poate Lulu care trebuie sa o supravegheze pe Anca - tare draguta pustoaica si unde mai pui ca e si gimnasta, sportul meu de suflet, pe care il practicam si eu ca "amatoare" in salile de la gradinita, chiar mai maricica fiind caci o aveam pe maica*mea asistenta acolo, ce vremuri :))-asa ca ramane daca te poti aranja pe joi, daca nu, poate altadata!
Va pup pe toate,
alinus_bb
lu.more spune:
Deci, daca inteleg eu bine, noi suntem ca personajele din bancul ala cu "cand fu Tica nu fu Tache"!!!
oana cretu spune:
Cam asa ceva, Lulu...Lucrez joi dimineata...Poate ma aranjez sa ma duc miercuri...Nu stiu sigur, cel mai sigur va zic luni seara...Alina, scze, memoria mea a inregistrat marti si miercuri......Si eu am facut gimnastica! Faceam si eu cand eram mai micuta sport, acuma...stiti povestea...am imbatranit...
Va pup!
P.S. In weekendul asta ce planuri aveti? E valabil pentru toate fetele!
oana-cannes
bb_alinus spune:
Salutare fetelor,
Hai ca va las sa va decideti, daca e sa fie joia viitoare, eu zic prezent, daca nu, prin martie, poate direct pe plaja!
Oana draga, despre weekendul asta nu pot sa zic decat ca e destul de obositor pt mine dar nu ma plang, uite, azi, sculata de la 4h30 de dimi, servici, dupa care o plimbare pe la Cap 3000 cu al meu sot ca aveam ceva cumparaturi de facut, si uite-ma intrata in casa abia acum, repejor fac un dus si tzusti iar in masina, ca iesim la niste prieteni si maine de dimi de la 4h30 o iau de la capat si tot asa o tin pana maine noapte....sper sa ma tina si balamalele!
Va pup si va urez weekend placut,
PS: Lulu, eu nu stiu bancu' de care pomeneai cu Tica si cu Tache:).....dar cred ca am inteles ce vroiai sa zici!
alinus_bb
nadine2004 spune:
Seara buna, tuturor!
Reusesc sa gasesc acest subiect, in sfarsit! Nu mai stiam in ce forum era si am tot cautat juma' de ora!Nu m-am lasat pana nu v-am gasit!
Va multumesc tuturor pt urari!
va pup!