Romani din Cannes
Raspunsuri - Pagina 4
oana cretu spune:
Drum bun, Lulu si va tinem pumnii sa treceti si de acest pas, care este unul dintre cele mai grele din viatza. Bineinteles ca ne vom intalni cu totzii(poate si cu sotzii si fetitza ta). Nu stiu daca mai apuci, Lulu sa vezi mesajul, dar noi ne gandim la tine! Va pup pe toate, fetele! Si pe Corina cu Anna!
oana-cannes
oana cretu spune:
Ce mai faceti, fetelor? Ce noutati mai dati de voi? Oricum, sper sa fie bune, nu rele...ca. Uite, eu Sambata si Duminica de la ora 6 dim pana seara am stat pe la raliul de la Monte-Carlo. Asta a fost pe la munte, am mers mult pe traseu, pt a gasi un loc propice pt a vedea bine cum trec masinile. Si sunt franta. Dar a fost superb...Mai ales ca a castigat francezul nostru, Sebastian Loeb (de pe Citroen). Am luat si eu autografe de la cei care sunt pe primele locuri in campionatul mondial...Am facut poze...Nu stiu daca va intereseaza ce va zic eu, desi nu cred, dar eu v-am povestit, pt ca este o pasiune a lui George, care cu timpul a devenit si a mea. Si azi(Duminica), cum a fost ultima zi de raliu, s-a terminat mai devreme si de acolo am dat o fuga la Isola 2000, la zapada, ca nu vazusem deloc pe anul asta. Si m-am tavalit putin prin zapada...Si ne-am intors ca se innoptase si era si aglomerata ruta. Va pup!
oana-cannes
oana cretu spune:
Pai, Alinta, am uitat sa va povestesc ca am Fost sambata seara la Monte-Carlo, la sosirea de masini de raliu si am uitat ca vor urca scarile de la Cannes vedete ale muzicii si nu numai internationale (pt noi, romanii, ca au fost si francezi) si in drum spre Cannes, la intoarcere am dat pe NRJ si mi-am adus aminte si mon cherry a incercat sa ajunga cat mai repede, dar nu i-am prins decat pe cei de la Blue, pe Nikos, pe Charlie care prezinta topul sambata pe M6, pe actrita bruneta din Sous le soleil, care a si inmanat un premiu si pe...Madonna, care a trecut cu masina pe langa mine si facea cu mana. Atat, din pacate. Apropos, martea viitoare imi activeaza ADSL-l(mi-a facut matusa abonament) si o sa fiu in tot timpul liber pe net. Vineri eu nu sunt libera decat incepand cu ora 17 sau, poate, dimineata, nu stiu sigur. Va pup, fetele! Lulu, te-ai intors?
oana-cannes
oana cretu spune:
Ce fac fetele din Franta, ca nu ati mai dat nici un semn? Iti multumesc tare Corina pt poze, mi-au placut enorm si mi-ai facut o mare bucurie. Este o dulce Anna, iar tu cu sotul va potriviti de minune. Lulu, nu ne-ai dat nici un semn daca te-ai intors sau nu...Alina, sti ceva de Lulu, s-a intors, v-ati intalnit azi? Ca nu ati mai dat nici un semn...Oricum, Eu ii fac un bisou si Aureliei daca intra pe aici. Si lui bucluc chiar daca nu sunt din imprejurimile Cannes-ului, sunt doua fete de nota zece. Va pup si mai astept noutati de voi!
oana-cannes
lu.more spune:
Ne-am intors marti seara, mai linistiti pe undeva, dupa ce am aprins o lumanare la mormant. Casa mi s-a parut mai goala ca oricand, si va mai trece inca mult timp pana cand ma voi obisnui cu ideea ca n-o voi mai revedea niciodata pe mama.
Mi-am reluat viata normala, am fost ceva mai ocupata, pentru ca a trebuit sa merg la serviciu si dimineata, sa recuperez zilele cat am lipsit. Ma bucur sa va regasesc, sper sa continuam sa tinem legatura si sa ne intalnim curand.
Va pup pe toate
Lulu
oana cretu spune:
Bine ai revenit printre noi, Lulu! Intra cand poti, dar nu uita , pt ca noi suntem aici pt tine in permanenta. Chiar ti-am simtit lipsa! Te pupam!
oana-cannes
lu.more spune:
Slaba activitatea, fetelor! Pe unde sunteti, ce mai faceti, cand ne intalnim sa bem cafeaua aia ???
Duminica dupa amiaza am iesit pe Croisette cu rolele! Sunt incepatoare, abia acum fac primii pasi, ca sa zic asa, desi le am de 3 ani! Cel mai important e ca nu cad (prea des) si ca nu-i ranesc pe cei din jur!!!
Acum, bineinteles, am febra musculara si abia ma misc, dar o sa treaca! Abia astept s-o iau de la capat! Nu veniti si voi???
Va pup!!!
oana cretu spune:
Pai, in primul rand ca nu am role, si in al doilea randa ca nu am mai mers pe role de 6 ani.....Deci, si eu sunt ca si incapatoare. Cafeaua iesim sa o bem cand aveti voi timp. Eu, cel putin, sāptamana asta nu am timp. Saptamana viitoare. Voi ce mai faceti?
oana-cannes
bb_alinus spune:
Salutare fetelor,
Da, Lulu are dreptate, cam slaba miscarea pe la noi....si o tot lungim cu cafeaua noastra, ca vad ca nimeni nu prea propune nimic concret! Asa ca tot eu cu organizarea! Deci, propunere, saptamana viitoare eu sunt dispo miercuri si joi ( si ca o paranteza sunt libera si maine) asa ca daca va convine vreo zi din cele propuse de mine, ziceti! Locul pare sa fie tot la Cannes, si poate reperati voi localnicelor vreun locsor unde putem sta la o tacla, ca data trecuta a cam trebuit sa cautam si nici idei nu prea aveam.Daca nu, o lasam pe alta data, eu voi mai fi dispo doar pe la inceput de martie, ca mai spre mijlocul lui feb sunt very busy :)
Cat despre role, eu nu prea sunt fan, nici nu am, din pacate nu sunt prea sportiva...
Va pup acuma si va urez o seara buna!
alinus_bb
oana cretu spune:
Eu sunt de acord pentru miercuri sau joi, dar nu dimineata, ca muncesc! Daca e de acord si Lulu, poate ne duce ea undeva, daca nu, stiu o cafenea pe rue d'Antibes simpatica, unde merg eu cu George de obicei! Nici eu nu sunt deloc adepta sportului...au contraire....Astept o decizie! Va pup!
oana-cannes