Romani din Cannes

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Draga Lulu,imi pare tare rau pentru mama ta.Sincere condoleante!!
Te imbratisam

Corina si Anna nazdravana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Draga Lulu,
Cuvintele sunt de prisos, Dumnezeu s-o odihneasca iar tu sa fii tare.
Condoleante...

PS: in clipa de fata citesc "L'empire des anges" de Werber, si imi place sa cred ca mai apoi fiecare vom deveni ingeri meniti sa veghem de acolo de sus asupra celor dragi...

alinus_bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Am banuit, Lulu, si am vrut sa te sun, dar imi era greu sa te aud trista. Imi pare enorm de rau, sa sti ca imi imaginez ce greu este sa fi departe si sa n-o vezi pentru ultima oara...L-am vazut pe unchiul lui George in situatia asta acum 2 ani...Si nu as vrea sa trec prin asa ceva...Cum ti-a spus si Alina, cuvintele sunt de prisos, si nu inlocuiesc ceea ce e in sufletul nostru...Iti doresc sa poti trece peste aceste momente cu usurinta si sa te gandesti ca ea, de acolo de unde este, vegheaza asupra ta in continuare...Te imbratisez!
P.S.Noi, fetele de aici suntem alaturi de tine!

oana-cannes

Mergi la inceput

Sper ca esti mai bine in sufletul tau, Luminita, desi imi imaginez ca este greu...Eu ma gandesc incontinuu la tine de ieri si ma pun in situatia ta si incerc sa simt ce simti tu...Vreau sa-ti spun ca azi-noapte, adormind cu gandul la asta am visat-o pe mama atat de frumos...Tu sti ca eu nu mi-am vazut familia de 3ani...Te pup si fii tare!

oana-cannes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Va multumesc, va multumesc mult!
Promit sa revin repede, zilele astea nu mi-a ars de nimic...
Socul a trecut, durerea e inca vie, iar acum sunt in faza in care amintirile incep sa navaleasca... Dar sunt amintiri frumoase, si ma surprind uneori chiar zambind!
Oana, nu incerca sa te pui in situatia mea! E dureros, si nu are rost sa-ti faci rau singura!
De cand fratele meu, care s-a ocupa de tot in Romania, mi-a povestit ca mama a avut parte de o inmormantare cum nu s-a mai vazut la noi in sat, ma simt parca mai linistita... A plecat asa cum a meritat sa plece... De atunci am visat-o frumoasa si vesela, asa cum am lasat-o asta-vara la plecarea din Romania... Nu banuiam ca va fi ultima data cand ne zicem "la revedere"...
Va pup si va multumesc inca o data.
Cu drag, Lulu

Mergi la inceput

Asta si dorim sa ti se intample, sa iti aduci aminte de amintiri frumoase cu ea, dar uneori si aceste amintiri produc lacrimi...Eu stiu, pentru ca mama mea, desi traieste, imi aduc aminte, ca si tine, multe clipe petrecue impreuna (ca si cu tata, surorile...) si plang...Poate este din cauza ca nu i-am vazut de 3 ani, poate ca sunt foarte( exagerat) de sensibila...Nu stiu. Dar oricum, noi suntem cu gandul la tine in continuare...Te pupam!

oana-cannes

Mergi la inceput

Ce fac Corinutza si Anna cea nazdravana? Ca Alina mi-a trimis um mesaj si stiu ce face, iar Lulu stiu ca e trista......? Ce facetzi? Va pup!

oana-cannes

Mergi la inceput

Iata-ma din nou!
Maine plecam in Romania. Ne intoarcem marti. Am vazut azi dimineata ca erau - 10° la Pitesti ?!?
Alina, tu lucrezi la aeroportul din Nice? Plecari intenationale? Daca esti pe acolo, poate trec maine dimineata sa-ti dau binete. Noi plecam cu Swissair la 7.20. Cred c-o sa fim la aeroport la 6.30 cel tarziu.
Sa va regasesc cu bine saptamana viitoare, va pup pe toate (fetele de pe coasta si nu numai) si va multumesc ca ati fost asa de aproape de mine!
Cu drag, Lulu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Draga Lulu,
Drum bun si sa aveti grija de voi!
Da, eu lucrez la Aeroport, Terminal 1, la check-in British care e ŕ coté de cel Swiss daca nu ma insel! Insa maine lucrez dupa amiaza, adica incep la 12hoo, voi la ce ora plecati?
Daca nu ne vedem maine, poate cand va intoarceti o punem de o intalnire cu toatele ca sa ne cunoastem!

alinus_bb

Mergi la inceput

Alina, plecam la ora 7.20 (Nice - Zürich - Bucuresti)!
O sa ne vedem sigur dupa ce ma intorc.
Pe curand!

Mergi la inceput