Romani din Cannes
Raspunsuri - Pagina 2
oana cretu spune:
Eu nu ma ocup cu nimic momentan. Din cand in cand mai ma duc si fac 2 ore de menaj la niste batrane si le calc haine. Din pacate nu pot sa-mi gasesc nimic, pt ca nu am cum. Dar eu sunt mai tot timpul libera. Alina, tu unde stai in Antibes? Va pup pe toate trei( Corina, Alina, Lulu ). Ma , dar nici una nu vreti sa dati nrde tel?! De cine va e frica asa?
oana-cannes
bb_alinus spune:
Buna Lu,
Dupa cum ii spuneam si Oanei - pe personala- pt mine e cam dificil sa ne vedem in weekend, nu de alta dar am liber doar o data la 6 saptamani, si atunci incerc sa petrec cat mai mult timp cu sotul meu, ca si asa il cam "neglijez" cu programul meu. Deci e dificil insa nu imposibil :)
Iar tu, sa inteleg ca lucrezi doar dupa amiezele? Ca poate ne intalnim la o cafea sau chiar putem lua pranzul impreuna - ca acum e cam racorica totusi pt un picnic pe plaja, nu?
Astep "decizii" sau "contrapropuneri" :)
Va pup,
Alina
PS Oana, eu locuiesc in Antibes - nu foarte departe de Champion - dar mi-e dificil sa iti descriu exact, ca daca nu cunosti Antibe-ul, nu am cum sa iti zic :).Dar tu, unde stai in Cannes? - De fapt, eu cunosc doar Rte d'Antibes, si atat!
alinus_bb
oana cretu spune:
Stiu doua Championuri, unul in centru si unul mai mare inspre Carrefour. Care dintre ele este? Poate imi trimiti pe Personal nr de fix. Eu stau langa primarie. Daca cunosti Rue d'Antibes, in capatul ei, este primaria ( dupa Mc ). Si pe acolo stau, dar un pic mai sus, ae vede o biserica mare. Te pupam!
P.S.Da-mi si tu, Lulu nr de tel de fix, poate iesim la sf. sapt. asteia intr-o seara la o cafea, cum a zis si Alina.
oana-cannes
bb_alinus spune:
Draga Oana,
Am ales sa iti dau mobilul ca ai mai multe sanse sa ma gasesti, pe fix, sincer, nu prea ai cum sa dai de mine decat eventual sa imi lasi mesaj. Asa ca, daca vrei, da-mi tu nr de tel si te sun eu, iar daca toata lumea e de acord, eu ma risc sa propun o data, si zic luni 12 jan, o cafea la colt de Antibes, de Cannes sau de Cannet sau unde vreti voi! Asa ca pentru inceput!
Daca sunteti de acord, exprimati-va!
Va pup si va zic deja noapte buna ca maine ma trezesc la 4 jumate, adica cu noaptea in cap....ca de, trebuie sa muncim, n'est pas? :)
Alina
PS: Oana, eu stau relativ aproape de Championul ala mare, ca cel mic este in Vieille Antibes, iar eu sunt mai spre hauteurs. O sa iti explic mai bine la o cafea :)
alinus_bb
oana cretu spune:
Eu sunt de acord pentru 12, dar nu pana in pranz pt ca muncesc. Dupa-amiaza, da. Si poate va decideti mai pe la Cannes pt ca eu nu am masina si imi e greu sa iau autocarul sa vin la Antibes, sa schimb...Iar Lulu sta aproapde de mine. Daca Lulu e de acord pt Antibes si are masina si vrea sa ma ia si pe mine sunt de acord...Prietenul meu are masina si el e la munca...Eu nu am carnet si nici nu vreau...Ca sunt mai fricoasa...Va pup pe toate!
P.S. Imi pare rau ca nu te-am sunat aseara Corina, dar al meu prieten a stat pe Internet pana tarziu si eu am adormit pana a iesit el. In seara asta nu pot, ca nu sunt acasa, dar maine seara sper sa te sun. Te pup!
oana-cannes
bb_alinus spune:
Salutare fetelor,
dar ce liniste pe la Cannes :(
Eu cu Oana ne-am intalnit, a fost interesant sa discutam la o cafeluta si un suculetz - vorbesc pt mine dar sper ca si Oana s-a simtit bine! Lulu, poate pe data viitoare, ca am auzit ca ai ceva griji cu familia, iti doresc numai bine si bafta multa!
Oana, uite iti postez aici nr de telefon prin care poti sa suni in Romania - si care momentan e cel mai ieftin -M-am gandit ca poate mai sunt interesati si de aia il postez aici si nu pe perso cum ti-am promis! Asa ca formezi: 0826391030 , dupa care un robot iti raspunde si iti zice 13,5 cents/ minut. Din momentul in care robotul incepe sa vorbeasca tu poti forma nr de Romania 0040....... si la sfarsit apesi tasta ¤ ( diez).
Asta-i tot, si te costa 13,5 centi minutul, eu nu am gasit ceva mai ieftin de atat! Dar voi?
Pupici
alinus_bb
oana cretu spune:
Merci, Alina! Eu ieri nu am mai intrat ca am fost foarte obosita! Luni, dupa ce am plecat acasa, ne-am dus la prietena care trebuia sa plece in Romania si am asteptat sa treaca autocarul sa o ia, dar a venit abia marti la 5h30. Si am stat la ei pana la 11h30, dupa care pe la 12h30 am aflat ca pe la ora 5 trece autocarul. La 3h30 ne-am sculat si la 4h00 ne-am dus la ei ( la ea si la sotul ei-verisorul lui George ) ca noi trebuia sa ii ducem la autocar. Si am mai dormit apoi ceva, dar am fost somnoroasa toata ziua. Apropos, mi-am adus aminte, cand ne mai intalnim, sa iti aduc niste reviste cu "Povestea mea", ca am cateva imprumutate matusii. Eu le pastrez, ca mai citesc din cand in cand. Si eu m-am bucurat tare de intalnirea noastra, de conversatie...E o fata tare simpatica Alina!
Corina, scuza-ma ca nu te-am sunat inca. O sa te sun sigur. Imi este si foarte greu sa ma conving, ca nu am vorbit niciodata cu tine. Asa a fost si cu Luminita. O sa te sun, poate, mai pe seara. Daca esti pe net, incerc alta data. Sa o pupi pe Anna din partea mea.
Luminita, nu mai avem nici o veste de la tine. Sper ca nu s-a intamplat ceva rau...Oricum, dupa cum vezi, noi ne gandim la tine si suntem alaturi de tine.
Va pup, fetele!
oana-cannes
oana cretu spune:
Mai fetelor ce ati patit de nu mai zicetzi nimic? Am tot intrat sa vad ce noutatzi mai aflu de voi si...pustiu pe aici, numai eu singura...am inceput sa vorbesc ca; singura...Sper ca sunteti bine. Si sper ca Lulu, totul e in regula in familia ta...Ma gandesc la voi, sa stiti! Va pup!
oana-cannes
lu.more spune:
Eu am fost aici tot timpul, dar n-am putut sa scriu nimic. Marti mama ne-a parasit, acum doua zile a fost inmormantarea, iar eu eram la 2000 de km. Peste o saptamana (abia) o sa fim si noi in Romania, pentru 4 zile.
Pe curand.
Lulu
emoison spune:
Condoleante, Lulu ! Dumnezeu s-o odihneasca pe mama ta, iar pe tine sa te intareasca !
Cu bine,
Elena