Romani din Cannes
Salut! Sunt nou venita in acest forum si as vrea sa cunosc romani care locuiesc in Cannes sau prin apropiere pentru a deveni prieteni si eventual a ne intalni. Asta pentru ca sunt de 3 ani in Franta cu prietenul meu si nu ne-am facut nici un prieten cu care sa iesim, sa discutam... Ceea ce pentru noi e foarte greu avand in vedere faptul ca, in tara, nu puteam trai fara prieteni. Astept mesaje si de la alti membrii, carora le face placere sa discute si cu noi, indiferent de tara, oras...Va pupam!Oana-Cannes
oana-cannes
Raspunsuri
bb_alinus spune:
Buna Oana -Cannes,
Si imi pare bine ca dau peste o romanca care nu cunoaste nici ea romani in Fr si in plus locuieste aproape de mine! Eu stau in Antibes, si sunt de aproape 2 ani aici si pot sa spun si eu ca si tine ca nu prea ma invart intre romani pe aici, ba chiar deloc!
Asa ca ....bienvenue!
Dar poate ca subiectul asta e pentru "Prieteni dintotdeauna" si nu pt topicul pe care l-ai ales, ''calatoriile sufletului" , asa ca trebuie sa asteptam decizia moderatorului, cred!
Oricum, sunt incantata de cunostinta!
Alina - Antibes
alinus_bb
oana cretu spune:
Ma bucur ca am primit un raspuns asa repede de la cineva! Daca vrei poti sa imi trimiti un mail cu nr tau de telefon, daca ai fix cu atat mai bine, daca nu, c'est pas grave. Poate ne intalnim. Te pup! Nu am apucat sa vad "Prieteni dintotdeauna". Unde este? Ar fi bine sa il treaca acolo
oana-cannes
lu.more spune:
Buna ziua, Oana, si bine ai venit!
Eu sunt si mai aproape de tine decat Alina (sic!!!)
Locuiesc in Cannet. De altfel, ti-am trimis un mesaj (privat) pe celalalt forum (stii tu ...) dar poate inca nu l-ai citit... Repet ce-ti spuneam si atunci, da-mi o veste si, cine stie? Poate o punem de un pique-nique pe plaja la Antibes, o rugam pe Alina sa se ocupe de organizare ;-))
Ce zici, Alina?
Pe curand,
Lulu
bb_alinus spune:
Salutare Lu,
Si de ce nu, picnik :)) la Antibes suna bine, dar atentie fetelor, eu am un program de lucru mai dificil, in sensul ca sunt pe "ture" si deci sambetele si duminicile le lucrez in general! De exemplu voi fi libera lunea si martea viitoare, deci, daca va tenteaza si nu sunteti ocupate, dati-mi de stire si ...organizam :))
Pupici
PS: si azi sunt libera dar ....ma voi ocupa de solduri chiar din clipa asta! Matinala, nu?
alinus_bb
lu.more spune:
Niciodata nu e prea devreme pentru solduri!
Cat despre mine, peste o ora am rdv cu fii-mea la dentist, deci nu pot sa ma "soldez"!
Despre intalnirea aia, o scoatem noi la capat! Important e sa "dam" unii de altii! Cand distanele sunt mici, ce mai conteaza timpul ??? (asta am inventat-o pe loc, nu vrea sa spuna nimic!!!)
O zi buna si spor la cumparaturi!
Lulu
Corina spune:
Vreau si eu la picnik cu voi!!!!!Dar trebuie sa imi cumpar un ca sint cam departe!!!
Dar in nord nu veniti?
Ca sintem o gramada si pe aici
Pupici
Corina si Anna va ureaza sarbatori fericite!!!
lu.more spune:
Vino, Corina, ia-o si pe Anna - nazdravana! Eu nu stiu cand o sa ajung in nord (spre deosebire de tine, eu am avion, dar de cand cu soldurile astea e criza mare de kerosen, l-o fi cumparat Alina pe tot :-))
Asta n-ar fi o problema, as gasi la negru! Dar nu prea am timp, de, trebuie sa mai si lucrez (ca sa-mi platesc asigurarea la avion).
In concluzie (n-are nimic de-a face cu subiectul), promit c-o sa reiau in curand si corespondenta!
Pupici Annei si tie!
Lulu
bb_alinus spune:
Draga Lu,
Iti dau cu draga inima cat kerosen vrei de la avioanele mele, ca am multe ( sic!) - lucrez la aeroport si de aia :)), si poate ai si un loc pt mine in avionul tau! Glumesc, desigur, ca urasc de moarte avioanele, de exemplu, cand e sa mergem la socrii in nord - la Lille - nu dorm doua nopti inainte - de stres!
Pe scurt, soldurile le-am facut, sunt pe rosu cu cc - ce de lume insa! Ai impresia ca e gratis cand vezi lumea cum se buluceste!Dar nu e, va asigur!
Gata, ca am treaba, Corina esti binevenita la noi pe "plaja " la Antibes, apropos fetelor, propuneti o data concreta ca sa ma organizez! Eu repet, sunt dispo lunea si martea viitoare!
Va pup,
Alina
alinus_bb
oana cretu spune:
fetelor,astept nr voastre de tel!
ti-am raspuns ieri la msj lulu sa-mi dai un nr de tel!
daca aveti de fix cu atat mai bine
cum vreti sa ne intalnim altfel?
astept raspuns urgent
oana-cannes
lu.more spune:
Nu am primit nimic, Oana! Poate a fost vreo eroare de transmisie!
Eu lucrez dupa-amiaza, de luni pana vineri, uneori si cateva ore dimineata daca e mult de lucru.
La sfasitul asta de saptamana n-o sa fiu libera, duminica trebuie sa mergem la Toulon si sambata ne-a facut fiica-mea program. Dar n-au intrat zilele in sac.
Alina, tu nu esti libera niciodata sambata sau duminica?
Oana, tu cu ce te ocupi?
Pe Corina n-o intreb, ca despre ea stiu... si-apoi, ea e din Nord... (stii ca glumesc, Corina!!!)
O zi buna!
Pe curand, Lulu