Romani din Cannes

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Nu vreau sa merg la coafor acum, o sa merg innainte de ziua lui mon cherry, care e pe 3 aprilie. Dar eu am o fata care ma tunde cum vreau eu, de multe ori am lasa-to pe ea sa-mi aleaga tunsori si mi-a placut mereu. E la Chipie, cel mai ieftin coafor. Celelalte fete nu sunt excelente, dar eu cu George ne tundem la ea si am vorbit cu ea, daca are timp, sa vina sa ne tunda acasa si sa ia ea banii. E langa Marché Gambetta.
Dar cafeaua n-o refuz, de fapt invitatia, ca cafeaua o beti voi...
In week-end cred ca am sa muncesc, cel putin sambata e sigur, duminica nu stiu inca. Voi?
Va pup dulce!

oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ce fac fetele din Cannes? Nu mai zic nimic? Eu sunt super fericita ca ....sunt deja in weekend! Un adevarat weekend de data asta :))
Sa stiti ca nu am uitat de poza cu finuta dar nu ma prea descurc! Dar mai incerc...uite chiar acum!
Va pup,

alinus_bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

... Una din fetele din Cannes abia s-a intors de la serviciu si e obositaaaa!!!
Uf! ce-am mai asteptat vinerea asta (seara)... saptamana mi s-a parut tare lunga!
Ce faci, Alina, mai plecati in Provence?
Eu n-am nici un program pt. wekk-end, dar sper sa fie vreme frumoasa, sa ies din casa, ca mi s-a urat!
Va pup

« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

P.S. Unde zici ca e poza aia, Alina???

La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Salut Lulu!
Da, plecam maine dimi in Provence, iar pe mine m-a pocnit o durere in gat si cu febra de nu stiu ce sa mai fac :(( Abia mai pot sa vorbesc!Am ingurgitat rapid un ceai cu multa miere si lamaie si...astept efectele!
Cat despre poza, am incercat dar nu am reusit, cica e prea mare poza ceea ce ma mira, insa il astept pe al meu sot sa vina acasa ca el e expertul!
Weekend placut si ...cu mult soare,

alinus_bb

Mergi la inceput

Uitati-ma si pe mine! Ma vedeti? Cica nu, ca eu sunt mai mica ca voi...Lasa, ca o sa cresc eu mare, si o sa va bateti pe mine...
Eu maine dimineata muncesc, iar dupa aia curatenie in casa ca saptamana asta nu prea s-a facut...De fapt, chiar acum mon cherry a dat cu aspiratorul! Stiu ca nu e ora de aspirator, dar daca acum l-am prins ca sta degeaba... Si vecini nu ii avem decat pe fratele lui si nevasta...
Va pup fetele!!!!!!!!!!

oana-cannes

Mergi la inceput

Gata fetele,
Am pus poza in profil ca altfel nu am stiut cum!
Nu-i asa ca e dragalasa foc finuta mea? Ca un ingeras!
Bisous et bon weekend!

alinus_bb

Mergi la inceput

Bine zis ingeras...Ce ochisori are...Week-end placut!!!!!!!

oana-cannes

Mergi la inceput

Ce fac fetele de aici? Alinus banuiesc ca nu s-a intors din Aix, Luminita...pauza si Corina ori prin vizita ori pe acasa! Nu-i asa?
Eu ma pregatesc sa plec la Nice acum la niste prieteni pe care nu i-am mai vazut demult...Si cred ca ma voi intoarce diseara! Nu de alta, dar ma duc sa ma joc cu prietena mea care are 3 ani si nu ma satur, mai ales ca nu am mai vazut-o de mult...Va pup!

oana-cannes

Mergi la inceput

'Neata, fetili!
Am avut un week-end foaaaarte linstit: sambata dimineata m-am trezit gandindu-ma la scoici! Asa de tare, ca am hotarat sa mergem seara la un restaurant pe care-l stim la Cagnes s/ Mer, ca nu mai puteam! Am mancat cu pofta, au fost bune!!!!
Urmarea?
Cine s-a trezit noaptea pe la 1 cu dureri de stomac?
Cine pazea toaleta la ora 2 ?
Cine a stat si-a zacut toata dimineata de duminica?
Ieri pana la pranz n-am putut sa inghit decat un ceai de menta, cu forta, iar cand ma dadeam jos din pat parca mergeam pe nori si mi se invartea capul....
Am zis, deci, ca daca nu ies din casa, daca raman sa "bolesc" toata ziua, o sa ma imbolnavesc si mai rau, deci la pranz am mers la Quiq, am mancat o salata, apoi am plecat la Valmasque sa ne plimbam in padure. Ne-am ratacit (ne-am trezit ca ajunseseram aproape de Sophia!!!), ne-a apucat ploaia, am luat pui de stejar (!) si i-am plantat in ghivece! Cred c-am luat-o razna! Cand or mai creste ii transplantez in curte la munte (socrul meu are o casuta la Péone, o sa le pun pe fete sa planteze fiecare cate unul). Am vazut micsunele albe si violet (stiti ce sunt alea?), apoi ne-am intors acasa pe la 4, m-am bagat in pat si-am dormit pana la 7.30! Cum spune William, daca am dormit asa de mult, inseamna ca am avut nevoie!
Acum sunt in forma, si (uimitor) am chef sa fac diverse prin casa. Pentru inceput, o sa calc rufe.

Va doresc la multi ani de ziua noastra si va astept cu vesti bune.
Va pupacesc, Lulu

La Rochefoucauld

Mergi la inceput