Romani din Cannes
Raspunsuri - Pagina 14
oana cretu spune:
Iti multumim pentru urari, Lulu! Si eu va urez, fetelor, un sincer "La multi ani" si sper va dea si voua Dumnezeu in viata prietene bune cum stiti voi sa fiti! Va pup!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
bb_alinus spune:
Salutare in sfarsit fetelor!
Lulu sper ca ti-a trecut.....si ca esti mai in forma azi! Dar lasa ca merita, ca sunt bune scoicile :))) Eu insa ma feresc tocmai ca imi cad greu la stomac!
Cat despre aventura mea in Provence, a fost dragutel dar pacat ca timpul nu a tinut cu noi! Sambata ne-am plimbat prin orasel pe o ploaie care nu a incetat nici o secunda iar duminica am avut un soare de zile mari dar degeaba, eu incepusem sa ma simt rau, tuseam de numa, asa ca am plecat pe la pranz! De fapt nu eram prea in forma de cand am plecat! Insa duminica dimineata am reusit sa ajungem pana la biserica ortodoxa romana din Aix care era ticsita de romani veniti la slujba, si am avut onoarea sa ne tina slujba un parinte "evec" venit din Romania, care a facut o prezentare foarte frumoasa a traditiilor ortodoxe dupa care a inceput liturghia! Mi-a placut ca totul a fost in franceza - desi dupa cum spuneam toti eram romani, in afara de al meu sot probabil-insa asa a putut sa inteleaga si el lucruri pe care eu poate nu i le puteam prezenta asa frumos si corect! Insa- boala bat-o vina- nu am reusit sa ma tin pe picioare pana la sfarsit asa ca a trebuit sa plecam ca imi era prea rau si tuseam de rezonau toti pereti si deranjam pe toata lumea, ca tare mi-ar fi placut sa intru in vorba cu lumea de acolo ! Poate alta data!
Pupici,
Alina
oana cretu spune:
Waw, Alina, ce ma bucur ca e si biserica romana orthodoxa, ca o sa mergem si noi in curand in Aix! Chiar ma gandeam la tine cand am vazut vremea aia urata in week-end... Si ia zi-ne, seamana cu Cannes, Antibes, Nice, cu ce seamana Aix-ul mai mult? Sa ne facem si noi o idee! Si al tau cherry ce a zis de slujba?
Va pup, fetele!!!!
oana-cannes
lu.more spune:
Salutare natiune! Pe unde mai sunteti, ce mai faceti?
Va bucurati de soare? Sa speram ca dureaza!
Ieri am primit cartea de elector! Gata, sunt cetatean de baza! Pe 21 Mme Morelli voteaza! Acum ma apuc de studiat, sa vad care sunt ai nostri si care ai lor!
Dupa care hop la bucatarie!
O zi buna!
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
Corina spune:
He he norocoaselor,la voi e soare!!!La mine ninge!!!!!
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!
lu.more spune:
Nu numai ca e soare, Corina, dar cand avem mai putin de 15° zicem "brrr! ce frig e azi!". Da' lasa, ca si la vara, cand or veni caldurile alea mari... cateodata nu-mi doresc nimic decat sa intru in cada plina cu apa rece si sa nu mai ies...
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld
oana cretu spune:
Buna seara, fetelor! Eu intru mai rar pe aici, pentru ca am simtit ca unele persoane nu prea au apreciat prezenta mea prea deasa pe aici, asa ca...prefer sa vorbesc mai rar, decat sa deranjez...In rest, mie mi-a fost cam rau azi (nu e bebe inca!), desi a fost frumos tare afara...Incepe sa ma supere iar dorul acela de tara, de familie...mai ales ca tata de doua zile este in Grecia, unde a plecat cu un contract de munca pt un an, cu serviciul lui! Si ma gandesc la mama si la surori, ca au ramas singurele...Hai ca fac Romani in Cannes (2), ca am inteles ca dupa 10 pagini, se trece la urmatorul...Va pup si ne vedem acolo la partea a doua!
oana-cannes