Romani din Cannes
Raspunsuri - Pagina 12
oana cretu spune:
Am trecut si eu iar sa va salut si sa-i multumesc corinei ca nu ne-a parasit, caci durerea nu mai imi da putere sa "aberez" ca de obicei. Mi-a secat resursele sufletesti...Va pup si o sa scriu cand imi revin un pic despre ceea ce vorbiti voi!
oana-cannes
"Si maine mai este o zi..."
oana cretu spune:
Am citit! Merçi! Va pup! Stiti ceva de Alina?
oana-cannes
bb_alinus spune:
Salutare fetele!
Alina is back!
Oana tocmai ti-am raspuns la celalalt subiect - inca o data condoleante- dar ce de intamplari! Nu mai poate omu' sa lipseasca cateva zile ca numai minuni se intampla! Si nici nu am apucat sa citesc tot!
Foarte pe scurt, de la Lille m-am intors acum cateva zile, stoarsa de toate puterile, obosita, infrigurata, deci cu un "chef" nebun de munca! Iar unde mai pui ca la aeroport am avut atata lume ca mi-a iesit pe nas! A fost congresul gsm la Cannes + vacantele scolare, ce mai nebunie totala! Saptamana asta nu am putut decat sa ma tarasc acasa de la munca si sa ma trantesc in pat!
Cat despre botez, a fost dragut, papusica pe care am botezat-o e o scumpa, chiar ma mandresc ca am asa o "filleule" o sa postez niste poze de indata ce ma mai linistesc nitel!
Va pup pe toate,
alinus_bb
oana cretu spune:
Ma bucur ca iti auzim glasciorul din nou!Ma speriasem ca s-a intamplat ceva. Asteptam poze cu "ta filleule". Iti multumesc inca o data! Si Luminitei, si Corinei pentru subiectul deschis pentru mine! Nu stiu ce m-as fi facut fara voi toti, de aici! Va pup!
oana-cannes
oana cretu spune:
Buna, fetelor, ce mai faceti? Va trimit si voua floricele, ghioceii care ne vestesc noua primavara, sa va inveseliti! Ca eu incerc sa fiu vesela!
Corina, nu mai zici nimic? Cred ca e innebunita Ana dupa zapada...
Luminita, mi-ar fi placut sa fiu eu intre cele trei enbunatice de fete ale tale, cred ca m-as fi distrat...
Alina, ce faci? Ti-a schimbat finuta ideea, ce crezi, puneti si voi de un bb?
Va pupicesc dulce pe toate!
oana-cannes
Corina spune:
Anna priveste zapada cu suspiciune,parca ii e frica ,nu prea stie ce este.
Saptamina asta lucrez,deci mai putin pe net.
Pupici
Corina si Anna nazdravana!!
oana cretu spune:
E o scumpica Anna!
Corina, chiar, ti-a trimis Aurelia adresa Mirelei ca mie nu si as vrea sa trimit banuti mai repede?
Va pup fetele!
oana-cannes
lu.more spune:
Alina, coaforul meu e aproapa de mine, in cartier. Deci daca vreodata vrei sa incerci o noua experienta, iti dau nr de tel, fixezi un rendez-vous (de preferinta dimineata, sa fiu si eu acasa, pe urma vii la mine sa bei cafeaua aia )
E valabil si pentru Oana, chiar daca nu vrea sa mearga la coafor!
Sau mergem din nou undeva afara, acum, ca s-a mai incalzit?
(Ce faceti in week-end?)
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld
bb_alinus spune:
Ok Lulu,
Super, abia astept sa iti incerc coaforul....dar mai trebuie sa astept, momentant nu il tund ca trebuie sa il las cat mai lung pt nunta din septembrie din Ro - de care ti-am povestit!
Dar cafea mai beau intre timp....
Uite ca nu mai apuc sa pun poze cu finuta mea, dar siteul DC merge cam greu la mine in ultimul timp!
Va pup,
alinus_bb