Cu incredere spre Canada! (III)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coral spune:

Lorelai, referitor la PR card, numai noii rezidenti primesc prin posta cardul, cei care l-au pierdut si il inlocuiesc sau schimba formularele cu cardul trebuie sa se prezinte sa il ridice. Sunt chemati pentru a fi confirmata identitatea.
SIN-ul iti vine prin posta, la fel si cardul de sanatate. Poti grabi procesul incercind sa suni. Pentru cele PR asteptarea este de max. 1luna.

There is a difference between knowing the path and walking the path.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by marius

Mda. Conform regulamentului raspunsurile care depasesc cadrul prezentului subiect vor fi "extrase" spre alte zone. Va sugerez sa va controlati raspunsurile de o anumita factura in caz contrar nerespectand cerintele prezentului site fata de care ati fost de acord la isncriere, obligandu-ne la anumite masuri corespunzatoare.

Marius (www.desprecopii.com)



Multumesc de raspuns, Marius, dar intrebarea mea se mentine: vom avea si noi acces la aceste "zone"? Din pacate, multe reguli pot fi interpretate in multe feluri - de exemplu, este o chestiune pur subiectiva ce anume este si ce nu este "jignitor", evident, atita vreme cit nu incepem sa ne injuram intre noi!

Pentru Papadie: de ce spui ca aceste discutii sunt "tolerate" pe acest forum? Nivelul intelectual al forumului nu este asigurat si de aceste discutii, pe linga cele despre pampers, caca, etc.?

Multumesc din nou,
Catalina.

This is the first day of the rest of my life!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Forumul se numeste "Calatoriile sufletului", nu Biroul pt relatii cu publicul. Dar data fiind utilitatea acestor informatii am zis ca este firesc sa ramina aici. In momentul in care se ajunge la discutii de genul celor din subiectele anterioare consider ca nu se mai aduce nici un fel de serviciu acestui site.
Catalina te rog sa nu rupi din context ceea ce am spus eu. Am spus ca nu ma consider o indecenta si nu cred ca e cazul sa fiu pedepsita pt ca am scris "caca" (asa cum sugereaza Ira) dat fiind ca este un site unde se vorbeste deseori de caca, pipi si pampers. Nicidecum ca nivelul intelectual al forumului este dat de discutiile despre "pampers, caca etc".

IRA te rog mult sa repostezi textul inlocuit acum de un punct!
Cu asta terminam cu speculatiile de orice fel. NU ACCEPT sa insinuezi ca nu ai lezat cu nimic acest forum ascunzindu-te in spatele unui punct, implicit facindu-ma pe mine mincinoasa, rau intentionata etc!
E o chestiune de imagine a site-ului sa nu birfim userii de pe alt site, e o chestiune de publicitate netolerata de DC si , la urma urmei, e o chestiune de onoare pt tine sa-ti asumi ceea ce ai scris!
Ai facut din tzintzar armasar. NU accept sa ma faci pe mine mincinoasa de dragul de a avea tu dreptate.
Te-am atentionat ca regulamentul spune ca nu se fac comentarii asupra greselilor de gramatica ale colegilor de forum, ti-am citat regulamentul in care se spune ca NU AI DREPTUL sa postezi materiale de pe desprecopii pe alte siteuri si ti-am explicat ca legaturile familiale ale unor membri ai altor site-uri NU ne intereseaza.
Rufele murdare de pe alte siteuri pe spala fie in particular, fie pe siteurile respective.
Ce raspuns am primit? Ca vorbesc cu "caca" deci murdar (afirmatie rupta din context), ca de fapt tu nu ai scris ca X e nevasta lui Y si de aici toate cele de pe forumul Z, etc etc etc Atitudinea ta este jignitoare! Nu se poate sa scrii ceva si peste citeva momente sa negi cu inocenta cele scrise profitind de anonimitatea unui punct!

Cataghe mesajele care nu cadreaza cu subiectele vor fi, probabil, sterse pentru ca nu pot fi mutate pe bucati la Zona zoster. Daca cel lezat vrea sa deschida subiect la forumul respectiv copiaza textul de aici si deschide subiect acolo.

Ca urmare a acestui subiect voi propune administratorilor acestui site ca nimeni sa nu-si mai poata modifica postarile! Macar asa pentru cinstea obrazului...

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Vaaaaai,
cand, draga mea, am spus eu ca esti mincinoasa?
Nu eu sunt cea care a adus in discutie un alt site,
tocmai de aceea mi s-a parut ciudat sa ma "penalizezi".

Eu am vrut sa spun cu "caca" ca este la fel de absurd sa
se lege cineva de ce am scris eu,
cum ar fi absurd sa o faca pt. ca ai scris tu acel cuvant.

Nu-mi vine sa cred cat zgomot s-a facut pt. nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

IRA de ce nu repostezi ceea ce ai scris?
Si daca ai sa te uiti putin pe subiecte in urma o sa vezi cine a facut zgomotul.
Nu am intentii belicoase dar aluziile la adresa mea nu ma lasa rece.
NU te-am penalizat. Ti-am atras atentia ca ai incalcat regulamentul. Penalizare se numeste atunci cind unui user i se retrage dreptul de a putea vizita un anumit forum. Dupa ce ai facut tzintzarul armasar vrei sa-l transformi in musculita de otet la loc. De ce? De ce nu repostezi ceea ce ai scris?
Nu tu ai adus in discutie acel site, tu ai continuat sa ne expui fapte si oameni. Lucruri care nu se fac.
Regulamentul a fost incalcat de catre Danro si de catre tine. V-am atras atentia amindorura. Nu vad de ce mi-as cere eu scuze pentru ca voi ati pornit o discutie care in afara oricarei teme a acestui site!
(asta ca tot mi-ai reprosat ca am gresit si a doua oara...si eu tot nu am inteles de ce am gresit eu)

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Cand am postat eu materiale de pe alte site-uri?

Incep sa ma amuz deja...

Asa e, am facut o gluma ca x e nevasta lui y,
tu nu ai facut nici o gluma pe acest forum?
Oricum, nu cunosteam nici pe x nici pe y.
NU AM JIGNIT PE NIMENI PRIN POSTAREA MEA, fii convinsa de asta.



Inca o data tin sa precizez ca nu eu am fost aceea
care am pomenit de alte forumuri.

Daca vrei intr-adevar sa gasesti postari deranjante
gasesti din belsug la sub. "strainatatea"
acolo am citit destule jigniri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Am scris simultan.....

Vorbesti de mesajul meu de parca ar fi fost o epopee.

Erau 3 propozitii si le-am mentionat pe toate.
Nu am spus ca ai gresit de 2 ori,
dar ar fi fost prea mult sa recunosti dupa incurcatura cu Dinu
si pe cea cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

try:

quote:
Nu stiu sigur daca primesti cardurile prin posta.

Toate persoanele care au intrat in Canada dupa 28 iunie 2003 au aplicat pentru cardul de rezidenta in aeroport si-au primit cardul intr-un plic obisnuit, la adresa de rezidenta din Canada (indicata in formularele de aplicare pt PRC). Crede-ma ca asa este ! Dupa 28 iunie 2003 a intrat in Canada fratele meu (si multi alti prieteni, de ordinul zecilor), cardul i-a venit prin posta la vreo 3 saptamini de la aterizare. In prezent lucrurile se desfasoara exact la fel: ajungi in aeroport, aplici pentru PRC si pleci linistit/a unde vor muschii tai . Poti pleca si inapoi in Romania daca asta doresti. PRC-ul va sosi in cutia postala din Canada, de unde oricine il poate lua, nu are nimeni nevoie de vreo imputernicire sau procura !
quote:
Permanent Residents are given this card as proof of their status in Canada. Your PR Card will be mailed to your Canadian address after you arrive in Canada as a Permanent Resident.

www.cic.gc.ca/english/skilled/after%2D3.html" target="_blank">http://www.cic.gc.ca/english/skilled/after%2D3.html

try:
quote:
Daca vei pleca inainte sa le primesti si trebuie sa te prezinti in persoana sa le ridici, poti lasa o procura la cineva care sa ti le ridice.

Uite, vezi, de asta m-am apucat sa-ti raspund la mesaj. Acest lucru cu procura la ridicatul PRC-ului nu prea este posibila ! Sotul meu a facut un drum special din Ro in Ca, pt a putea lua acest card ! Mentionez faptul ca noi am ajuns in Canada inainte de 28 iunie 2003, deci in temeiul legii am fost considerati "existing residents". Eu am ramas in Canada pina mi-am luat cardul de rezidenta, sotul meu insa a parasit Canada fara sa-i fi venit PRC-ul. Asa ca a fost nevoit sa se-ntoarca in canada sa ridice PRC-ul. Urmatorul citat este de pe situl CIC (adica este oficial) www.cic.gc.ca/english/pr-card/prc-issues.html" target="_blank">http://www.cic.gc.ca/english/pr-card/prc-issues.html
quote:
Existing permanent residents need to pick up their cards in person so that CIC can confirm their identity.


quote:
Ca urmare, daca tot esti deja hotarata sa te intorci si ti-e teama sa nu pierzi postul din Bucuresti, cauta deja bilete de avion si du-te in tara, nu e nevoie sa astepti cardurile sa-ti soseasca. Dupa cum vezi treaba se poate rezolva si fara tine aici facand procura cuiva.


Draga try, lucrurile chiar nu stau asa cum spui tu ! PROCURA nu-si are locul aici ! O persoana care a aplicat deja pentru PRC (este cazul lui Lorelei), poate urgenta primirea cardului daca paraseste tara (Canada) si poate dovedi acest lucru cu biletul de avion ! Vezi toate aceste informatii (oficiale !) la linkul de mai sus !

Coral are dreptate cind spune ca SIN Cardul si Healt cardul iti vor apare in cutia postala, deci din nou nu vad ce legatura are PROCURA ! De aplicat aplici DOAR in persoana, de venit iti vine intr-un plic in cutia postala; deschide cutia postala "nea Gigi" pe care l-am rugat sa-mi trimita toata corespondenta in Ro... Sau unde vor muschii tai

quote:
Dupa noua lege, ca sa iti poti lua cetatenia canadiana trebuie sa fi petrecut minimum 2 ani din cinci in Canada.

Se pare ca astazi te-ai pus pe transmis informatii inexacte ! Ceea ce ai scris este valabil pentru PASTRAREA REZIDENTEI ! Nu are legatura cu obtinerea cetateniei canadiene ! Pentru obtinerea cetateniei canadiene, vezi linkul:
www.cic.gc.ca/english/citizen/menu-howto.html" target="_blank">http://www.cic.gc.ca/english/citizen/menu-howto.html
Unde scrie ca:
quote:
have lived in Canada for at least three of the four years before applying


Imi cer scuze ca nu-mi termin mesajul, dar revin !


http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Ira cu tine nu este nici o incurcatura . Ai incalcat regulamentul.
Cartonas galben!
In cazul in care mai faci comentarii in afara subiectului voi propune eliminarea ta de pe acest forum!

Oana, moderator wwww.desprecopii.com

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quote:
Originally posted by Ira

Cand am postat eu materiale de pe alte site-uri?

Incep sa ma amuz deja...

Asa e, am facut o gluma ca x e nevasta lui y,
tu nu ai facut nici o gluma pe acest forum?
Oricum, nu cunosteam nici pe x nici pe y.
NU AM JIGNIT PE NIMENI PRIN POSTAREA MEA, fii convinsa de asta.



Inca o data tin sa precizez ca nu eu am fost aceea
care am pomenit de alte forumuri.

Daca vrei intr-adevar sa gasesti postari deranjante
gasesti din belsug la sub. "strainatatea"
acolo am citit destule jigniri.


Irina, fara suparare, dar chiar ai citat de pe alt site, despre experienta cuiva in Canada, un tanar, parc a.Asta imi amintesc eu
Recunosc , nu stiu bine despre ce e vorba in disputa asta, mi-am salvat pag. si le voi citi, ca nu am bani sa stau o ora pe net, dar vreau sa spun doar atat, o cunosc bine pe Irina si stiu ca e o fata f. buna, n-am vazut-o facand rau nimanui, poate e cam impulsiva, dar e bine intentionata.Nu va suparati pe ea....
Please....Papa.....
Inca o data spun, n-am citit ce s-a intamplat, vreau doar sa garantez pentru Ira

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput