Fete din Austria (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Pe unde umblati mai fetelor de nu mai dati pe-acilea?! Tori ,ce-i cu tine mama ca lipsesti de multisor ,parca ziceai ca o sa fi tot pe la comp.,sper ca esti o.k.
Nelke,ai venit din Germania ,zi-ne cum a fost .
Si eu sunt cam intoarsa pe dos ,ma gandeam sa va gasesc macar pe voi pe-aici....
Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Anto, pe mine ma doare capul de mor..Nu mai pot nici 6 ore sa dorm pe noapte, ma doare putin burtica(deh, contractii si iau magneziu) si cam asa.Ieri am stat numai in casa ca am si vomat...Ce n-am facut la inceputul sarcinii fac acum, sa recuperez .Is tare intoarsa pe dos, nu am idee ce tot am.Am intrat in depresie prenatala

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Nu e in regula cu durerile tale de cap,nu cred ca e nurmal sa te doara asa de rau .Si de vomat cred ca tot de la durerea de cap.Ai grija,mai bine du-te la dr.
Te pup si sper sa fie totul o.k.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Adriana, bine ai revenit acasa cu bebe-ul mic si sanatos. Cred ca abia peste un an te mai eliberezi un pic...daca nu vine al 3-lea

Gabita, cred ca trebuie sa faci asa si o sa doara cucuiul atat de tare ca nici n-o sa mai simti durerea initiala. Mai rad si eu acum un pic, cat mai pot, ca apoi ma luati voi peste picior . De ce nu iti iei un aparat de luat tensiunea? Sunt sigura ca stii ca sunt unele mici electronice, e bine sa ai unul in casa, nu numai pt. situatia data. Dar acum e bine....macar vezi ca 8 tensiunea, ai macar timp sa suni la ambulanta, ceva...altfel lesini si nu mai stii de tine!!!

Si eu sunt cam molesita Anto, cred ca e vremea asta rece de nu-ti vine sa faci nimic. Dar macar eu doooooorm de rup patul! Ne-am baluit sambata seara la sufletel in oraselul natal, a fost Rosenball, voie buna, rochii de seara, flacai tineri [oops]
Azi am fost la nenea doctoru', ne-a facut si poza, deci fetelor, acum sunt oficial . Mi-a dat vitamine si minerale si ne mai vedem in 3 saptamani. DPN a stabilit-o pe 13 septembrie. Cat mai aaaaaam...
Aici puteti vedeam punctuletul de bebita
http://community.webshots.com/photo/112363880/112367883UhFHpD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

mai fetelor, care are doi copii dintre voi sa-mi spuna si mie cum s-a descurcat la inceput ca imi cam vine sa
in ciuda cartilor cu mamici zambaretze care tre sa se odihneasca si sa se relaxeze ( ce o fi aia?) ca sa produca lapte!!

Alina, felicitari !!! ca nu ti-am spus pana acum! si terminul Adrianei a fost 13 septembrie, dar a venit pana la urma pe 21. si mergeti in vacanta cat mai puteti!

Gabi, incearca cu ceai de coada soricelului contra durerilor de cap, poate iti ajuta la ceva. mie mi-a ajutat - cateodata.

restul, va pup si va las in pace ca ma cheama bebele meu cel mic. (cel mare doarme, amarat, cu ta-so de cand am venit de la maternitate...)

Adriana

Mergi la inceput

Ce-i cu voi mai fetelor de numai scrieti?Eu sunt cam ocupata acum ,am ceva probleme dar sper sa le rezolv cat mai curand intr-un fel sau altul.
Alina ti-am vazut poza cu "Alinuta",seamana pe tine(am glumit), cum te simti inca nu ti-e rau?
Gabi ,tu cum mai esti ,te mai doare capul,ce zice doctorul e de la tensiune sau ai migrena (parca ziceai ca si vomiti)
Ce mai e cu voi celelalte fete ce nu a-ti mai scris de mult Amelia ,Tori ,Nelke(ai venit din Germania?)
Va pup si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Buna mamici si burtici.E mult timp de cand nu am mai scris ,dar se pare ca lipsesc cam multe,unde va ascundeti fetelor?Am fost astazi la doc. si grijile au disparut;i-mi faceam griji ca de ce la 17 saptamani nu am burta mai deloc si doctorul m-a linistit,a spus ca toate sunt in ordine.Am o comoara in burtica,am vazut cum dadea din picioruse-cred ca am sa-l fac "acrobat".Doctorul a spus ca are 16cm,si totusi mi se pare cam mare,dar ce e important e ca e sanatos si asta ma face fericita.Ce ma intristeaza e ca nu am asa un ultraschall acasa sa-l pot vedea pe bebe ori de cate ori vreau,e o ideieLa urmatoarea consultatie merg in martie,asa am timp poate o fuga acasa sa dau fara stres.Va pup dulce,dulce pe toate si special pe toti printisorii si printesele voastre

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetelor,hop si eu,

am citit cate ceva (nu tot ca nu am avut timp)din ce ati scris voi aici.ma bucur ca v am gasit (la recomandarea tori-ei).eu sunt carolada din galati(mai e cineva din galati pe aici?)casatorita de 3 luni cu un austriac,fara copii,dar ii ador pe ai altora.

stau in salzburg,am inteles ca mai sta cineva pe aici.
cam atat despre mine,
pupici

carolada

Mergi la inceput

fetele, noi suntem in patuc..aseara m-a luat putin burtica..dimineata groaznic.Mi-a dat medicul pentru contractii magneziu, am luat dar am facut alergie.Mi-am dat seama ca de la el sunt bubitele, n-am mai luat si iar contractiile nasoale.Durerid e cap dureri de cap, deja cred ca mi-s in fiecare zi..si e groaznic...probabil sunt adevarate migrene, tensiune mica..sper s-ajung cu bine la capat.N-am avut asa probleme toata sarcina, am acum de-mi iese si prin piele.Ma 'vaitam' ca nu am vomitat..uite vomit acum.Astazi am stat numai in pat, cu chiu cu vai, ma ia ameteala daca ma ridic si stau mult in picioare, as vrea sa ies afara nu se mai poate..si dupa cate vedeti zic numai de bine.Bubu da din picioare de simt ca-mi ies prin piele...nu mai are loc mititelul, ce sa facem??
Si am atat.sa nu va speriati daca nu mai scriu, mai citesc si cand pot sta pe scaunel scriu.va anunt oricum cand nasc...
Anto..hai dom'le grabeste-te ca uite iese Bubu....pupiciosi la fete

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Mergi la inceput

uite c-a mai aparut cineva:carolada..fii bine venita..sa pui mana sa citesti toate paginutele cu si despre noi...sa stii cu cine ai de-a face .
Glumesc..sa fii iubita si te primim in marea familie a romancelor din Austria

Mergi la inceput