Fete din Austria (2)
Raspunsuri - Pagina 11
TORIA spune:
Fetele am dat-o in bara cu pozeleam luat un film de DIA si astia le-au facut dar acum le-am dat la Bipa sa le scoata,nu stiu cum drac de am luat eu asa un film si pe marti o sa fie gata imi pare tare rau am vazut cum au iesit dar una sa le vezi pe hirtie si una pe filmuletzul ala mic,era sa o si bat pe aia de acolo fraiera naibi ea telefona si eu ma uitam ca tampita ca nu intalegeam nimic cum sa notez sa le faca pe hartie asta era la DM,si atunci am luat filmul si l-am dus la Bipa.Mi-am pierdut si o manusa asa ca azi am avut numai ghinion,ei dar am luat la lotto 7 euro aici am avut noroc asa ca am mai recuperat dar sint tot nervoasa.Aici tot ninge si copii mei sint afara nu vreu sa mai intre Jan e tare incantat de zapada si nu mai vrea sa intre inauntru.Acum o sa o sun pe Cat sa vad daca ea a scos pozele deja poate avem mai multe sanse de la ea.la toate si mai un pic o sa vedem si pozele.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
anto spune:
Buna fetele ,acum vin de la doctor si mi-a iesit negativ ,adica nu sunt gravida ,mi-a facut si eco si test ,mi-a zis ca probabil din cauza stressului nu mi-a venit ciclu si...probabil in curand o sa-mi vina.
Asa ca ...a fost alarma falsa.
alinah spune:
Offff, Anto, n-a fost sa fie. Dar cred ca acum ti s-a deschis apetitul de o mogaldeata mica . Si te pui pe treaba Poate e mai bine asa, ca ai luat si medicamentele alea de calmare... Luna care vine te asteptam din nou cu vesti
Vai ce de-ati scris...cand am deschis topicul, avalansa de mesaje!
Alexa, in cate saptamani esti insarcinata?
Mersi Toria, sa dea Dumnezeu sa iasa bine la toata lumea si la toate burticoasele din lume!
Babee, ce-i ala emreu?
alexa22gandi81 spune:
Alinah nu stiu daca te referi la mine.eu am 16 saptamani.Buna dimineata mamici si burtici,sa aveti o zi minunata.va pup dulce.
alexandra
Nelke spune:
>>..si lalele ca noua ne plac mult florile..si sunt primele lalele pe anul acesta<<
Vai Gabitza, stii ca era si-un cīntec ?
"Lalele, lalele,
frumoasele mele lalele..."
sau varianta studenteasca:
"La lemne, la lemne,
m-a prins padurarul la lemne..."
Weekend placut tuturor, ca mīine am luat-o la picior(adica volan) spre Deutschland. Sa fiti cuminti.
Nelke
Babee spune:
Nelke..stiu cantecul..drum bun maine si tine strans covrigul, nu-i da drumul pentru nimic in lume.
Anto..sanatoasa sa fii si cand o fi sa fie, va fi, bine??
M-am trezit tare umflata, am niste degete la mana carnaciori si picioarele de-abia ma dau jos din pat.Mi-am comandat o pizza ca nu puteam nici unt pe paine(vorba vine) sa-mi pun si acum am dat pe camasa..is un bebe ..deh...Astept sa treaca umflaturile astea si sa pot sa indoi degetele...si sa ies din casa, ca nici o pereche de incaltari nu ma mai incap.
Alina..ce dom'le nu mai pot gresi si eu?????ete la ea....Viteza muica, viteza...asta e...
Va pupic pe toate si week-end placut.Noi stam in pat...cu burtocul
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
Babee spune:
Vad ca numai eu ce-s pe-aici...unde v-ati ascuns fetele din Austria????
ieri seara noi am fost la circ si ne-am distrat, de data aceasta cu foarte putine animale, si alea nu chinuite si batute..si cu o multime de glume dragute.Am gasit si un roman de-al nostru si l-am luat la o vorba si era asa bucuros, ca nu se astepta sa vorbeasca cineva cu el.Mi-a parut bine, ca ii era si lui dor de casa, si printre strainii astia ambulanti stiti cum e...
Avem mici contractii, Bubu vrea sa vina se pare, dar sa mai stea nitelus pana la termen, sa fie mai bine.
Alina...cum iti e, ce face micul/mica H?
Anto..ce se-aude cu sosirea??
Nelke e plecata...povesteste ea cum a fost cand se intoarce...
Pupicei si numai bine
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
anto spune:
Si eu mai sunt pe-aici numai ca nu prea am timp ,iar ai fost la circ Gabi?Super ,cred ca te-ai distrat grozav!
Nu stiu inca ca nu m-am intalnit cu tipa aia ,maine o sun .
In rest totul e o.k. in afara ca am avut tare mult de lucru in toate partile in ultimul timp .Primesc iar azi musafiri si dupamasa o sa fiu din nou sresata ,dar trece si asta
Va pup si numai bine ,Alina cum esti?
Gabi sper sa nu nasti inca sa te mai vad cu burtica
klavier spune:
in sfarsit am gasit si eu nitel timp sa mai butonez un pic, dar trebuie sa ma grabesc, asa ca va fac o schita:
a sosit Andrei, pe 9 ianuarie la ora 0:14, cu 3855 gr si 52 cm, sanatos, i-as pune si poza dar nu stiu cum sa fac - poate imi explicati voi -. eu sunt sanatoasa, mi-am revenit destul de bine dupa nastere (care a fost normala si destul de lunga), in schimb sunt groaznic de obosita chiar daca bebe e destul de cumintel. cu doi copii langa mine, cu tot marele ajutor al sotului, e mai complicat si seara cel putin nici nu mai stiu pe ce lume sunt.
dar suntem fericiti si sa speram si sanatosi, si ne stradium sa mergem mai departe.
astept consolari in scopul disparitiei "depresiei" postnatale! :)
Adriana
anto spune:
Bine-ai revenit printre noi ,ma bucur ca ti-ai revenit dupa nastere ,e normal sa fi obosita cu bebe mic si inca un copilas nu prea mare .Intradevar nu prea e usor pt. tine
Multa sanatate si tie binenteles .Cand i-ti faci timp mai "vino" si pe la noi .
Odumineca placuta va doresc!