Fete din Austria (2)
Raspunsuri - Pagina 10
alinah spune:
BRAVOOOOOOO !!!
Bine ca ai pus mana pe semnatura, asa ai scapat de un stres, nu mai bocesti si nu mai esti bosumflata toata ziua de la asta!
Sa dea Domnul sa iasa totul bine, sa fiti niste parinti super fericiti si mandri!
Ce ti-a mai zis nenea doctoru'?? Cum e bebica? Gras, sanatos si frumos? Inca e baiat?
Alina
anto spune:
Bravo mai Gabita asa te vreau ,ma gandeam eu ca te descurci tu ca-n totdeauna .Musai sa-mi povestesti...
TORIA spune:
Antonelaaaaaaaaaaaa ai fost la doctor ce a zis hai spunene nu ne mai tine in tensiune,eu astept cu in mina sper ca am ce sa sarbatoresc.Pe la noi iara ninge si eu m-am lipit de compiuter ca de obicei nu am lucrat nimic in casa si am destule de facut,voi ce mai faceti sinteti ok toate?Alinah numai bine iti doresc si sa-ti de-a Dumnezeu un sanatos si frumos.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
anto spune:
Tori azi dupamasa la 5 merg,cand vin va scriu ce si cum .Nu-ti bate capu ca si la mine zboara casa ,acum am venit de la lucru si nu am nici un chef strans prin casa .
Mai fetelor de la Salzburg ,voi cand puneti pozele alea de la intalnire sa va vedem odata?! a-ti uitat de ele?
Va pup si numai bine
alexa22gandi81 spune:
Buna fetelor.Eu sunt melcul printre voi.S-au intamplat multe de cand nu am mai scris.Toria,bine ai venit,cred ca a fost minunat acasa,sper sa ajung si eu luna viitoare.Astazi nu sunt asa inspirata,nu stiu ce sa mai scriu;mai multe am saptamana viitoare cand merg la doc.Pana acum e bine,doar ca nu stiu unde creste bebe ca eu nu am burta mai deloc.Babee toate bune,ma rog sa ai o nastere usoara.Va pup dulce,dulce pe toate.
alexandra
Babee spune:
Anto..iti tin pumnisorii....
Alexandra, multumesc mult de urari, sa ai si tu grija de burtica, bine??
Pupici la fete
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
Nelke spune:
Mersi pentru urarifetelor, deja s-a strīns un buchet; las“ca pe viitoarea aniversare o pregatim noi din timp si-o sarbatorim pe cinste...
Draga Anto, niciodata nu ma duc īn Romānia cu avionul - ce naiba fac mai departe din aeroport ? Unde mai pui ca n-am nici un chef sa car bagaje. Ma duc cu masina unde vreau eu si cīnd vreau eu. Asta vara am colindat 4600 km.
Alinah, sa stii ca tu ai mare dreptate sa ne stropesti putin cu dusul rece ca sa iesim din butoiul cu melancolie... Ce luna de stat īn Ro, dupa 2 saptamīni e numai bine de īntors. Ca sa va dau un exemplu pozitiv ma duc diseara la frizeur, ca īmprospatarea frizurii ma binedispune
Nelke
TORIA spune:
Uite acum ma duc sa scot pozele si o sa le pun dar imi trebuie adresa la pagina ca eu nu am si Babee mi-a promis ca ma ajuta asa ca pe diseara o sa le vedeti,acum ma imbrac si plec in oras Jan doarme si Alice e la lectii si eu o tai si aici inca ninge si nu prea am chef dar sint si eu curioasa cu pozele.Anto sa-mi iau si ceva de pileala sau te astept si pe tine pina in Februarie asa cum ai zis si o facem lata?Alexandra dar tu hibernezi bine mama draga nici un telefon nimic ce faci toata ziulica cand te urci in tren sa vi la mine?eu te astept,Nelke a zis ca vine pe 30 ianuarie la mine pe restul cand sa va astept?Eu cred ca numai ma tromboniti ca venim dar voi va urniti mai greu ca mine.Hai ca am plecat ne auzim deseara si va arat si poze daca sinteti cuminti.Cat tu ai scos pozele sau nu ca si tu ai cateva poate au iesit mai bune ca la mine.CIUSSSSSSSSSSSS
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
Nelke spune:
Toria, Cat, sa puneti si voi pozele care arata mai bine... ca stiti īn ce hal ne udase ploaia... !
Nelke
Babee spune:
Toria, te-ajut cu placere.iti fac un cont si iti dau detaliile pe yahoo messenger.Daca e imi trimiti mie pozele si le pun la paginuta respectiva..dupa aceea o sa-ti poti tu modifica parola si ce vrei, bine?Sa vedem si noi fetele de la Salzburg..
Noi am fost la plimbarica, am mai luat banane si emreu..si lalele ca noua ne plac mult florile..si sunt primele lalele pe anul acesta
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)