Fete din Austria (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Bine-ai venit printre noi Carolada !

Gabi inca nu am dat de tipa aia ,nu stiu pe unde umbla ca numai robotu raspunde cand o sun ,sper si eu sa ne mai vedem pana nasti ,tine-l strans .Gabi dupa cum spui eu cred ca ai migrena ca aia te doare asa rau si vomiti ,i-mi pare rau ,mai asta-ti lipsea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Adriana bine ai venit printre noi sa mai marit la noi,o sa ai cam mult de citit pe aici,Anto draga eu sint cam toata ziua pe aici dar mai rar scriu,la noi a nins ieri toata ziua avem zapada multa prea multa.Babee draga vad ca iti este tot mai greu pe ultima 100 de metri ai grija ca acum e si mai greu ca in primele luni,eu am avut la inceput asa migrene si parca am primit ceva cu valium si pe la 7 luni am intrat in medical si timp de 2 saptamini am luat in fiecare zi jumate de litru de glucoza eram foarte slabita,magneziu am luat si eu pentru ca primeam crampe la muschi de la picioare dar in rest a fost ok.Toate cele bune iti doresc si sa ajungi cu bine pana la termen.Klavier draga te cred ca iti este greu cu 2 si la mine e la fel dar Alice era mai mare cand era Jan bebe dar gelozie tot a existat si acum e cam tot asa tot timpul trebuie sa ma impart in 2,dar eu zic ca e foarte frumos cu 2 copii,e si greu dar cand te uiti la ei parca iti trece toate greutatile,acum normal ca tie greu dar cand o sa fie si bebe tau mai mare o sa ai si multe bucurii.Nelke cred ca a ramas la nemti nu mai vrea sa vina la noi ca nu mai da nici un semn de viata.Alexandra vad ca tu vrei sa o pui de o plimbare pana la Romanica?Dute draga pana e in burtica ca dupa nu o sa mai ai asa sanse de plimbareala,dar mai da si tu cate un telefon sa-ti mai aud vocea.La toate va doresc numai bine acum cred ca v-am aburit destul o saptamana nu o sa va mai scriu si cate un de la noi pentru voi.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

multumesc de primire fetele,sper sa ne si vedem in realitate.draga bebeee cand vad cat suferi parca nu mai vreau bb
glumesc.sa fii sanatoasa si tu si ala micu
pupici

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Salut ! Ati fost cuminti ?
La mine a fost OK, numai la dus...trei ore am facut pina la München, asa aglomerat a fost. Dincolo de München am putut si eu sa merg mai tare, adica normal. In rest a fost fain, exact cit trebuie, adica nici prea mult nici mai putin.
Adriana, felicitari si fii tare, ca or fi aia mici doi, da“tu esti mai mare...
Babee...am vazut la TV c-a fost nea Nelu īn Viena - ma gindeam ca poate te-au invitatat si pe tine, ca engleza lui avea un accent asa de moscovit (mai ales ca se adauga la un rīs cam tīmpit) ca te apuca si rīsul si plīnsul...
Vad c-avem lume noua, bine ai venit, Carolada !
Fetelor din trupa Salzburg, ia uitati acilea ce idee are Cat, idee pe care o sustin: nu vreti sa mai punem de-o īntīlneala iarna asta ? de ex. in februarie ? Ca pina la primavara e prea mult...
Na, ce ziceti ?

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Carolada....lasa ca nu e asa de rau...eu am avut o sarcina exemplara, probabil acum am obosit rau si o fi si Bubu plictisit, nu mai are loc..el stie.
nelke draga..nenea Nelu Cotrocelu a stat la Vio la hotel..mama ce era acolo....deh..prisidintilii.Era o zorzoneala sambata in tot hotelul de te speriai.Duminica dimineata la 5 toti bucatarii ii faceau micul dejun..ca era infometat saraculMie mi-e sila,s erios.
merg la patuc ca nu mai pot pe scaunel...offfff

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Babee, sa nu uiti sa ne povestesti cind ne intilnim, ca asa o intilnire de gradu“ zero nu vezi oricind sau in orice caz nu cu atitea zorzoane... Saracul Vio, cred ca i-a trecut pentru o vreme eventualul dor de acasa...!
Hi, hi, hi, da“ voi stiti de ce-a venit ? ca sa negocieze chestia cu puscheria... hi, hi,hi...!!!

Nelke

Mergi la inceput

buna idee nelke hai sa ne intalnim cat mai repede ca eu tare m am mai plictisit in salzburgvina nu e a orasului(chiar imi place),doar ca nu am eu cu cine schimba o vorba in romaneste,o barfa ceva
cum babee faci misto de nea nelu,presidintili tarisoarii noastre?te rog sa retractezi jicnirile aduse celui mai ales fiu al tarii noastre

pupici

carolada

Mergi la inceput

...Carevasazica si voi v-ati rīs , Carolada si Babee (poate si altele), nu numai eu ! Arata Nelutzu ca o vulpe pe jumatate smechera si pe trei sferturi fīstīcita - presupun ca din cauza importantei exagerate pe care o dadea propriei persoane ... si-a mai si comandat Rapsodia Romāna, adica muzica di pahar, cam ca la Moscova...! Nu pot sa va spun ce comentarii am facut cīnd am vazut imaginile... ca stiti ca nu-i frumos sa vorbesti urīt...

Corolada, eu stau pe līnga Volksgarten, tu unde ? Voi/vom avea grija sa ti se micsoreze plictiseala, ai sa vezi tu :)))

Acum sa trecem la treburi mai importante, si anume:

*** La multi ani, TORIA !!!
Sa ne traiesti si sa fii iubita !

Nelke

Mergi la inceput

pai draga nelke abia astept sa mi alungati plictiseala
si mai lasati l pe nea nelu,ca ma supar rau de tot
babee stii ce zise al meu sot(manca l ar mama de destept)ca daca l iubiti pe nea nelu asa tare de ce nu i a pregatit sotul tau un meniu special cu un condiment ceva .sper ca nu s shpioni pe aici de la sri

eu stau in bergheim,nelke,poate ne vedem cat de curand.

la multi ani si de la mine toria tot ce ti doresti sanatate tie si la toti cei dragi!

pupici

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

LA MULTI ANI Toria!!!!!!!!!!!!!!!si numai bine..

fetele, n-are Vio treaba cu nenea nelu Cotrocelu..el mi-a spus numai ce-a vazut...povesti sunt multe ele.Culmea este ca autoritatile austriece au declarat vizita neoficiala, romanii oficiala.Cum Dumnezeu sa fie oficiala daca s-au intalnit la Opera???La Oedipe rege ..va rog..se cultiva omu
Noi am fost la spital cu durerile mele si mi-au administrat o sticloaie cu detoate, sa mai treaca contractiile, n-am colul deschis deci mai am nitel...Capul nu ma mai doare asa tare..hai ca-i bine.Dar nu ma pot duce zilnic sa-mi faca perfuzie.Trece..mai am 2 saptamani!!!!!!!!!!!!!!

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput