Insuficienta progesteron
Raspunsuri - Pagina 4
akydoo spune:
Va pup pe toate !!!!
Inca nu am nici o veste!!! Rushiii ma ocolesc shi inca nu am fost la doctora ... ash vrea sa merg luni sa lamuresc situatzia ....
Sa imi tzinetzi pumnii!!!
akydoo spune:
Va pup pe toate shi va anuntz ca am fost la doctora de dimimeatza !!!
Sunt foarte fericita shi va doresc la toate la fel !!!!
beatrix spune:
Felicitari si sarcina usoara!
Inca o graviduza! pe ziua de azi!
Sa dea Doamne Domane sa fie cat mai multe gravidutze si sa se termine lista cat mai repede!
Melania
PERSEVERENTA GENEREAZA SUCCESUL!
Cosmina spune:
Felicitari akidoo, sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos! Sper sa-ti urmam toate foarte curand.
akydoo spune:
Va pup pe toate !!!
Mai multe detalii ... cum am ramas ?!!!
In primul rand pot sa va spun ca atunci cand m-am hotarat sa am bb am cautat sa fac nishte analize. Nu am nimerit din prima la un doctor bun.
Printr-o cunoshtiintza am ajuns la Spitalul Filantropia la Dr.Gheorghe Madalina care mi-a facut analizele de hormoni din ziua 3 shi 21 shi inca un alt set de analize shi asha mi-a descoperit o lipsa de progesteron de care trebuia sa scap ... Mi-a sis ca se rezolva in 2 sau 3 luni cu medroxiprogesteron din ziua a 16-a asha cum v-am zis insa surpriza a fost shi mai mare sa constat ca dupa doar 10 zile de luat medroxiprogesteron am ajuns fericita . In continuare o sa iau Duphaston pana in saptamana a 19-a pentru orice eventualitate mi-a sis doctora ca sa sustzina sarcina cu suficient progesteron. Cam asta a fost povestea mea ...