Insuficienta progesteron

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Akydoo, in a cata zi ai facut testul?

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINEL spune:

AKYDOO,

Felicitari si sa ai o sarcina usoara si un bb. sanatos.
Cum s-a manifestat la tine lipsa de progesteron? Adica ,ai avut menstruatii lungi sau scurte, sau pur si simplu ai facut analizele fara sa banui ceva?

Cristine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akydoo spune:

CRINUTA: testul l-am facut ca dupa 10 zile de intarziere a ciclului shi a ieshit pozitiv dar eram in mare dubiu pt ca erau 10 zile de cand terminasem de luat medroxiprogesteronul ...

CRISTINEL: lipsa de progesteron nu o banuiam ... mie imi intarzia ciclul cate 2 zile de fiecare data... adica daca imi venea pe 6 dec trebuia sa imi vina pe 6 ian sau pe 8 shi se decala cu cateva zie ...
Doctora mi-a explicat ca io nu puteam sa fixez sarcina shi o pierdeam la fiecare ciclu (un fel de avort) ...

Mergi la inceput

Incep sa intru si eu la idei Akydoo. Ia sa imi refac eu progesteronul. Acum 2 ani a fost ok, insa vreau sa il refac. Am eu asa o banuiala ca in octombrie a fost ceva, dar...
Simtpomele de acum seamana mult ce cele din octombrie si martie.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Crinuta,eu am progesteron 0.1Eu iau in fiecare luna utrogestan din ziua 11 in ziua 26.A fost o luna in care am avut toate simptomele de sarcina din a 16-a zi.Iti amintesti,nu?Burta umflata,intepaturi,sani tensionati...iti amintesti,nu?Nu am apucat sa iau utrogestan decat din ziua 20 si nu am reusit pana la capat...eu sunt incantata totusi ca a fost ceva avand in vedere ca sotul meu are probleme...m-am hotarat pe inseminare.E un progres de la FIV+ICSI,nu?

Gabi.

Mergi la inceput

Gabi, deci si tu banuiesti ca a fost ceva. Hm, devine interesant.
Intr-adevar progresul este remarcabil. Sa speram ca nu o sa mia fie nevoie de FIV la tine.
De ce in luna respectiva ai luat doar din ziua 20, in loc de ziua 16?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Pentru ca nu ma asteptam la vreo minune stiind ce probleme avea sotul meu.Ancar ne-a spusacum 4 ani ca nu avem nici o sansa fara FIV.A inceput cu burta umflata,dureri de burta si de spate.Atunci am inceput sa iau.Apoi au inceput sa fie sanii tensionati si au venit ametelile si intepaturile in zona ovarelor.Doar nu am in fiecare luna asa ceva!!??!!Cealalta sarcina fiind FIV nu am avut aceste simptome.

Gabi.

Mergi la inceput

Sotul meu a fost asa de suparat atunci...ne faceam sperante amandoi.El chiar imi spunea sa iau mai mult utrogestan avand progesteronul mic dar mi-a fost frica.
Acum vreau sa fac HSG pt ca nu am mai facut din 1999.

Gabi.

Mergi la inceput

Da Gabi, e buna ideea cu HSG, dar sunt convinsa ca trompele tale sunt ok.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Multumesc,Crinuta...o sa vedem peste vreo 2 saptamani.

Gabi.

Mergi la inceput