Insuficienta progesteron
Raspunsuri - Pagina 2
gabid spune:
E ciuadat ca ti-a dat medroxiprogesteron.Am inteles ca nu se mai recomanda ...mie mi-a dat dr utrogestan pt deficit de progesteron.Eu am 0.1 progestron in ziua 21,mi-a zis si dr ca e ffff mic.
Gabi.
gabid spune:
Cred ca o fi putin mai mare.De 2 luni din ziua 11 iau utrogestan cate 3 past/zi.Plus napraznic si telina cate 6 past/zi.Fata de lunile trecute cand aveaam progesteronul mic ma dureau sanii ingrozitor...luna aceasta a fost bine.Au revenit durerile la normal adica dupa ovulatie sunt ca inainte.Aveam 4 luni decand aveam aceste dureri infernale de sani si acum ma bucur ca mi-am revenit.Chiar si cilul s-a reglat luna trecuta.A durat 2 zile jumataate si nu a mai fost asa de abundent.la mine dura 7 zile.In plus iau si kamaayani pt reglarea ciclului.Sper sa se intample o minune daca nu tot la FIV ajung cand o sa strangem banii.
Gabi.
crinuta spune:
Ah, deci durerile de san din faza luteala pot fi asociate cu lispa de progesteron? La fel si menstruatiile prea lungi?
Crinuta
crinuta spune:
Auzisem ca si menstruatiile prea scurte si reduse ar indica lipsa de progesteron. In fine, ma gandesc ca nu este o regula.
Crinuta
CRISTINEL spune:
Eu iau medoxiprogesteron cand nu imi vine menstruatia si dupa 3-4 zile apare menstr.Eu iau 3 zile/3/zi medoxip.
Pupici
Cristine
gabid spune:
La mine ciclul este de 32 de zile si cu o abundenta mare,mare care cica nu-i bine.Dr mi-a spus ca toti hormonii sunt bine in afara de progesteron.Luna aceasta iti spuneam ca am luat utrogestan si nu am mai avut dureri de sani.
Mi-e teama ca o viitoare sarcina va fi la fel de grea ca si cealalta din cauza lipsei de progesteron care trebuie adusa din afara.Sunt pregatita pt ce-i mai rau numai sarcina sa apara.
Eu inca banuiesc ca acum 2 ani am nascut la 32 de saptamani datorita intreruperii utrogestanului la 26 de saptamani.Incet,cantitatea de progesteron a scazut si sarcina nu a mai mers mai departe.
Gabi.
akydoo spune:
cristinel: prima luna in care am luat medroxiprogesteron a fost in decembrie din ziua a 16-a pana pe 31 dec 2003. ar fi trebuit sa imi vina rusii din 3 ian dar sunt in 14 si inca nu mi-au venit ... oare ce s-o fi intamplat ?!!!! javascript:insertsmilie('')
cool!
Lorelai spune:
quote:
Originally posted by akydoo
cristinel: prima luna in care am luat medroxiprogesteron a fost in decembrie din ziua a 16-a pana pe 31 dec 2003. ar fi trebuit sa imi vina rusii din 3 ian dar sunt in 14 si inca nu mi-au venit ... oare ce s-o fi intamplat ?!!!! ''
cool!
o fi cu ochisori?
Lorelai