Insuficienta progesteron

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

E ciuadat ca ti-a dat medroxiprogesteron.Am inteles ca nu se mai recomanda ...mie mi-a dat dr utrogestan pt deficit de progesteron.Eu am 0.1 progestron in ziua 21,mi-a zis si dr ca e ffff mic.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Gabi, tot asa mic a ramas si acum nivelul progesteronului?

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Cred ca o fi putin mai mare.De 2 luni din ziua 11 iau utrogestan cate 3 past/zi.Plus napraznic si telina cate 6 past/zi.Fata de lunile trecute cand aveaam progesteronul mic ma dureau sanii ingrozitor...luna aceasta a fost bine.Au revenit durerile la normal adica dupa ovulatie sunt ca inainte.Aveam 4 luni decand aveam aceste dureri infernale de sani si acum ma bucur ca mi-am revenit.Chiar si cilul s-a reglat luna trecuta.A durat 2 zile jumataate si nu a mai fost asa de abundent.la mine dura 7 zile.In plus iau si kamaayani pt reglarea ciclului.Sper sa se intample o minune daca nu tot la FIV ajung cand o sa strangem banii.

Gabi.

Mergi la inceput

Ah, deci durerile de san din faza luteala pot fi asociate cu lispa de progesteron? La fel si menstruatiile prea lungi?

Crinuta

Mergi la inceput

Asa cred eu!Acum decand progesteronul este mai mare(banuiesc)este mult mai bine.

Gabi.

Mergi la inceput

Auzisem ca si menstruatiile prea scurte si reduse ar indica lipsa de progesteron. In fine, ma gandesc ca nu este o regula.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINEL spune:

Eu iau medoxiprogesteron cand nu imi vine menstruatia si dupa 3-4 zile apare menstr.Eu iau 3 zile/3/zi medoxip.

Pupici
Cristine

Mergi la inceput

La mine ciclul este de 32 de zile si cu o abundenta mare,mare care cica nu-i bine.Dr mi-a spus ca toti hormonii sunt bine in afara de progesteron.Luna aceasta iti spuneam ca am luat utrogestan si nu am mai avut dureri de sani.
Mi-e teama ca o viitoare sarcina va fi la fel de grea ca si cealalta din cauza lipsei de progesteron care trebuie adusa din afara.Sunt pregatita pt ce-i mai rau numai sarcina sa apara.
Eu inca banuiesc ca acum 2 ani am nascut la 32 de saptamani datorita intreruperii utrogestanului la 26 de saptamani.Incet,cantitatea de progesteron a scazut si sarcina nu a mai mers mai departe.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akydoo spune:

cristinel: prima luna in care am luat medroxiprogesteron a fost in decembrie din ziua a 16-a pana pe 31 dec 2003. ar fi trebuit sa imi vina rusii din 3 ian dar sunt in 14 si inca nu mi-au venit ... oare ce s-o fi intamplat ?!!!! javascript:insertsmilie('')
cool!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

quote:
Originally posted by akydoo

cristinel: prima luna in care am luat medroxiprogesteron a fost in decembrie din ziua a 16-a pana pe 31 dec 2003. ar fi trebuit sa imi vina rusii din 3 ian dar sunt in 14 si inca nu mi-au venit ... oare ce s-o fi intamplat ?!!!! ''
cool!

o fi cu ochisori?

Lorelai

Mergi la inceput