Insuficienta progesteron
Da, am fost la medic si se apre ca am insuficienta de progesteron. De o luna eu sunt tot "pe rosu". Bine, foarte foarte putin dar totusi e zilnic sie de atata timp. Mi-a dat medicamente sa mi se opreasca sangerarea si apoi discutam de bebe. Intrebarea mea e, ati avut vreuna insuficienta de progesteron? Si ati rezolvat-o? Si acum aveti bebe? Eu vreau bebe........
Cosmina
Raspunsuri
crinuta spune:
Cosmina, ai sangerari de o luna? Ce au spus medicii in afara de progesteron? Eu stiu ca probleme progesteronului se poate rezolva usor. Ce tratament urmezi tu acum?
pupici
Crinuta
Cosmina spune:
Crinuta am niste pastile cu progesteron. Atat. Sa mi se opreasca sangerarea. E aproape oprita acum.
Cosmina
anis spune:
Si eu am insuficienta de progesteron. Cauza , lipsa ovulatiei sau deficienta de ovulatie. Medicamente : utrogestan si duphaston (contin progesteron).
Cu ovulatia cum stai?
AniS
Cosmina spune:
Crinuta, nu sunt scumpe. 3,72 euro. Aici in Germania. Dar mi le-a dat gratuit.
AniS, eu am facutniste analize in Ro, adica doar mi-a luat proba in ziua 7, 14 si 21. Si concluzia a fost ca nu am ovulatie. Dar din cate mi-a spus medicul de aici pentru a se stabili lipsa ovulatiei trebuie circa 3 luni sa ti se faca analize. Mie in Ro doar o luna mi-a facut. Si mi=a dat medicul din Ro, Clostylbegit. 3 luni.Dar nu mi-a facut ecografie in timpul tratam. Cam aiurea cu medicii din Ro. Mi-au last toti un gust amar. Acum am inceput aici de la zero. Deocamdata fac tratam asta sa mi se opreasca sangerarea (mi s-a oprit deja) si apoi urmeaza o serie de analize.
Cosmina
akydoo spune:
javascript:insertsmilie('')
grup
si eu am aceeasi problema ... lipsa de progesteron ... ( asta duce la imposibiliateta fixarii oului fecundat pe uter). Dupa ce am facut analizele hormonale luna trecuta doctora mi-a recomnadat medroxiprogesteron din ziua a 16-a timp de 2 luni. A mai luat cineva medicamentul asta.. a avut si rezultate ?
akydoo spune:
si eu am aceeasi problema ... in noiembrie am facut analizele gotmonale si mi-a iesit insuficienta de progesteron.... doctora mi-a recomandat medroxiprogesteron ... a mai luat cineva acest medicament.. si a avut rezultate !!!!?