nelamuriri legate de testul de sarcina

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Madachan, fii linistita, exista si posibilitatea asta, dar nu e obligatoriu. Menstra a fost ca de obicei sau mai abundenta, ai avut cheaguri? Dar cum ti-am spus, cel mai bine ca sa te linistesti, du-te si fa o dozare de beta HCG (la un laborator de analize), e important, chiar inainte de a merge la dr. Macar stii : e alba sau neagra.Curaj!

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Aime multumesc mult ca mi-ai raspuns atat de repede!!!

Menstra a fost ca de obicei,nimic ciudat la ea nu mi-a atras atentia.Incep sa cred ca am luat-o razna,asa ca,timp de cateva zile n-o sa fac nimic in privinta asta,daca e sa fie o sa-mi dau seama in cateva zile(sper). Poate a fost o gresala la test de a iesit si o a doua liniuta. Mai scriu sa va spun cum decurg lucrurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sole spune:

daca esti insarcinata testul iese sigur..eu zic sa-l faci.Multa baftasi hai ca sunt curioasa.Sa ai parte de multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luky spune:

Buna, am si eu o intrebare:am facut un test si a iesit pozitiv.Cat de sigur e ? Depinde de firma ? Al meu se numeste Clue/ femina, nu a fost prea scump (50 mii).
Stiti cumva de la cate saptamani isi poate da seama doctorul? Eu as fi in 2 sapt.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camys_2000 spune:

luky, sunt exact in aceeasi situatie, eu am intrat in saptaman 3...dar diferentza e ca am facut 4 teste...pozitive
dar eu nu cred pana nu primesc confirmarea la ecograf, probabil saptamana viitoare.
sa ne auzim cu bebe, DAAA???????

Carmen

http://community.webshots.com/user/camys_2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luky spune:

Carmen, tu ai fost deja doctor?Ma refer daca poate sa-si dea seama sau ti-a dat doar trimitere ca sa faci ecografia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

camys, tu deja ai facut 3 teste care ti-au iesit pozitive. Ce mai vrei? Ai depasit deja 14 zile de la ovulatie de mult (daca zici ca esti in 3 sapt. ale embrionului, atunci esti in sapt. 5 de sarcina).
ESTI INSARCINATA!!!!!
Ca nu-ti vine sa crezi, e altceva. Mintea noastra cateodata, ca sa n-o luam razna de fericire, creaza sisteme de aparare, asta-i si motivul pentru care tu inca respingi ideea. Neincrederea ta ca totusi esti insarcinata mi-o explic prin faptul ca ti-e teama sa nu suferi prea tare daca ai afla ca totusi nu esti insarcinata, ti-e teama ca o sa te bucuri prea tare, vrei sa vezi cu ochii tai ca sa nu mai existe chiar nici un dubiu.
da drumu' la bucuria aia si las-o libera sa zburde. :-))

4 sapt. due date 1 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Luky, daca testul ti-a iesit pozitiv inseamna ca esti insarcinata. Doar sa nu fi luat ceva tratament care ar putea influenta testul de sarcina: anumite medicamente fac ca testul de urina sa fie pozitiv chiar daca nu esti insarcinata. Dar banuiesc ca nu-i cazul tau.
Medicul poate sa-si dea seama daca e sarcinasau nu inca dupa primele 5-7 zile de la ovulatie. Iti ia un mic flacon cu sange, sangele merge la laborator si apoi vine rezsultatul. La ecograf nu se observa atat de repede, ci cam din sapt. 5-6-a de sarcina, adica in a 3-4-a de la conceptie. Daca te referi ca sa-si dea seama consultandu-te altfel decat prin testul de sange sau ecografie, nu are cum, putin probabil. A... mai poate prin tuseu vaginal sa constate ca uterul este marit si in felul asta sa presupuna ca e o sarcina, dar niciodata nu se pronunta definitiv un medic printr-un astfel de procedeu.

Calea standard e testul de sange.

4 sapt. due date 1 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Va fi bine Try, ai sa vezi.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Test negativ.Acesta este rezultatul celui de-al 3-lea test,primul pozitiv, al 2^lea negativ la fel si al 3-lea....asta este ...in concluzie nu-s insarcinata.....poate luna viitoare

Fetelor care sunteti insarcinate felicitari si sa aveti o sarcina cat mai usoara

Mergi la inceput